![]() |
Cytuj:
|
tutaj jakis maly adv ;d
z 83 na 84 .. ;d
bylby 85 gdyby nie zgon na fro :D http://img15.imageshack.us/img15/1999/avd.jpg hail Isaorden ;d |
gz lvla, fajne eq, fajna postac
btw, tak sie rozpisalem, a tu 10 znakow sie juz nabilo, noto musze konczyc |
Cytuj:
|
ja pier dole co was obchodzi nasza gildia? wyjdzie i juz tu nie piszcie omg. chcecie sie popisac jacy to jestescie uber pro bo gracie po 15 lat i macie hlvl postacie? poprostu nie zasmiecajcie juz forum i idzicie gdzie indziej.
|
Spokojnie i bez napinki, wpadlem tutaj bo chcieliscie mojego kolege do vip dodawac i o ile dobrze pamietam, to ja za duzo nie gralem na tej Guardi, tzn no moze od poczatku, ale z takimi przerwami, ze w tym czasie twoja stara urodzila wiecej jak 10 dzieci (dodam, ze rodzily sie po 1) czyli kim jest twoja stara? Jakims szczurem? Bo u tych chomiczaków ciąże krótkie są, kurewka od bioli tak sądziła, ja jej nie słuchałem chyba dokładnie, to może mi to wytłumaczysz teraz, tak abym mógł nadrobić zaległości?
|
Cytuj:
|
i grałem na guardi ale juz niegra.
|
..
reziu, huj wie kim jestes. Po huj sie wtracasz? pewnie nawet niewiesz oco chodzi.
Nie rob offtopa i zamknij to forum. |
|
Cytuj:
|
jaki ty maxu jestes glupi ... rzeczywiscie pisze bez nicku i nie daje screenow
|
Japa and see u on hunting place :)
|
@All
Kozaki z forum żal ból i nędza. Dla was przykozaczyć na necie to szczyt odwagi. Żałośni jesteście. |
siemka siemka to ja Palladin Exe wbije jakis lvl albo cos to zapodam foty ;]:cup:
|
Cytuj:
|
dobra maxu idz stad, nie wiem po co tu jeszcze piszesz
|
publiczne forum, nie ty bedziesz mi rozkazywal :baby:
|
ehm nie mozecie sie klucic na PW ? tylko tutaj spamowac? B)
|
xxxxxxxxxxxxxxxxx
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 17:39. |