![]() |
/\ a co ja Archer jestem?
|
Cytuj:
Chyba masz kompleksy na jego punkcie, chcialbys miec jakies minimalne owlosienie ale Twoj mlodzienczy wiek i kobiece geny Ci na to nie pozwalaja? Jak bys nie byl glupi gowniarzem to bys wiedzial zep rawdziwy facet nie jest wydepliowanym(tudziec bez owlosienia naturalnie) pedalem, mozek kiedys to zrozumiesz jak skonczysz ukladac piosenki o Tibi i spamowac debilizmami forum @stary dziadek aka mr kafejka Az sie smutno robi ze facet w Twoim wieku zachowuje sie jak gowniarz i dal by sie wyjebac w tylek dla pikseli 0o |
Rozumiem wasze rozgoryczenie. Wielkie levele, wielka guildia, a stoicie w miejscu. Poujadajcie sobie na forum, czas jest, a następny "pociong z wynglem" wyjedzie dopiero za godzine. Co do kupy to jest to mój ulubiony deser. Szczególnie kupa z makiem i bakaliami. Nie ma nic lepszego niż własna kupa z rodzynkami. Wy o ty nie wiecie i dlatego wolicie lizać cudze kupy. To taka mała różnica między nami. Ello
|
"Poujadajcie sobie na forum"
Hahaha, największa cipa która płakała na forum pisze takie coś, zaskoczyłeś mnie. Co do Twoich postów, nie są śmieszne, pokazujesz tylko że nie masz żadnych argumentów, zmieniasz swoje poglądy jak chorągiewka, pozdro biznasmunie!! |
Open dla VO & PR xd
15~:1 @down jak wolisz może być rzeź Vu:| |
Cytuj:
|
15;1
dla Rangersow i Vo |
|
huehehehuehe nawet vure dojechali ;d
gratz chłopaki i dziewczyny ;x 15:15 Tommy'Knocker [110]: SELL BODYS OF VU, 10K EACH |
Jeden komentarz do opena
BYE VU przez małe a i duże J @Sck wrzuć to też do działu filmy |
spokojnie, to dopiero początek ; P
|
łooo jaki owned, pogratulowac.
Vu ma przegraną wojne juz :< |
Cytuj:
|
Hahah, raz VU zrobiło kaszanę i już przegrało wojnę, podejrzewam że was zniszczymy :D
|
Uhuhu, nice :D Masakra dosłownie :] dawno nie oglądałem takiego ciekawego filmu z Nebuli..
|
|
19:14 You see a dead human (Vol:10). You recognize Nodois Tyranyn. He was killed by Sunze.
heuheeueheueheheu pogratulować ; P |
Cytuj:
btw. Sunze znowu klawiature dobił :< |
Cytuj:
Gz chłopaki. |
Co do włosów to nie chcielibyście mieć tyle co ja uwierzcie mi :D a wracając tą wojnę jak na razie nazwę tak "wybijanie kaczek"..-.-
|
| Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 17:47. |