![]() |
Cytuj:
dosc ladnie ich pocisneliscie ha ciekawe slyszalem ze maja asa w rekawie ; O |
Nawet jak wygracie wojne,to mam nadzieje ze nie bedziecie tkaimi pa jak nobzy ;/
|
Denerwują mnie osoby które zostały na saphirce liżą nam dupę a tymczasem na forum wyzywają od noobów itd. Panowie, jeśli ktoś z naszej gildi niesłusznie sciągnął z was payment napiszcie do viceliderów [GUILD]Demoralize[/GUILD] jeżeli napiszecie z szacunkiem i odpowiednią kulturą wasza sprawa nie zostanie zignorowana. Wierzcie mi ,że ziomki piszące teksty typu "ej ej ej ten nooob no lifer kerosi sciągnął ze mnie guardian szilda!!!oneone help mi kuwa mac1!"!"!"!"
nie będą nawet brane pod uwagę. signed Firentrix |
@up
ejej ja tez chce do tej gildi ej no bo mam gurdian szilda i moge dolaczyc///? :crusader: :crusader: :crusader: :crusader: :crusader: :crusader: :crusader: :crusader: |
Cytuj:
|
Cytuj:
|
|
Eh Masterplan cuś przystopował ;( Dalej panowie make some fun
|
4 -1 dla Demo xD
Masslogneli na mnie panowie i dead |
Ostatecznie Demoralise wygrało ... A co się stało z MP ? Ja wiem :) Duża och częsc przeniosła się na DANUBIĘ i utworzyło gildię [GUILD]Ground Zeoro[/GUILD] . Wiem bo sam z nimi przez jakis czas grałem . Nobz nawet nie ma 30 lvl xD Pozdrawiam i gratuluje dla Demoralise !
|
@up
niechce tego komentowac ale zrobie to.... gowno prawda :] |
haha no przestan jak mozesz oceniac kto wygral po jednym open battle : O
|
To szkoda ze z nimi nie rozmawiałeś :] . Jakoś im nie zależy do powrotu na saphire ponieważ jak to ujął Nobz "Nas było 30 a ich z 80" . I co dajel o tym myślisz ? Wrócą aby dalej padac ? Moze kiedys ... ale najpierw pozostała in danubia
|
Hmm a nie wierzylem, ze nobz sie kiedykolwiek podda.
|
Wczoraj rozmawiałem z Vice leaderem Demoralise ... Dowiedziałem się że saphira bedzie tak jak kiedys xD Na saphire znowu ponoc napływają nudzie z innego servera aby poprzec Nobztrakta :P Mi się zaczyna podobac ten server ^^
|
tak pier dol dalej
|
tak tak , jak nie wierzysz to popytaj się tu i tam z demoralise o sytuacjii na saphirze
|
@up
1. ci je ba ni pl nawet nieumieli sobie wymyslec nazwy gildii.... <hail old demo _/> 2. kto twierdzi ze nobz sie poddal? osoba ktora ma 10lvle ? Aha.... 3. jak do "polaczkow" dochodza new osoby to dlaczego do mp nie? |
Zobaczymy co się wydarzy z biegiem czasu ... narazie jest spokój :P
|
Powaga i czujna uwaga !
Dziś zniknoł Spicke Swrod - około godz. 15:00 już go nie było.
Przyznam się że wiem jak zrobic aby on zniknoł, ale nie powiem bo to wkońcu tajemnica B). Moge zdradzic tyle że to nie fikcja 8o. Miecz da się zdobyc ale po co jak bez tego jest ciekawiej. Do tej pory żyło się bez tego i raczej tak zostanie :]. Niepiszcie na PW bo i tak wam nie powiem jak go zdobyc :D. Nieliczy się to jaki jesteś dobry tylko jak to wykorzystujesz. Jak słysze że fala zmywa ten SS, albo że ktoś przeleciał dzięki linie na drugą wyspe, lub że trzeba tam żucic 100 gp - a najlepsze jest to że karzdy (prawie - niektóre osoby wiedzą o co chodzi) ma swoją wersję. Żeczywiście kilka osób zdobyło Spicke Sword - ale zadajcie sobie pytanie - gdybyście wy zdobyli taki miecz czy polecieliścieby z krzykiem i zaczeli ujawniac tajmnice. Czy nielepiej było by aby tajemnica, zagadka i legenda nadal nią pozostała. Rozważcie to dobrze i zapiszcie na tym oto forum :cup:. |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 14:54. |