Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   Morgana (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=188)
-   -   Wojna Na Morganie (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=161711)

Kafffffar 13-02-2008 01:59

Sry Savalas ,ze wklejam rozmowe z toba .Mam nadzieje ,ze nie bedziesz mial mi tego za zle ale powiedziales cos madrego i trzeba sie podzielic tym z innymi ;)

00:55 Savalas Inferno [148]: ta wojna to jest komedia
00:55 Kafarotwaty Kafar [102]: czemu tak myslisz?
00:56 Savalas Inferno [148]: przeciez eternitas nic nie robi w tej wojnie 00:56 Savalas Inferno [148]: pol graczy to retired
00:56 Savalas Inferno [148]: apol nooby
00:56 Savalas Inferno [148]: gildia zalu

Smutne ale prawdziwe ;) Ludzie zaczynaja sie pytac o peymenty itp ;) Mysle ,ze to poczatek konca dla Eteriansow 8o

xD0xD 13-02-2008 02:15

Jak jest naprawde tak jak tu piszecie to wydaje mi sie ze rise to wygra ;p
i b tw jakby ktos chcial kase to moge taniutko sellnac 100k :D

pozdro for all tych zlych i dobrych ;)

Kafffffar 13-02-2008 02:28

Smutne ... Russel bez gildi :D Zalamalo sie biedactwo znowu i sie obrazil na caly swiat?:( Moze znowu tak jak kiedys zrokuje chara ;d

btw. Rozwalilo mnie na lopatki co mi Zaft Druyd powiedzal XDddddd
Eteriansy wywalily go z gildi bo mysla ,ze zaplacilismy 2kk zeby dal nam ich ip i port na vena hauhauhauhauh !! XDddddddddddddddddddddd
Najsmieszniejsze jest to ,ze chlopak chce sie teraz wyplacic ale ma hunta od obu stron Xddd A taki z niego figter byl na forum :D

xD0xD 13-02-2008 02:40

Jak to russel sie juz kiedys rookowal ?:D moze ktos mi ta sytuacje przyblizyc na pw ??

Kafffffar 13-02-2008 02:44

Smutno mu sie zrobilo i zjechal sobie kilka lvli ;p cos kolo 10 :D Nie wiem czy czasem powodem tego nie bylo to ,ze Fureyka chciala walczyc przeciwko niemu (Mozliwe ,ze to bzdura .Jesli tak to Sry )

xMaGiCx 13-02-2008 02:50

Zbytnio Nie jestem tym zaskoczony ze RiSe Prawie Wygralo Bo Wieze W kazdy War Ze Wreszcie Vicek wygra :P Bo znam go z leksza z Rl i
jescze pamietam jak Gral palem :P Wiec Vicek Prowadz ten serv w dobra strone xDD

P.S

Sorki za Blendy ORT ale juz nie widze monitora xD:D

Imperek 13-02-2008 03:14

Ok, widzę, że zaczynacie się czuć zwycięzcami, to Was wpuszczę na taki temat.

Co będzie, jak wygracie wojnę?

Na przykład co się stanie z gildiami RL ludzi z którymi walczycie. Ruthless Hordes, Budas i chyba coś tam jeszcze było - będą pokornie zgadzali się na to co robicie wtedy? Czy też podekspią jeszcze trochę i się postawią?

Narąbaliście sporo ludzi, zamiast ich zniechęcić do pomagania Eternitasom, postawiliście ich przeciwko Wam - przecież po ubiciu DIlame wielka gildia jeśli chodzi o ilosć, jaką jest Shadowless, na pewno nie będzie Was kochała. Niestety takich jest nieco więcej...

Co zrobicie z samymi Eternitas? Ci najważniejsi hunted forever? Nie ma ich w Paymentach. Jeśli "hunted forever", to bez kitu, zrobią taki PK team, że fakt, że nie ekspicie normalnie może się nie zmienić....Kopengas 60tkami robią rzeźnię. Co zrobią np Sliccery, Nizahe, Dorlik i Vincenzo?

