![]() |
|
Cytuj:
|
K-ON! po raz drugi, tym razem jednak w full HD. Po prostu kocham tą serie. Jak ktoś jeszcze nie widział, to zdecydowanie pierwszą rzeczą jaką powinien zrobić po dojściu do komputera, jest obejrzenia K-ON!.
GITAH~! Corgar Frizz |
@up
Hai! Najlepsza scena z K-ON! :p http://www.youtube.com/watch?v=rNPPhQVeF6c @topic Zabieram sie za drugi odcinek Fairy Tail i 11eyes. ;) |
Cytuj:
|
ohohohohooh manga bleach wyjebanga w kosmos normalnie! az sie nie moge dozcekac next chapa, no i ta koncowka, normalnie kosmos.
|
@Bleach
Ukryty tekst:
|
@Bleach
Ukryty tekst:
|
@bleach
Ukryty tekst:
|
A mnie manga bleacha jakos tak osobiscie nudzi. Czytam jakos tak z przyzwyczajenia, ale na dobra sprawe nic ciekawego sie tam nie dzieje. Cale gotei13 nie nauczylo sie od poczatku niczego ciekawego, i jedyne co zostaje interesujace, to tych pare bankai, ktorych do tej pory nie pokazano.
|
No, to robię pro rewatch SnS. Normalnie kocham tą serię ; O
Tak btw, nie nudzi wam się ten wybielacz, albo Naruto? No ile można jedno anime oglądać? : < Ja osobiście trochę ponad 200 odcinków Pokemonów obejrzałem, ale to jak mały byłem. |
sie nazywa masochizm xD ale akurat manga jest ok gozej z anime.. zwlaszcza jak sa fillery...
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
A ja, zrobię sobie powtórkę "Onegai Teacher". ^.^ A może później skończę Green Green'a, bo obecnie dostęp do komputera mam ograniczony. -.-
|
naruto akurat dostarcza mi wiele emocji i przyjemnie się ogląda bo fabuła jest często zaskakująca, a walki nieszablonowe ;) Wiadomo, że postacie muszą mieć dość trywialny charakter i denne powody do walk (są wyjątki) bo to anime z grubsza dla mas :=)
|
@Daniel
Że tak zacytuję pewną rudą dziewczynkę: AAANTAAAAA BAAAAKAAAAAAAAA? |
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Oj Danielku drogi. Macross F był dla ciebie trywialny, wręcz niemożliwy do obejrzenia, a tak zachwycasz się nad Naruto?
Asuke zaklepała sobie Grocia, więc ja zacytuje Excalibura. http://s621.photobucket.com/albums/t...r_by_WensX.jpg Nipah~! Corgar Frizz |
gdzie napisałem, ze zachwycam się naruto? Aż tak bierzecie do siebie, że nie podoba mi się MF? Odpuściłem sobie odrazu po tym jak na mnie wjechałeś po moim poście i myślałem, że jest ok, ale widze, że coś tu nie gra :D
Tak, naruto dostarcza mi emocji i często mnie zaskakuje, ale to anime dla mas :) jest wystarczająco dobre żebym co tydzien wchodzil na stronke i oglądał go online (!) nie, nie bluraje, hd, a nawet rmvb :) |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 06:09. |
|