![]() |
|
@up
Jak go kupisz ; > |
Huj z ci tego expienia jak ty rozumu dzieciaku nie masz o/
A pozatym ja mam gdzie grac furora to nie jedyny serwer na ktorym gram lamusie. |
Moze mi ktos powiedziec przez co wybuchla wojna na furorze miedzy death rose a vision i dusskines?
|
@up
Podobno przez to ze James Caros zabil 1 frosta na respie Marii Frezer a pozniej przyszedl Katrila i zabil jeszcze 2 ;p |
Cytuj:
|
Candia For Life O/
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Ratillt czemu niewidac cie na filmach a najwiecej szczekasz ? grasz kims innym ?
|
Cytuj:
@2up mowie ci niedojebie ze wojna wybuchla bo James Caros zbieral Golden Mugi na frostach i (przypadkowo, no jasne ze nie!) zabil 1 frosta Marii Frezer, to Maria sie w*****la bo to fajna dupa jest i zaczela bic James ktory tez mial outfit laski i wtedy wbila 3 dupa Katrila i wybila im caly resp i zgarnela golden muga.Koniec. ;p |
Jak to ktos z Tibia.de powiedzial - "serwer tranzwestytów. Facet o Imieniu Maria Frezer leje babke o imieniu James Caros".
|
Ta i andi wylizał dupe smerfowi :D
|
No to jak to wkoncu jest z ta wojna.
|
Poszlo o kase, wolnosc i wladze jak zawsze..
|
Cytuj:
Ty idz lepiej w*******aj swoja kreatyne z Olimpu za 19.99zl za 1000tab. i dalej myśl ze daje Ci jakies efekty. A nie na forum piszesz |
Kreatyna 3000?? To musza byc jakies zajebiste czopy, bo cos tak duzego raczej ciezko polknac. (chyba ze ktos ma doswiadczenie :D)
|
Raczej nie inaczej ;d moze to sie łopatą wpierdziela hgw ;p
|
Cytuj:
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 16:02. |
|