![]() |
|
Zawsze jak coś źle napiszecie to się zasłaniacie ironia HAHA
Zreszta już się dowiedzieliśmy jak Misiek do szkoły chodzisz HAHA |
hahahaha patrz jacy kumaci a to ze swe jedza obiad a dopiero ida do szkoly to calkiem prawodopodobne?
nawet kurwa bolek i lolek je sniadanie przed szkola o nie OWN3D jak napisze ze na 100 lvl trzeba 5 baniek expa to wejdziesz na tibia.pl sprawdzisz i powiesz ej misiek ty to chyba chara na allegro kupiles sobie zobacz na tibia.pl ze wiecej expa trzeba XD VVVVV |
To Ty niezły git jesteś jak o 13 śniadanie jest znowu Ci nie wyszło HA
No raczej tak by było nie zaprzeczam ale nie muszę wchodzić na tibia.pl :D |
mialo byc wielkie oro all padna HAHAHAHA
" ILE RAZ JA MOGE PADAC TAK ZA FRIKO? NIEROZUMIEM TEGO " |
Cytuj:
|
Blalbla
Powiem wam tak k000ksy wole miec takich swe w gildi niz mistrza Andrzeja. :)
EEEEEEEEEEVERIBODY RUUUUUSH HAHAHHAHAHA |
wy to piszecie z sensem
robicie masslogi przed ss prawie codziennie zeby sobie kogos ukuc a jak wyskoczylismy zeby was zaorac to piszecie ze do szkoly nie chodzimy a wy jestescie eloelo i nikogo odwas dzisiaj nie bylo XDDDDD kolego a ty miales chociaz wybor? powiedziales andrzejowi nie andi! nie pros mnie nie zostane z toba ide do nich! |
Ale od nas nie loga codziennie po 40osob tylko po 10 ~ a to jest różnica :p
|
bla
Moze cos w tym prawdy jest ale mysle ze jakby ci andi kazal siedziec na dupie jutro i po jutrze bys sluchal go ;]
|
uczony wez policz na filmiku ilu nas bylo ;ddd
linari wam jak dempah mowi dajcie pasy to wy mowicie stanowcze nie!;DDDDDDD |
FORUM FIGHTERS _/ <3
FORUM FIGHTERS _/ <3 |
No okolo 30 osob zadowolony ?
a Co boli Cie ze Ty padasz jak jesteśmy w szkole HAHA ? |
A tak wogole wspominasz kto pada i jak pada a tak wogole twoja kariera tez nie byla zaciekawa jak cie na tombie jak pieska zgasilismy ^^:D
|
mnie boli ze kolejny rl stracil chara u was ...
kiedy padlem jak ty byles w szkole?:D |
Wtedy na Edron w hero cave czy może to nie Ty padłeś ?
Mnie nie będzie bolało jak was poorokujemy ;p |
^^ Misi3k powiem ci tak ty widzisz tylko wady u kogos a sam masz ich mnostwo jak pixeli na mordzie od monitora ;)
|
ej ale oco ci chodzi chcesz pokazac ze uczyony jestes czy jak?
jak mnie zabiliscie to na kazdym charze byl swe a wszyscy prawdziwi ownerzy byli w szkole ta? a ja ci powiem tak ze widocznie mnie nie znasz. |
Ej a podnieciłeś się jak Xuhmastera zfragowales ?
Dalej ich zabijajcie to już cała furora będzie przeciwko wam :D |
Cytuj:
koles narazie to was dempah sam rookuje xd tak jak zreszta wszytskie chary ktorymi gral lacznie ze swoim ze 170ms na 130~ xd przemysl, napisz:baby: |
Ty Lbie jebany jakbyś był w temacie to byś wiedział że Sealqiev miał haka i go zrookowali a to jest Miska REAL KOLEGA, i teraz on ich wszystkich pohakuje i porookuje
Twoim koszmarem który Cie zrookuje :) |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 11:39. |
|