Już nie mówię o takich drobiazgach, że Zikks i Fredi Duron mają u nas hunta, bo nie pakuję się Wam w wojnę i potem z nimi będziemy załatwiać - więc to nazwijmy drobiazgiem (dla mniej ogarniętych: drobiazg oznacza, że nie ma po co odpisywać na ten akapit).

Rzucam te pytania nie dlatego, że Wam źle życzę czy coś. Zdecydowanie warto zaznaczyć, że takiej rewolty jeszcze na Morganie nie widziałem - gratz. Tylko martwi właśnie to, że nie wiadomo dokąd to prowadzi, bo wraz z takimi deadami jak DIlame, to liczba wrogów po prostu rośnie, a coraz więcej ludzi pyta się mnie, czy może dojść do Sibuny, bo chcą być neutralni, ale nie mają gdzie się schować przed Wami i Eternitas... Victeron zapewnia, że przy nim nie będzie takiego panoszenia się, jak było do tej pory. No to warto się więc zastanowić, co by było, jakbyście mieli rządzić w spokoju.

Kafffffar 13-02-2008 03:16

Bounty Darko spi :D

Feb 13 2008, 02:10:48 CET Killed at Level 81 by Azreal Wizard

Imperek nie wiem co bedzie jak wygramy :D A z Eterianow hunted beda tylko Ci co sie nie wyplaca :) Ale nie przsadzajmy ;p Jeszcze troche wody uplynie zanim wojna sie skonczy.Dilame padl bo pomagal Yazo Bone jak padl i pomagal Provu gdy ten padl.Przyznal sie nawet do tego na forum kiedys.Do tego pomagal nie tylko wtedy;) Tak samo jak inni ludzie z Shadow~ pomagaja Eteriansa (np. na noobach).Niestety wiemy o tym:) Jeszcze duzo zeczy wiemy ktorych wy nie wiecie ;)

xMaGiCx 13-02-2008 03:25

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Victeron (Post 1780717)
1 . Nadzieja zawsze wygasa ostatnia.
2. Co do rzedzenia serverem: Nie mam zamiaru ani ochoty rzadzic servem....

A Ostatnio jeszcze Vicek Pisal ze nie chce zadzic na Morganie :confused: Hahah

Bubobo 13-02-2008 04:42

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez MatiStw (Post 1896456)

Widzę że nie ma na ss mojego faworyta [CHAR]Nobi Chra[/CHAR]
Chyba przez to, że mu neta odciąłem na parę godzin (konserwacja hahaha)
Szkoda ze nie mogę do Was dołączyć, niestety nie mam pacc-a, a i czasu mało (praca:/)
Wspieram Was duchowo:)

Hail Świebodzin

Kevon 13-02-2008 06:23

Z Bauntiego jakis movie? :D

Car-los 13-02-2008 08:57

Hmm..Co bedzie jak wygramy? Narazie to trzeba wygrac zeby o tym myslec.W tej chwili Eternitas maja lekkie zalamanie i mam nadzieje ze tak juz zostanie, ale oni moga sie jeszcze pozbierac i wiele szkod narobic :P

Co do tych gildi ktore Imperek wymienil tutaj to oni przeciez przestana grac jak eternitasy beda hunted.No bo Ci hiszpanie to tylko PA robili tutaj, a jak nie bedzie mogl ich bronic sliccery czy ram russel to kto im pomoze ? Albo sie naucza normalnej gry,czyli bez pa,pk itp albo sobie zmienia server.No i napewno nie bedzie takiego czegos, ze chlop sobie bota odpala na d lair czy scaraby itp a Russel nic z tym nie robi tylko sie jesce w dodatku z tego cieszy ;)

Komisarzyk 13-02-2008 10:01

No i stalo sie przegralismy :(

3/4 chce zaplacic, polowa juz nie gra, Rise expi, wygrywa open battle, my juz nie expimy, rise nie robia juz sneakow jesli maja tylko 45-50 osob na vent.

a swistak....

