Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   O wszystkim i o niczym (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=20)
-   -   Wydarzenia sportowe (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=121450)

Miszczu 19-03-2010 20:32

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Yoh Asakura (Post 2743940)
Barcelona w LM 5 spotkań z angielskimi drużynami - żadnego zwycięstwa (4 remisy i porażka).

Wszystko rozstrzygnie się na Emirates. Arsenal wygra ze 3:1, a na Camp Nou będzie pewnie 0:0.

Jestem ciekaw jakie usprawiedliwienie znajdziesz dla Arsenalu gdy już po pięknej aczkolwiek niezbyt wyrównanej walce Barca ogra Kanonierów ;)

Yoh Asakura 19-03-2010 21:16

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez AnonimowyPowrot (Post 2744054)
Arsenal to pipki, dobre wyniki osiągają tylko ze słabszymi drużynami, dostaną od Barcelony bardziej niż Bayern w tamtym roku.

Nam to na rękę, kocie ;)

Arka_Sath_Wielki 19-03-2010 21:58

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Yoh Asakura (Post 2743940)
Barcelona w LM 5 spotkań z angielskimi drużynami - żadnego zwycięstwa (4 remisy i porażka).
.

A w finale z Arsenalem 2-1 to kto wygrał?

Yoh Asakura 19-03-2010 22:02

Kurna, srry, chodziło o mecze na Camp Nou :P

Arka_Sath_Wielki 19-03-2010 22:33

A no jak tak to sie zgadza :D

Xendriel 20-03-2010 00:54

A jak tam wyniki Arsenalu z czołowymi drużynami w tym sezonie? Barcelona pokonała już Inter prowadzony przez tego gościa, co niby jak to powiedział Yoh taktycznie potrafi rozmontować każdego. W dodatku wygrała go bez Ibry i Messiego. No i oczywiście wygrała Gran Derby. Przypomnijcie mi teraz wyniki Arsenalu z drużynami będącymi na poziomie zbliżonym do Barcelony tj. ManU i Chelsea. Hę?

PS. Napinkę czas zacząć.

Yoh Asakura 20-03-2010 08:57

Z drużyn z poziomem zbliżonym do Barcy, to Arsenal rozwalił Wolves 4:1 na wyjeździe.

AnonimowyPowrot 20-03-2010 10:17

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Yoh Asakura (Post 2744074)
Nam to na rękę, kocie ;)

W lidze ustąpicie jeszcze miejsca w LM Liverpoolowi, a za dwa lata wasz śmieszny klubik zostanie rozwiązany z powodu braku jakichkolwiek sukcesów i ambicji, wszyscy odejdą, zostanie tylko Wenger i będziecie znani na całym świecie jako najlepsza szkółka piłkarska dla murzyńskich emigrantów z Afryki.

BTW.
Dobry tekst z posta wyżej ; d

Arka_Sath_Wielki 20-03-2010 10:30

Lubie ten temat :D Pośmiać się można :D Kibic klubu który od kilku lat nie zdobył żadnego wartościowego trofeum porównuje Barcelone, która w zeszłym sezonie wygrała wszystko do Wolves :D No nie moge xD

Monte 20-03-2010 10:44

Wy się tu napinacie, a pewnie i tak Manchester wygra w tym sezonie LM i PL ; P

Zamor1 20-03-2010 10:59

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Arka_Sath_Wielki (Post 2743992)
Na CN na pewno 0-0 nie będzie i to Ci mogę w 100% zagwarantować. Nie wydaje mi się też żeby Arsenal przy bardzo ofensywnej grze - strzelając u siebie 3 bramki stracił tylko jedną przy szybkości zawodników Barcy.

Ehe zgadzam sie 100%
Barca u siebie wklepie Arsenalowi kilka bramek. WYstarcza szybkie dwie tak jak ze Stuttgartem i worek sie otworzy ;]
Natomiast w Londynie obstwialbym remis lub jednak 1:2 dla Barcelony
I jesli Messi utrzyma forme jaka teraz prezentuje ;] dopadnie sie do pilki, a jemu juz jest ja ciezko odebrac, fantastyczne panowanie !

