![]() |
|
@Multi costam: Skille są żałosne, wbij przynajmniej 60/60, potem idź do Thais na orki <Ancient temple> Skill to podstawa!
|
@2x up
of albo poh |
kina 20 lv
eq noble armor p legi scarf drag hammer drag shield dark helm 48/46 (wiem ze badziewne ale nie chce skillac gdy exp x2) serv non-pvp bez pacca |
gdzie expić palkiem facc 18 lvl skille 60/46 eq b robe c helmet p legs dwarven shield spears?:D
próbowałem na cycach ale z 10 osób na jednym expie chce zeby wbil sie szybko lvlB) |
Gdzie expić?
LVL: 35
Skile: 70/55 MLVL: 9 eq: crown helmet, bluerobe/pall arm, plate legs, guardian shield, leather boots i oczywiscie RS'y Mam PACC, gdzie jak najszybciej dobić 40 lvl ? (świat non-pvp i moge podróżować na Yalahar) Z góry dzięki. |
10 drut,pacc,keltera gdzie expic? ;d
|
Mam 18 sorcera,13 mlvl, eq: dark helmet, dwarven shield, plate legs , plate armor i WOD (różdżka)
|
17 lvl Sorc mlvl 6 eq ;/ ;/ : p set dark shield, dark helmet i rozdzka :P (ogien) FAcc, i jestem w thais
|
30 sorc
35 mlvl eq; dvarven shield, spirit cloak,plate legs, all rozczki Gdzie expic najwydajniej, moze byc male waste?? Na Guardach WoCE czy decay?? |
Witam,
mam postac aktualnie na 23 lv Elder Druid 14 mlv. zaczolem grac przed wczoraj, po ponad 3 letniej przerwie i nie bardzo wiem gdzie expic szybko i ekonomicznie po typu update. bardzo prosil bym o pomoc ;) wielkie dzieki :) @edit: aktualnie siedze na rotach na daramie, mam juz kupionego wanda na 26 a pozniej? |
Cytuj:
od 33lvl polecam piraty |
Cytuj:
|
Kto pomoze moja wypowiedz jest taka
gdzie expić palkiem facc 18 lvl skille 60/46 eq b robe crown helmet p legs dwarven shield spears?cyce - 10 osob na expie |
Druid 28 lvl 22 magic lvl.
Non-pvp Crown Helmet Scarf xD Blue robe Norse shield Blue Legs Snakebite Rod Moonlight Rod Necrotic Rod Terra Rod Skill shielding 21 Zostalo 16 dni pacc'a, więc chciałbym to wykorzystać jak najlepiej. Co innego prócz cycy na mistrock możecie polecić ? Co do cycy to mam wrażenie, że mogę nie dać rady na tym lvl :/ |
40lvl
35mlvl v-shield, b robe, c helmet, p legs, bohy no i standard: gdzie expić żeby się trochę zarobilo i dużo expa wbilo? |
Sireek
Polecam "tomba dla facc", znajduje się on pod mount sternum, możesz również iść na początki poh'a. |
98 rp
93/71 Gdzie expic zeby zarobic i przyokazji przyexpic ? ;) Btw.Frosty odpadaja i Hydry w Ankh bo trapuja ;] |
Witam mam 35 paladyna na celesta(non-pvp) Nie mam pacc
moje skile to 70/50 Eq - Crusader Helmet - Blue Robe - Blue Legi - BOH - 400 ROYAL Spears - Crown Shield Do tego mam jeszcze okol 130 k na manasy z góry dziękuje :):):):):evul::evul::evul: |
25 Pall
Skile :65/50 Mlvl :8 Eq = Belted cape, p legsy, guardian shield, crown helmet, scarf i Royal speary Macie jakies propozycje :D ? |
Cytuj:
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 15:52. |
|