![]() |
|
Cytuj:
Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Mielosz Pokaż post 40lvl 35mlvl v-shield, b robe, c helmet, p legs, bohy no i standard: gdzie expić żeby się trochę zarobilo i dużo expa wbilo? masz pacc? |
Znudziły mi się dragi i piraty na których zarabiałem kupę kasy i tu pytanie.
Gdzie expić mam 81 lv jutro wpadnie 82 paladin skille 91/65 wraz z eq DH Paladin Armor yalahari leg boh demon shield RS mam tez do wykorzystania jeżeli to potrzebne AS i ES z tym nie ma problemów. W dp jest sporo LR i Softy do użytku. Wczoraj byłem na necro ale nie przyfarciło mi z lootem i trochę się zraziłem do tego potwora(nie spadło nic). Myślę że jutro odwiedzę vamp hell. I tu pytanie do was na co iść tak żebym przynajmniej na 0 wychodził, a przy jakimś farcie żebym zarobił trochę więcej. W sobotę robię POI wiec dojdzie jeszcze jedna para Softów więc można to już liczyć jako posiadanie 2 par. Czekam na odpowiedz. |
???
LVL: 40
Skile: 70/55 MLVL: 9 eq: crown helmet, bluerobe/pall arm, plate legs, guardian shield, leather boots i oczywiscie RS'y Mam PACC, gdzie jak najszybciej dobić 50 lvl ? (świat non-pvp i moge podróżować na Yalahar) Z góry dzięki. |
@dugi122333
Polecam piraty, z zachowaniem dużej ostrożności, szczególnie uważać by się za plecami za dużo nie zrespiło, uważać na hp. Na ten lvl świetny exp i kaska. |
47ms b legs, spirit cloak, hotm, p ammy, boh
Gdzie mogę dobrze poexpić żeby być na + albo z małym waste? |
Cytuj:
|
Elder Druid 40 lvl 39mlvl, pacc, dużo kasy. Nie wiem gdzie moglbym expic. Poradzicie ?
|
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
Zresztą wszystkim paladynom polecam to: http://tibia.wikia.com/wiki/Paladin%27s_Hunt |
mam 30 knighta na n-pvp bez pacc skille 70/70
Eq: -Crus helmet -Demon shield -Golden Armor -Leather boots -Bright sword -Plate Legs Standardowe pytanie na czym expic w miare zeby bylo duzo kasy:) |
Cytuj:
|
Chodziło mi bardziej o miejsce a nie potwory na które mam polować.
|
51lvl skile 70/67 tzn doskilowuje do 70 shielda ...
Gdzie mógł bym dobrze expic bez waste ?? eq: cruss dsm b legi boszki demon shield ornamented axe 40k do wydania ;D bez pacc ;( |
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Gdzie expić-30 knight, skille 70, mlvl 4. Mam trochę kaski na potki. Niestety mam spore lagi. eq: Boh, Vampire/crown shield, bs, crystal sword, crown armor, crus.helmet, k.legi. Z góry dziękuję za odpowiedź :D
|
Gdzie expić 21 Druid 22 mlvl i takie eq:
p ammy,necro rod,guardianka,focus cape ,crown helmet,p legi i buty Prosił o miejsce FACC i żeby miał niewielkie waste :D |
Cytuj:
http://tibia.pl/earth.php?x=32471&y=...2&q=100.95&r=1 exp bardzo dobry, rzadko na + ale zawsze na 0 |
gdzie expic 50lvl sorcer 44mlvl??bez PACC.
nie musi byc waste EQ: Blue Robe BOH P ammy demon shield wand of voodo[lub inne] skull helmet Blue legs |
19Bobek92
sorc bez pacca jest jak bez gaci ale może być: PoH black Knight z blokerem Dragi a ja - 32 pal - guardy mi obrzydły nie moge na nie patrzeć co polecacie innego? EQ - blue robe i legi, warrior helm, dragonka, RSy, platinum a. i bez bohów |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 21:42. |
|