Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   O wszystkim i o niczym (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=20)
-   -   Wydarzenia sportowe (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=121450)

hoomik 22-03-2010 23:26

nawet nie zamierzam dac sie sprowokowac do tej rozmowy, bo z toba dyskutowac sie nie da. Jestes slepo zapatrzony w arsenal i nie przyjmujesz zadnych argumentow. Powiem wiec krotko - wanna bet?

Yoh Asakura 22-03-2010 23:42

No sorry, ale ty dajesz debilne porównaniu zawodników, a potem wyzywasz mnie od ludzi ślepo zapatrzonych - puknij się w łeb, hoom.

O co chcesz się założyć?

nie, nie odejdę z forum

hoomik 22-03-2010 23:50

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Yoh Asakura (Post 2744951)
No sorry, ale ty dajesz debilne porównaniu zawodników, a potem wyzywasz mnie od ludzi ślepo zapatrzonych - puknij się w łeb, hoom.

O co chcesz się założyć?

nie, nie odejdę z forum

cash or pink slip? Bet o 50 zl ze w 1/2 zagra Barca.

Yoh Asakura 23-03-2010 00:03

No cash. Poza tym, realizuję program "wizyta w Londynie" i każdą złotówkę będę odkładał na Emirates.

Ale możemy się założyć o wjazd na konto na forum.

hoomik 23-03-2010 00:05

w dupie mam twoje konto tbh, chyba ze bankowe. Skoro taki pewny awansu arsenalu jestes, to ja nie widze problemu. No cash = no risk = no fun.

Yoh Asakura 23-03-2010 00:07

Nie wiem jak ty, ale ja nie zakładam się o coś, czego nie mam.

hoomik 23-03-2010 00:19

to zaproponuj cos bardziej wartosciowego niz passy do konta na forum o tibii

Monte 23-03-2010 00:20

Wolałbym widzieć Arsenal w 1/2, ale powoli zaczynam się martwić o ten temat w przypadku, gdy to się stanie. Yoh wtedy będzie prawdopodobnie zakładał, że Arsenal to by dwie jedenastki Man U na raz stłamsił, a rezerwy The Gunners pewnie potencjałem będą się równały jedenastce Interu Mediolan.. i go nie przegadamy, bo będzie się zasłaniał dwumeczem z Barcą ;P
Najlepiej Arsenalowi od razu dać Puchar LM i PL, bo z tego co tu czytam, to nikt im nie dorównuje ;P

Yoh Asakura 23-03-2010 00:25

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez hoomik (Post 2744969)
to zaproponuj cos bardziej wartosciowego niz passy do konta na forum o tibii

Płatne konto do dragonfable.com (wartość 100 zł) :P

Faytah 23-03-2010 00:34

o co ta klotnia skoro i tak w finale zagra OL i CSKA ?:confused:

hoomik 23-03-2010 00:40

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Yoh Asakura (Post 2744974)
Płatne konto do dragonfable.com (wartość 100 zł) :P

"DragonFable is an animated fantasy RPG (It has Dragons!) that you can create a free account and play using your web browser. "
ehe. Wiesz co, moze lepiej dropnijmy ten temat, bo z niepowaznymi ludzmi zakladac sie nie chce. Idz lepiej spac, bo to school night i rano musisz wstac, ja tymczasem pojde sobie obejrzec NBA, bo akurat moje 76ers gra z Gortatem.

Thavenix 23-03-2010 08:34

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez hoomik (Post 2744976)
"DragonFable is an animated fantasy RPG (It has Dragons!) that you can create a free account and play using your web browser. "
ehe. Wiesz co, moze lepiej dropnijmy ten temat, bo z niepowaznymi ludzmi zakladac sie nie chce. Idz lepiej spac, bo to school night i rano musisz wstac, ja tymczasem pojde sobie obejrzec NBA, bo akurat moje 76ers gra z Gortatem.

lol, a czy fakt, że można założyć free account przeczy temu, że Yoh może mieć płatne konto?¬¬

Yoh Asakura 23-03-2010 12:09

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez hoomik (Post 2744976)

Ofc że tak - zakładasz konto za darmo, tak samo jak w Tibii. Ale w Tibii masz PACC, a tutaj masz Dragon Amulet, który kosztuje $19.95, a w momencie, kiedy go kupowałem, dałem 100 zł (no, koło 95 z groszami). To ulepszenie zostaje na stałe.

A nie, srry, 19,95 to na jedną postać, na całe konto 29,95, ja mam to droższe.

hoomik 23-03-2010 12:42

nerd

Cytuj:

Newcastle United jest na dobrej drodze do powrotu do Premiership. Do końca sezonu zespół będzie musiał sobie jednak radzić bez Stevena Taylora - czytamy w "The Sun"
Obrońca "Srok" został zaatakowany na treningu przez kolegę z drużyny Andy'ego Carrolla i teraz ze złamaną szczęką leży w szpitalu. Paradoksalnie, na hospitalizację trafił też agresor, bo oskarżał się na ból ręki po potężnym ciosie.
Jest niemal pewne, że gdy obaj już dojdą do siebie, to trafią na dywanik do prezesa Newcastle. Nie nastąpi to jednak szybko, bo najpierw Taylora czeka operacja, w czasie której założony mu zostanie specjalny drut, który usztywni złamaną szczękę.
owned
Cytuj:

Koszykarze Orlando Magic, którzy już zapewnili sobie awans do fazy play off ligi NBA, odnieśli 50. zwycięstwo w sezonie. Pokonali na wyjeździe Philadelphia 76ers 109:93. Żadnego punktu nie zdobył Marcin Gortat, przebywający na parkiecie prawie 20 minut.
ogladalem tylko druga kwarte bo mecz dosc nudny byl, ale faktycznie, Gortat tylko snul sie po parkiecie. Elton Brand objezdzal go jak chcial, Gorti za cholere nie mogl za nim nadazyc, i w ten sposob Marcineq niczym specjalnym sie nie wyroznil. Raz mial przechwyt po ktorym poszla kontra 3v1, ale to wszystko.

za 1.5h rewanz na lazienkowskiem legia - ruch w PP. Ja tam stawiam ze bedzie remis, i ze po tym sezonie w legii bedzie rewolucja. Przede wszystkim ITI musi sie ogarnac i sprowadzic porzadnego coacha, a nie trenerskiego noname'a jakim byl Urban. Legia za jego kadencji nie wypracowala swojego stylu, grala pilke brzydka dla oka. Zobaczymy czy to sie uda zmienic. Slyszalem ploty ze Okuka moze wrocic, ale malo prawdopodobne mi sie to wydaje.

Maggic 23-03-2010 14:28

Bosingwa kontuzja. Ashley Cole kontuzja. Ivanovic kontuzja. Carvalho kontuzja. Essien kontuzja. Cech kontuzja. wtf?

Yoh Asakura 23-03-2010 14:39

Rooney kontuzja :D

Xevez 23-03-2010 14:56

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Yoh Asakura (Post 2745049)
Rooney kontuzja :D

no to chyba Arsenal zwycięstwo w lidze mistrzów ma już zagwarantowane... to samo z PL

Articuno 23-03-2010 16:03

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Xevez (Post 2745053)
no to chyba Arsenal zwycięstwo w lidze mistrzów ma już zagwarantowane... to samo z PL

i w Pucharze Francji:D:cup:

Capality 23-03-2010 16:46

Legia sezon bez jakiegokolwiek osiagniecia :/ bo w lige nie wierze

Monte 23-03-2010 18:59

Dobrze im tak.

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 18:58.