Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   O wszystkim i o niczym (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=20)
-   -   Manga&Anime (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=139860)

Corgar Frizz 24-10-2009 17:57

Brak mi słów żeby powiedzieć co myślę, więc wkleję obrazek.

http://i621.photobucket.com/albums/t...r_by_WensX.jpg

Nipah~!
Corgar Frizz

-=DanieL=- 24-10-2009 18:07

hhehehe, obrazek najbardziej pokręconej, wyrachowanej i egoistycznej postaci w SE mnie bawi :-) bakuś z ciebie także

Grocix 24-10-2009 18:16

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez -=DanieL=- (Post 2672655)
gdzie napisałem, ze zachwycam się naruto? Aż tak bierzecie do siebie, że nie podoba mi się MF? Odpuściłem sobie odrazu po tym jak na mnie wjechałeś po moim poście i myślałem, że jest ok, ale widze, że coś tu nie gra :D

Tak, naruto dostarcza mi emocji i często mnie zaskakuje, ale to anime dla mas :) jest wystarczająco dobre żebym co tydzien wchodzil na stronke i oglądał go online (!) nie, nie bluraje, hd, a nawet rmvb :)

To ja też wstawię obrazek:
http://i441.photobucket.com/albums/q...m/facepalm.jpg

-=DanieL=- 24-10-2009 18:17

to ten typo co ma pukać haruhi czy tam hiruhi, prawda?

Corgar Frizz 24-10-2009 18:31

Illya, Milano08, -=Daniel=-. Aż boję się pomyśleć kto będzie następny.

http://i621.photobucket.com/albums/t...acepalmlf9.jpg

Nipah~!
Corgar Frizz

Yuri_Hyuga 24-10-2009 18:58

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Corgar Frizz (Post 2672673)
Illya, Milano08, -=Daniel=-. Aż boję się pomyśleć kto będzie następny.

http://i621.photobucket.com/albums/t...acepalmlf9.jpg

Nipah~!
Corgar Frizz

WOAH! PRAWIE JAK NA OKŁADCE MOJEGO PODRĘCZNIKA OD RELIGII! Tyle że tutaj widać tego gościa z jakiegoś serialu (którego nie oglądałem, i tytułu nie pamiętam, ale wiem o istnieniu...to jest chyba jakiś sit-com albo coś w stylu Startreka), jak robi facepalm. Ziom, amazing!

Btw, nie flejmujcie się, nawet, jeżeli macie tylko wyzywać się od idiotów : /

Nari 24-10-2009 19:30

Nie flejmować się? Przecież flejmłory to kwintesencja tego klimatu.

Quezacoatl 24-10-2009 19:37

Cytuj:

to jest chyba jakiś sit-com albo coś w stylu Startreka)
Nawet nie wiesz jak mnie ten koment rozbawil.

@topic
Przymusilem sie i obejzalem te 2 odcinki FT anime. Wrazenia? Pod wzgledem fabuly sa ok, zawarli tyle ile trzeba, wystarczajaco dynamicznie itd. Narracja jest wpleciona do amine "nieladnie", tj. nie komponuje sie. W mandze nie bylo porzadnego wprowadzenia do kazdej pobocznej postaci bo opisy takie byly na okladkach kazdego chapa. W anime tego tak ladnie wkomponowac nie mozna, wiec zrobili to inaczej, nie jest to tragiczne, ale mogliby wykonac lepiej. Kreska i kolory ok. Jedyny problem mam z glosem Natsu, zdecydowanie zbyt dorosly :p Myslalbym cos w stylu tej kobiety co podkladala glos pod Eda z FMA, i Hitsugaye z Bleacha. Albo jakis podobny glos. Jego obecny jest jakis taki... zbyt gleboki i meski.

Yuri_Hyuga 24-10-2009 20:07

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Quezacoatl (Post 2672714)
Nawet nie wiesz jak mnie ten koment rozbawil

Sorry, nie mam nieograniczonej wiedzy; that was just a guess : /

Otakuma 24-10-2009 21:03

@Gro&Frizz Combo
Jak zwykle atakujecie parą xd. Ktoś się z wami nie zgadza = zuuo? Dajcie spokój i dajcie żyć innym.

Argen 24-10-2009 21:09

Prawda jest taka, że każdy może mieć własne zdanie i nie powinien być nazywany idiotą jeśli jest ono inne od waszego.

