![]() |
|
Brak mi słów żeby powiedzieć co myślę, więc wkleję obrazek.
http://i621.photobucket.com/albums/t...r_by_WensX.jpg Nipah~! Corgar Frizz |
hhehehe, obrazek najbardziej pokręconej, wyrachowanej i egoistycznej postaci w SE mnie bawi :-) bakuś z ciebie także
|
Cytuj:
http://i441.photobucket.com/albums/q...m/facepalm.jpg |
to ten typo co ma pukać haruhi czy tam hiruhi, prawda?
|
Illya, Milano08, -=Daniel=-. Aż boję się pomyśleć kto będzie następny.
http://i621.photobucket.com/albums/t...acepalmlf9.jpg Nipah~! Corgar Frizz |
Cytuj:
Btw, nie flejmujcie się, nawet, jeżeli macie tylko wyzywać się od idiotów : / |
Nie flejmować się? Przecież flejmłory to kwintesencja tego klimatu.
|
Cytuj:
@topic Przymusilem sie i obejzalem te 2 odcinki FT anime. Wrazenia? Pod wzgledem fabuly sa ok, zawarli tyle ile trzeba, wystarczajaco dynamicznie itd. Narracja jest wpleciona do amine "nieladnie", tj. nie komponuje sie. W mandze nie bylo porzadnego wprowadzenia do kazdej pobocznej postaci bo opisy takie byly na okladkach kazdego chapa. W anime tego tak ladnie wkomponowac nie mozna, wiec zrobili to inaczej, nie jest to tragiczne, ale mogliby wykonac lepiej. Kreska i kolory ok. Jedyny problem mam z glosem Natsu, zdecydowanie zbyt dorosly :p Myslalbym cos w stylu tej kobiety co podkladala glos pod Eda z FMA, i Hitsugaye z Bleacha. Albo jakis podobny glos. Jego obecny jest jakis taki... zbyt gleboki i meski. |
Cytuj:
|
@Gro&Frizz Combo
Jak zwykle atakujecie parą xd. Ktoś się z wami nie zgadza = zuuo? Dajcie spokój i dajcie żyć innym. |
Prawda jest taka, że każdy może mieć własne zdanie i nie powinien być nazywany idiotą jeśli jest ono inne od waszego.
|
Oj, wrzućcie na luz. Mały flejmik jeszcze nikomu nie zaszkodził ^^ Pamiętacie co krzyczał Illya, zanim go wywaliliśmy? "Ten temat jest nudny, nic się w nim nie dzieje, kilka osób gada wiecznie o tym samym". Staramy się wprowadzić odrobinkę życia do tego tematu.
Cytuj:
Cytuj:
Inne=/=złe, złe=głupie. A to że został nazwany BAKA, podkreśla jedynie co sądzę o skreśleniu świetnej serii po obejrzeniu zaledwie jej cząstki. Nipah~! Corgar Frizz |
Cytuj:
|
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
|
@frizz
teraz ty się ograniczasz mówiąc, że każda seria moze być oceniona po obejrzeniu całości. W mojej strategii poznawczej psychologia postaci jest najważniejsza dlatego po 2 odcinkach moge sprawdzić czy bedzie mnie ta seria bardziej w*****ać niż interesować. Trafiasz przypadkowo na wyjątkowo słabą serie dla amerykańskich nastolatek z ubytkiem intelektu, ogladasz to do konca zeby to wyłączyć? Nie ;) napisałem co mnie do takiej oceny skłoniło, a nie był to komentarz nieuzasadniony. Tobie mogło się podobać, mi nie, prawda? Luzik już tentacle |
@Quezacoatl
Same here. Wszystko jest w zasadzie jak w mandze, tylko ten głos...ale to można przeboleć, po 30 odcinkach przyzwyczaimy się ;) |
Cytuj:
|
W tym tempie to jest w zasadzie jeden odcinek/jeden chapter mangi, wiec szybko nie dogonią ;)
|
Cytuj:
|
DB KAI 28 - Motyw muzyczny pod koniec (Special forces!) mnie zniszczyl :<
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 16:25. |
|