![]() |
|
twoja Wisla lepiej sobie nie radzi Hoolsie :*
|
Hoolsie?
No, Wisła dała ciała. Jednak to, co teraz robią Młotki, woła o pomstę do nieba. Zola ich spuści z hukiem do Coca Cola, jak tak dalej pójdzie... |
Lol, nawet Zubar strzelił :D
|
Cytuj:
|
jaja w remes cup xD ruch, lechia, dzis zapewne korona i pogon, kurde moja Pogon czarnym koniem? :D fajnie by bylo, ale obiektywnie Ruch faworytem.
|
Lechia, biało-zieloni !
Juventus zawita do Gdańska ? ; ] |
A kogo ten żałosny juventusik obchodzi.
|
Cytuj:
A Pogoń niech awansuje do ekstraklasy w miejsce Piasta, Odry czy Groclinu, a nie się bawi w Puchar Polski, który mam nadzieję wygra Ruch lub Lechia(bardziej ofc). |
Cytuj:
|
Cytuj:
|
W Legii to już nawet zawodnicy poniewierają kibiców ^^'' a oni nie pozostają im dłużni. To jest parodia, a nie klub piłkarski rzekomo walczący o mistrzostwo kraju.
|
@Anonimowy
Powody swoja droga xd @Legia Bez kibicow, bez grajkow na poziomie, ten klub sie sypie a i tak jest w czolowce, sam tego nie rozumiem |
Jesienią było z nimi lepiej, dlatego mają jeszcze to 3 miejsce. Ale z kolejki na kolejkę może być co raz gorzej.
|
Spoko tylko po grzyb ref link...
Osasuna 1 polowe i kawałek drugiej dawała rade, później się posypało ;/ |
imo Barca zagrała najsłabszy mecz od kilku miesięcy. do tego sędzia trochę wykartkował naszych;/
co do beterz - baaardzo ograniczony wybór spotkań i brak ako:x |
Ulegam propagandzie telewizyjnej. Nius ze szkocji:
St. Mirren 4 - 0 Celtic |
Korona Kielce - own3d.
Jutro losowanie, chciałbym trafić na Lechię : P @Premiership. 1. MU - 69pkt. 2. CFC - 68pkt. 3. AFC - 67pkt. 7 kolejek do końca, ale bd walka ^ ^, |
No, a Real gra dzisiaj z Getafe, które lubi urwać punkty królewskim, mam nadzieje, że lider dzisiaj wraca do stolicy Kataloni ;)"
@up I to znowu pokazuje jak słaba jest liga hiszpańska. Barca po 28 kolejkach - 71 pkt |
Cytuj:
|
Weźcie mi tam powiedźcie, jak to tera jest w Polskiej Lidze, i kto tak wgl jest pierwszy ?!
|
| Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 16:07. |
|