Corgar Frizz 24-10-2009 21:25

Oj, wrzućcie na luz. Mały flejmik jeszcze nikomu nie zaszkodził ^^ Pamiętacie co krzyczał Illya, zanim go wywaliliśmy? "Ten temat jest nudny, nic się w nim nie dzieje, kilka osób gada wiecznie o tym samym". Staramy się wprowadzić odrobinkę życia do tego tematu.

Cytuj:

Ktoś się z wami nie zgadza = zuuo?
Jak zawsze, muszę się z tobą zgodzić.
Cytuj:

Prawda jest taka, że każdy może mieć własne zdanie i nie powinien być nazywany idiotą jeśli jest ono inne od waszego.
Tak samo jak każdy może powiedzieć co o czyimś zdaniu sądzi.

Inne=/=złe, złe=głupie.

A to że został nazwany BAKA, podkreśla jedynie co sądzę o skreśleniu świetnej serii po obejrzeniu zaledwie jej cząstki.

Nipah~!
Corgar Frizz

Juzefek 24-10-2009 21:37

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Corgar Frizz (Post 2672813)
Oj, wrzućcie na luz. Mały flejmik jeszcze nikomu nie zaszkodził ^^ Pamiętacie co krzyczał Illya, zanim go wywaliliśmy? "Ten temat jest nudny, nic się w nim nie dzieje, kilka osób gada wiecznie o tym samym". Staramy się wprowadzić odrobinkę życia do tego tematu.

Jak zawsze, muszę się z tobą zgodzić.

Inne=/=złe, złe=głupie.

A to że został nazwany BAKA, podkreśla jedynie co sądzę o skreśleniu świetnej serii po obejrzeniu zaledwie jej cząstki.

Nipah~!
Corgar Frizz

Teraz flame to nie to samo co kiedyś :P

Otakuma 24-10-2009 21:51

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Corgar Frizz (Post 2672813)

Kibole pewnie też robią burdy na stadionach żeby rozruszać mecz.

Cytuj:

No nie do końca.

Cytuj:

No chyba że tak.

-=DanieL=- 25-10-2009 01:10

@frizz
teraz ty się ograniczasz mówiąc, że każda seria moze być oceniona po obejrzeniu całości. W mojej strategii poznawczej psychologia postaci jest najważniejsza dlatego po 2 odcinkach moge sprawdzić czy bedzie mnie ta seria bardziej w*****ać niż interesować. Trafiasz przypadkowo na wyjątkowo słabą serie dla amerykańskich nastolatek z ubytkiem intelektu, ogladasz to do konca zeby to wyłączyć? Nie ;)

napisałem co mnie do takiej oceny skłoniło, a nie był to komentarz nieuzasadniony. Tobie mogło się podobać, mi nie, prawda?

Luzik już tentacle

Gangrel 25-10-2009 02:49

@Quezacoatl
Same here. Wszystko jest w zasadzie jak w mandze, tylko ten głos...ale to można przeboleć, po 30 odcinkach przyzwyczaimy się ;)

Quezacoatl 25-10-2009 11:15

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Gangrel (Post 2673025)
@Quezacoatl
Same here. Wszystko jest w zasadzie jak w mandze, tylko ten głos...ale to można przeboleć, po 30 odcinkach przyzwyczaimy się ;)

Tez mam nadzieje ze przeboleje. Bo poza tym glosem to anime bardzo ladnie im wyszlo w porownaniu do mangi, cos jak z Death Note. Ale nie konczmy oceniac po 2 epach, zobaczymy co zrobia jak dogonia mange i zaczna sie fillery...

Gangrel 25-10-2009 11:51

W tym tempie to jest w zasadzie jeden odcinek/jeden chapter mangi, wiec szybko nie dogonią ;)

eerion 25-10-2009 14:52

Cytuj:

Jedyny problem mam z glosem Natsu, zdecydowanie zbyt dorosly :p Myslalbym cos w stylu tej kobiety co podkladala glos pod Eda z FMA, i Hitsugaye z Bleacha. Albo jakis podobny glos. Jego obecny jest jakis taki... zbyt gleboki i meski.
Natsu wygląda jak wygląda, ale ma 20 lat. Nie można mu dać takiego dzieciego głosu. Głos jest w porządku.

Tompior 25-10-2009 16:25

DB KAI 28 - Motyw muzyczny pod koniec (Special forces!) mnie zniszczyl :<

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 16:25.