Lavi0 13-02-2008 10:20

@Rise

Co do owego hasła rzuconego "bez Roggie Eternitas sobie nie poradzą". Nie żebym coś mówił, ale jeśli nie znacie sytuacji w gildii,
nie wiecie kto prowadzi i kto jakie ma zgranie, to proszę, wręcz błagam.. nie wypowiadajcie się na ten temat. To historie wyssane z palca.

Aata 13-02-2008 10:59

Kazdy mam troche racji jak narazie eternitas sie rozpada ( jak narazie juz sa 4 gildie ) ?

Rise mam duze szanse na wygranie jesli eternitas nie pozbiera sie do kupy i nie wezmie sie do gry

tak z innej beczki dzisiaj kumpel mi wyslal wiadomosc ze ludzie walczacy z swe na kyrze maja robic nooby do pomocy na ob ile w tym prawdy ? xd

De'Leash 13-02-2008 11:10

@Aata

Całkiem możliwe ,że sporo.Dlaczego?Na moim servie na każdym openie na który owe nooby mogły dojść było ich conajmniej 15-20.

Gogar 13-02-2008 11:12

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Lavi0 (Post 1896944)
@Rise

Co do owego hasła rzuconego "bez Roggie Eternitas sobie nie poradzą". Nie żebym coś mówił, ale jeśli nie znacie sytuacji w gildii,
nie wiecie kto prowadzi i kto jakie ma zgranie, to proszę, wręcz błagam.. nie wypowiadajcie się na ten temat. To historie wyssane z palca.

Może powiesz, że dowodzi Wami Russel? :) n/c

HardClan 13-02-2008 11:29

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Gogar (Post 1896978)
Może powiesz, że dowodzi Wami Russel? :) n/c

A możesz z 100% pewnością powiedzieć, że prowadzi nas Rogii? :>

Wątpie. Zdziwiłbyś się jakbyś wiedział kto nas prowadzi ;)

Aphydioon 13-02-2008 11:48

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez HardClan (Post 1896998)
A możesz z 100% pewnością powiedzieć, że prowadzi nas Rogii? :>

Wątpie. Zdziwiłbyś się jakbyś wiedział kto nas prowadzi ;)

to napewno musi być twoj stary

Macjei 13-02-2008 12:02

Zamknac mordy all z Rise ktorzy wypowiadaja sie na forum!!!!!!!
Gowno zrobiliscie a nie wygraliscie wojne to ze kurwa zabilismy 10 osob bez straty fraga i to ze oni sie kloca czy tam jebia po katach malo mnie interesuje i badzcie pewni ze ta wojna bedzie trwac wieki!. Siedziec na dupach i robic swoje czas nam wszystko pokaze! Nie chce slyszec na vencie zadnych tematow o koncu wojny i na forach! Zaplacilo pare osob i juz wam sie w baniach popierdolilo!! Jak narazie placa smiecie ktorzy mi moga na stojaka mi gale opierdolic, jak zaplaci Sliccery albo Dorlik wtedy pogadamy o koncu wojny a teraz japa siedziec na vent i pilnowac swojego dupska!!!! Gowno mnie interesuje tez kto nimi dowodzi i kto jakie PvP dla mnie wszyscy sa na poziomie 0 :evul: A dlaczego? Jeden prosty argument: poniewaz sa za glupi na wojne :) mysleli ze bedzie to trwalo tydzien i wam oddamy nasze kieszonkowe do domq russela. No niestety jest inaczej to teraz bedziecie pierdolic ze polowa Retired itp. Jestem przekonany ze jezeli by tej wojny nie bylo all od was by byli online po 15h per day :evul:

Pozdrawiam i sry za bydlo z Rise

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 11:14.