![]() |
|
nawet nie zamierzam dac sie sprowokowac do tej rozmowy, bo z toba dyskutowac sie nie da. Jestes slepo zapatrzony w arsenal i nie przyjmujesz zadnych argumentow. Powiem wiec krotko - wanna bet?
|
No sorry, ale ty dajesz debilne porównaniu zawodników, a potem wyzywasz mnie od ludzi ślepo zapatrzonych - puknij się w łeb, hoom.
O co chcesz się założyć? nie, nie odejdę z forum |
Cytuj:
cash or pink slip? Bet o 50 zl ze w 1/2 zagra Barca. |
No cash. Poza tym, realizuję program "wizyta w Londynie" i każdą złotówkę będę odkładał na Emirates.
Ale możemy się założyć o wjazd na konto na forum. |
w dupie mam twoje konto tbh, chyba ze bankowe. Skoro taki pewny awansu arsenalu jestes, to ja nie widze problemu. No cash = no risk = no fun.
|
Nie wiem jak ty, ale ja nie zakładam się o coś, czego nie mam.
|
to zaproponuj cos bardziej wartosciowego niz passy do konta na forum o tibii
|
Wolałbym widzieć Arsenal w 1/2, ale powoli zaczynam się martwić o ten temat w przypadku, gdy to się stanie. Yoh wtedy będzie prawdopodobnie zakładał, że Arsenal to by dwie jedenastki Man U na raz stłamsił, a rezerwy The Gunners pewnie potencjałem będą się równały jedenastce Interu Mediolan.. i go nie przegadamy, bo będzie się zasłaniał dwumeczem z Barcą ;P
Najlepiej Arsenalowi od razu dać Puchar LM i PL, bo z tego co tu czytam, to nikt im nie dorównuje ;P |
Cytuj:
|
o co ta klotnia skoro i tak w finale zagra OL i CSKA ?:confused:
|
Cytuj:
ehe. Wiesz co, moze lepiej dropnijmy ten temat, bo z niepowaznymi ludzmi zakladac sie nie chce. Idz lepiej spac, bo to school night i rano musisz wstac, ja tymczasem pojde sobie obejrzec NBA, bo akurat moje 76ers gra z Gortatem. |
Cytuj:
|
Cytuj:
A nie, srry, 19,95 to na jedną postać, na całe konto 29,95, ja mam to droższe. |
nerd
Cytuj:
Cytuj:
za 1.5h rewanz na lazienkowskiem legia - ruch w PP. Ja tam stawiam ze bedzie remis, i ze po tym sezonie w legii bedzie rewolucja. Przede wszystkim ITI musi sie ogarnac i sprowadzic porzadnego coacha, a nie trenerskiego noname'a jakim byl Urban. Legia za jego kadencji nie wypracowala swojego stylu, grala pilke brzydka dla oka. Zobaczymy czy to sie uda zmienic. Slyszalem ploty ze Okuka moze wrocic, ale malo prawdopodobne mi sie to wydaje. |
Bosingwa kontuzja. Ashley Cole kontuzja. Ivanovic kontuzja. Carvalho kontuzja. Essien kontuzja. Cech kontuzja. wtf?
|
Rooney kontuzja :D
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Legia sezon bez jakiegokolwiek osiagniecia :/ bo w lige nie wierze
|
Dobrze im tak.
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 18:58. |