Co do Interu.
Dobry przeciwnik, u siebie wygraja, natomiast w Moskwie bedzie juz gorzej, jednak ruski potrafia grac dobry futbol na wlasnym stadionie.
Po cichu liczylem, ze trafia na Bayern :P

Monte 20-03-2010 11:07

CSKA to czarny koń i ostro postawią się Interowi, tymbardziej, że już będę mieli za sobą ligowe mecze.
No i wreszcie francuską drużynę będziemy mieli w półfinale LM ; ) Chyba od czasu, gdy Monaco odnosiło sukcesy z Giulym, Plasilem i Morientesem w składzie.

AnonimowyPowrot 20-03-2010 12:36

Finał z udziałem CSKA, byłaby masakra... :D Jednak to nierealne.

Dobra, teraz obstawiam, że do następującej rundy przejdą takie oto drużyny (bo chyba jeszcze nie przedstawiłem na tym forum swoich typów): Bordeaux, Manchester, Barcelona, Inter.

Znów będzie losowanie? Nie można przewidzieć kto z kim zagra w półfinale? W sensie innym, niż po prostu zgadywać :P Kiedyś było wiadomo od początku do końca kto z kim gra (mam taki plakat stary nawet z "drzewkiem", od fazy grupowej aż do finału), a teraz losują...

@Down

Pytam się, czy się losuje, bo jakbyś się nie zczaił, to teraz i do 1/8 losowali : O GZ! Swoją drogą, mogłeś od razu napisać, że finał jak w zeszłym roku, to bym sobie sam dopasował ;>

Straznik Monopolowego 20-03-2010 12:55

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez AnonimowyPowrot (Post 2744202)
Znów będzie losowanie? Nie można przewidzieć kto z kim zagra w półfinale? W sensie innym, niż po prostu zgadywać :P Kiedyś było wiadomo od początku do końca kto z kim gra (mam taki plakat stary nawet z "drzewkiem", od fazy grupowej aż do finału), a teraz losują...

Nikt nie losuje juz nic tylko ty tepy jestes

Bayern Monachium lub Manchester United v Lyon lub Bordeaux
Inter Milan lub CSKA Moskwa v Arsenal lub Barcelona

Capality 20-03-2010 13:24

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Yoh Asakura (Post 2744155)
Z drużyn z poziomem zbliżonym do Barcy, to Arsenal rozwalił Wolves 4:1 na wyjeździe.

:D:D:D:D:D:D

@Topic
Po odpadnieciu Chelsea po cichu licze na Inter i Bordeaux

Arka_Sath_Wielki 20-03-2010 13:39

A ja nie wiem czemu czuje, że CSKA wszystkich zaskoczy i jakimś fartem po karnych przejdzie do półfinału.

Maggic 20-03-2010 16:30

Anonimowy w piłce nożnej wszystko jest realne, ja liczę na Bordeaux. :)

Straznik Monopolowego 20-03-2010 17:20

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez AnonimowyPowrot (Post 2744202)
Swoją drogą, mogłeś od razu napisać, że finał jak w zeszłym roku

MU dostaje po dupie?

Lotress 20-03-2010 18:32

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Yoh Asakura (Post 2744155)

Mistrz :D:D

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Arka_Sath_Wielki (Post 2744167)
Lubie ten temat :D Pośmiać się można :D Kibic klubu który od kilku lat nie zdobył żadnego wartościowego trofeum porównuje Barcelone, która w zeszłym sezonie wygrała wszystko do Wolves :D No nie moge xD

Nie mów mi, że wypowiedź Yoha wziąłeś na poważnie?

AnonimowyPowrot 20-03-2010 20:10

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Straznik Monopolowego (Post 2744283)
MU dostaje po dupie?

Na pewno nie od Arsenalu B)

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 21:29.