![]() |
|
Cytuj:
|
Cytuj:
ale +1 do obronny przed tentaclami zyskałeś : 3! @Azur pi..kolego co ty brałeś? XD @Nari przyznaj sie,też jak frizz lubisz umięśnionych facetów... @Grycan bądź w błogostanie! Wielki JA! wskaże ci drogę ku nowemu oświeceniu! Zobacz Queen Blade/Kanokon i nie wymięknij po 2 epach.... @Yuri Zagranica,Polska,tylko doda,nabijają.. Dawg you so fckn failed : /.... Cytuj:
|
Jeśli chodzi o poziom zboczenia, to Kiss x Sis spokojnie zrównuje się z Green Greenem, a nawet go wyprzedza. A w tej chwili ma tylko 2 epy.
@Yuri Twój podpis dosłownie mnie zmiażdżył. @B-con, Mackon No ludziska, kto się na to pisze? Zostało troszeczkę ponad miesiąc, więc trzeba się szybko zdecydować. @Rayzah Miałeś iść już spać. I nie polecaj nikomu Queen's Blade. Do dzisiaj nie potrafię sobie tego wytłumaczyć jak ktoś kto zraził się do Green Greena, był w stanie to obejrzeć. Nipah~! Corgar Frizz |
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Green Green akurat wspominam sobie dobrze... Mieliśmy się z czego śmiać z kumplami w wakacje :) Misiu rlz, no i oczywiście dobrze że:
Ukryty tekst:
W każdym bądź razie to echii powinno być obejrzane przez każdego fanatyka tej serii :D |
Jeny, Green Green, jak na moj gust bylo nieco ponad przecietna seria...
Jedynie zaskoczyl mnie ostatni odcinek i to wszystko. ;p @Fairy Tails Muahahahaha! Cos co lubie, czyli niezle szykujacy sie shounen? ^^ Irrytuje mnie tylko rozowa czupryna tego magika >.> |
Cytuj:
Cytuj:
Po powrocie ze szkoły oglądam Onegai Twins, Ó! |
@Rayza
Kanokona widziałem. ^^ Taka sobie seria. :) Ale trochę nagości tam było, nie powiem. ^^ @Yuri Najpierw Onegai Teacher, zanim weźmiesz się za Twinsy, tego nie można oglądać pierwszego. |
Istnieje ktos, kto nie wymiekl po pierwszym epie konakona? To jest tak bezdennie glupie, ze na cala reszte czlowiek juz nie zwraca uwagi.
|
ja bo zem jeszcze nie ogladal(malo czasu mam, ledwie go znajduje na telenowele naruciarsko-bleachowskie)
|
Wlasnie obejzalem jedna z jesiennych nowosci, a mianowicie 11 eyes. ;)
Wlasciwie to nie mam jakiejs scislej opini na temat tego tytolu, ale moge szczerze przyznac, ze pierwszy odcinek podobal mi sie, a nawet bardzo. Tajemnicza fabula, nutka humoru no i przepiekne dziewczeta (omg, patrzcie na ta pielegniarke! 8o). Zapomnial bym jeszcze o dziwacznych potworach z tentaclami (nie, to chyba nie byl Rayza), ktore nie pasowaly mi do reszty klimatu - smiesznie wygladaly >.< Czekam na nastepny odcinek i ze swojej strony polecam obejzenie. ;p |
Naruto. A konkretnie Tobi. Kim jest naprawdę?
Mam 3 propozycje. Danzou Tak-Nie ma jednego oka. Nie-Tobi mówi młodzieńczym głosem. Madara Tak-Posiada sharingan. Nie-Emm. Tobi jest raczej młody. A Madara jak już to ile? Z 130 lat? Obito Tak-Nie ma jednego oka,jest w wieku Kakashiego,posiada zdolność teleportacji,którą wymyślił Yondaime,Obito-To,Bi,O. Nie-Przysypały go kamienie i raczej "zdechł". Ciekawe kto to będzie ;) |
Masz to w hide bo to raczej spoilowanie ; oo.
Ukryty tekst:
|
Cytuj:
Cytuj:
|
@Bleach242
Zapowiada się kilka ciekawych kolejnych epów... Nie mniej jednak chciałbym żeby było już po fillerach |
A ja zakupiłem nowy monitor! O! Teraz będę miał Yoko w lepszej rozdzielczości! Ale najpierw powtórka z "Place promised in our early days".
|
Nowy monitor? Pamiętam jak się cieszyłem z mojej zmiany:z 17 calowego na 21 calowy ;]
|
a ja obejzalem nowego bleacha, nawet niezly, ale liczylem na wiecej =) no za tydzien soifon wkracza =)
|
Cytuj:
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 18:31. |
|