![]() |
|
Exp
51 pall 84/69 skill eq:rh,pally armor,b legs,bohy,demon shield,royal/enchanted spears. Gdzie Expic Na Tym Lvlu I Skilach ?
|
sephirothl
Szkoda że nie sprecyzowałeś czy PACC/FACC. No ale ok. Pacc: - Bog Raider Cave na Edron (Z lootem będzie ciężko) - Dragi na Edron - Hero Cave (masz fart to się exp zwróci) - Tomby - Dragi na Yalahar* Facc: - Guardy w Kazzo (loot bagi) - DC - Elf Fortes - PoH - Orc Fortes - Dragon Lair (Same dragony, DLe jedynie dla sportu) * Sam tam nie byłem, ale znajomy tam expi. Ja tak expiłem na 55 levelu (też rp) i na podobnych skillach. Jedynie nie expiłem na Yalahar bo ostatni PACC przed updatem z Yalahar miałem. Karol4722 Kurcze, nie znam Yalahar i nie moge powiedzieć Ci czy na 100% będziesz mieć wiecej expa. Próbuj na Tombach, djiny? Sam nie wiem. Przyrko mi ale Ci nie poradze. Musisz czekać na kogoś kto gra akutalnie magiem(ost. ms-a miałem za czasów 7.9 xD). |
Gdzie expic 89 ms na non-pvp z 61 mlvl?
|
Heya :)
Druid 18 lvl 13 magic lvl. Non-pvp Steel helmet Scarf xD Noble Armor Norse Shield Plate legs Snakebite Rod Moonlight Rod Skill shielding 19 Mam pacc'a na 30 dni - 29 jeszcze zostało :) |
52 RP 73/50 Dobry Exp a zarobek w miare:>
|
Cytuj:
larvy / tomby |
Cytuj:
|
Cytuj:
|
@Kromka123
Acienty, Ice Withe, Dragi, Frosty (z blokerem najlepiej). @Locost Larvy, Scaraby (z exevo flam hurem), Nomady (jak wolne całkiem przyjemnie exp leci), Minotaury (na Darashi bodajże). |
32 ms
33 mlvl eq dobre Siedzę teraz w yalahar, gdzie mogę dobrze poexpić? Mam kilka propozycji:
Nic więcej nie przychodzi mi do głowy... Gdzie bym mógł szybko poexpić? Chcę tylko szybko wbijać lvl :D może być małe waste ale jak już podajcie miejsce gdzie będę miał szybki exp ale waste to gdzie mogę zarobić trochę kasy. |
Cytuj:
|
Cytuj:
*Dark magiciany? Nigdy jakos ich nie lubilem,nic z nich nie leci,expa dają tyle że kot napłakał,a exp jakiś taki nie taki.. *Necro - Nie,nie,nie! Nie wybieraj się na nie przed 60 lvlem..Waste,a exp masz lepszy już na tombach.*Mino tower - w sumie tak - dobre rozwiązanie,kasy dużo i expa niemało *Tomby..hmm..dobre rozwiązanie to jedynie peninsula tomb -2 i bagna -2 i troche -3,waste BARDZO DUŻE,exp powalający,lvl w 1.30h Dorzuce swoje...
|
[quote=Diablo91;2490549]sephirothl
Szkoda że nie sprecyzowałeś czy PACC/FACC. No ale ok. Pacc: - Bog Raider Cave na Edron (Z lootem będzie ciężko) - Dragi na Edron - Hero Cave (masz fart to się exp zwróci) - Tomby - Dragi na Yalahar* Facc: - Guardy w Kazzo (loot bagi) - DC - Elf Fortes - PoH - Orc Fortes - Dragon Lair (Same dragony, DLe jedynie dla sportu) * Sam tam nie byłem, ale znajomy tam expi. Ja tak expiłem na 55 levelu (też rp) i na podobnych skillach. Jedynie nie expiłem na Yalahar bo ostatni PACC przed updatem z Yalahar miałem. OBECNIE POSIADAM FREE ACCOUNT PO DOBICIU 60 LVLA STAN KONTA ZAMIENI SIE NA PACC OD RAZU MOWIE ELF FORTRESS ODPADA,GUARDY SLABY EXP RESZTA UJDZIE. |
A więc ...
13 pall ;D Skille: 60/50 Eq: Optymalne dla pall'a ;] Status: FACC ;/ Mam trochę kasy na poty więc może być jakiś lekki hard core ;] Najlepiej gdyby było to miejsce gdzie nie chodzi zbyt dużo ludzi ( o ile jest to możliwe na facc'u) ;p Z Góry Dzięki ;] |
Cytuj:
|
33 MS 35 Mlvl
eq b legi, spirit cloak, v shield, bohy, hat of the mad, WOI gdzie expic zebym mial z 45k expa na godzine albo wiecej do dosypozycji mam duzo bp Hmm i troche Gfb oraz manasy ale bez przesady niechce wszystkiego zwastowac powiedzmy ze jakas czesc tego ma sie zwrócić |
@up pare postow wyzej masz odp dla 33 msa...
|
67ek
full set 80/80 Gdzie moge zarobić jak najwiecej kasy w jak najkrótszym czasie? Liczy sie tylko kasa |
Cytuj:
|
sorc facc wszystko pisze po lewej stronie eq:b robe, hat of the mad, p legs, woi, fur boots liczy sie przede wszystkim kasa
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 12:23. |
|