![]() |
@widzialem~
ale musi do mamusi sie odwolywac ; >> @neutral tak zle przeczytalem ; p |
Cytuj:
a co do tych poziomow to mysle ze na jakies 5 lvl dostaniesz bonus w postaci +2 do vis albo cos w tym stylu :D jak dla mnie kiedys bylo lepiej dlugi exp sorcem runami, cholernie ciezko bylo wbic ten poziom, ale za to sila sorca po tym byla przyzwoita, a i sorcow bylo tylko kilku na serverze no i kazdy knight sie liczyl nawet 50 lvl na wojnie bo runki lecialy z lapy, no ale cipsoft zmienil bo polowa i tak korzystala z botow do strzelania wiec nie bylo sensu |
Ta. I moim zdaniem tibia zeszla na psy od tego czasu =p
|
Cytuj:
Ciekawe jak Ty byś urozmaicał grę za te 360zł na rok które wydaje na pacc, pewnie byś rozdał co 5 lvli kupki po 100cc, i jazda idzcie sobie expić exp x 5. Moim zdaniem updaty są coraz lepsze, nie dlatego że gram knightem, tylko dlatego że np. po wprowadzeniu addonów widać kto jest "mastah" hlvl, i kogo stać na lepszy strój, a nie wszyscy , nawet 8 lvlki które mają pacca wyglądają np. jak Taif. Choćby ten update, prowadzą teraz że lepsze bronie od lepszego lvla, a nie 15 knight sobie wyskilował skile i Ci po ofie z SoVe kupionym na allegro lata na non(noob)-pvp. To jest żal ; d Choć z 2 strony boję się, że cena SoVa spadnie do drastycznej ilości, i teraz każdy będzie mógł mieć kupkę SoVów w domku.... |
widze ze nawiazales do cen sovow
to mnie irytuje dlaczego lepszy miecz jak avanger widze po 400k, a sov ktory jest slabszym mieczem lata po 1kk |
Cytuj:
na przykladzie jednorecznych axów - najlepszy jest SCa (50 atk, 30 def) a drugi jest fire axe (38 atk, 16 def) wiec pojawi się kilka broni MIEDZY sca a fire axe i do tego SCA bedzie mozna uzywac dopiero od np 100 lvl to samo ze swordami (bs a SoV) fakt cena troszke spadnie bo w koncu bedzie wybór miedzy sca za 1kk a bronia mimimalnie gorsza za np 500k |
Cytuj:
|
Cytuj:
|
@Master of Puppets
Podpisuje się obiema rękami... I nogami pod Twoimi słowami ;) Pamiętam tę cudną szatę graficzną, te śmieszne wyglądy itemków :D Teraz jak widze robi nam się drugi Lineage 2 z Tibii... Jedyny plus to istotnie pomysł z addonami. Uważam ze urozmaica to grę :) Ale i tak stara Tibia rox. Ehhh... Ci UH-makerzy pod depo :D @edit Zapomniałem dodac, ze wtedy noobów było jakieś 10x mniej... Z tego co pamiętam na swoim 1 rooku nie miałem ani jednego: Hunted od main!!! :D |
Cytuj:
|
Wiem że miło powspominać stare dobre czasy, ale chcecie żeby znowu zamknęli ten temat?
|
Super fajnie wszystko ale chciałem przypomnieć że ten temat jest do rozmowy na temat wojny a nie przyszłych bądź przeszłych zmianach w Tibi ;)
|
@Grzegol
Narazie na furorze nic ciekawego się nie dzieje więc temat jest jaki jest:) |
no dobra wiec widze nasze zwroty byly zle sformulowane(dobrze ze bluzgow nie bylo, a rozmowa byla calkiem na poziomie)
inaczej jak myslicie czy imargam i spaaw po update beda lepsi i bardziej sie przydadza w wojnie niz jaka osoby ktore blokuja swoj team przed atakami przeciwnika :p??(teraz na temat :D??) |
@UP
Hmm... myśle że będzie trudniej złożyć takiego knajcika jak ima czy spaaw ale znowu bez przesady:) Tylko TRUDNIEJ!Może teraz trzeba będzie troszke więcej myśleć:p |
na pewno beda duzo silniejsi i przestana byc tylko ruchomym murem w waskim przejsciu i trudniej bedzie ich zabic ale bez przesady nei zrobia z najtów niezniszczalnych czołgów - okaze sie w praktyce jak to sie zmieni
btw dobrze ze obie strony maja ~200 ek z 9 mlvl bo jakby tylko jedna strona miala to zaraz by byl krzyk ze niesprawiedliwy update :D |
Hmm... Na pewno będą przydatni. Co nie znaczy, że bardziej pancerni. Może nawet gorzej? Skupią się bardziej na ataku i mogą się niewyuhać...
@neutral.forum.fighter Słyszałeś kiedyś o akcji jak kolo przez misslick zabił paru swoich UHmakerów UE? ;) Od razu BAN na miech :D Ah ta stara Tibia... |
Moim zdaniem knighty (zeby nie bylo offtopu z DUSKOW i VISION),
jezeli chodzi o zwyczajne PK zyskaja na sile, ale jezeli chodzi o wojne, to beda kim byli: Cytuj:
|
Cytuj:
Knightci nawet jak zyskają na sile, całe exhaused będą przeznaczali na uhanie się, więc nie mam mowy o jakiej kolwiek walce... |
Cytuj:
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 20:13. |