![]() |
No taaa xD On chyba w Widzewie grał wcześniej? ;p Dlatego go nie wzięli, bo jest za dobry. Czaisz co by się działo jakby go wpuścili na boisko? :D
|
Cytuj:
|
Wiesz Emok, moje miejsce zamieszkania nie pozwala mi nie być za jakimś przeciwnikiem Widzewa xDDD
|
Cytuj:
@down Nie potwierdzam, nie zaprzeczam. |
Sratho? ;D
|
Cytuj:
|
ta a xiro to tylko zalosna zyrafa z Z00 nienawidze sie sam przyznales ze sie rozlaczyles i obsrales zeby isc na akcje bnlaes sie walczyc !!xD !!!
|
Cytuj:
Miku ma racje.. gdyby Grzelak był to byśmy wygrali a tak to huja ewentualnie postawił bym na Włodarczyka :D:D:D Co do Brożka to huj mu w ryj, chociaż mógłby pojechać zamiast Żurawskiego bo ten to jest żal jak skurwysyn. :P |
Żurawski. On ma protezy. Jak chuj on ma protezyyy xDDDD! Xiro, powiem Ci, że wasz Roger na serio przykozaczył. Nasz murzyneiro <3
|
Cytuj:
btw holandia 3-0 wlochy <3 |
Siemano koksy, widzę, że za dużo to na forum sie nie zmieniło xd. Z tymi wojnami, to ja już się w ogóle pogubiłem ;).
|
zmienia sie zmienia, ale to tylko gra xD
włodar _/ holandia _/ !!!!!! |
Te kurwa Żurawski to były Lechita wiec odpierdolić sie od niego(chociaż dobrze,że ma kontuzje:D).A o Brożku nie ma co tu dużo gadać już Rasiak się lepiej prezentował od niego:P
Ps.Misiek byś mógł jakoś dorwać moje gg i się odezwać. |
Jak coś to ostatnimi dniami Marianem pogrywam xd
|
Tylko mi się komp zjebał i nie mam dostępu do tibii.Czytaj PM:)
|
Hah znow owned UAHSUA zal dupe sciska ale przyznam druid to najlepsza prfesja w tibi pozdro dla michalaka (paraliz + frag) :D (tak podniecilem sie ) auhsuhauhsauhs nie no spoko gz dla was kolejny raz bo ansi nooobia
|
poprostu grac nie umiesz cioto (dlatego przejebalismy) thx. Dzieki bolter, to wszystko twoja zasluga zalosny nosie
edit: zmieniam zdanie, to wina zalosnej zyrafy |
Cytuj:
|
I co do polskiej ligi Bolku x to jest ona na poziomie 3 ligi angielskiej ;p , pozdro dla Krzynówka polish power krzywa morda
|
Cytuj:
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 08:33. |