![]() |
ta, zalatwcie to na rl hIHEhiehEHiiiiiiii ;;
|
Jak bedziecie sie bic to nagrajcie cama.
nie spinam sie. zartobliwie. |
Cytuj:
kto tu sie spina ziomek adres juz podalem |
jak bedziemy jechac do felixa to by pogadac etc. wiec wasze kozaczno prawokacyjne odpowiedzi zostawcie sobie na to jak ktos w rl do was przysapie
|
czemu mowisz w liczbie mnogiej to Cinek mnie pierwszy zaatakowal na vt mozemy sobie pogadac mysle ze to koniec tematu
|
uwzglednilem jeszcze Promil_ i te sprawy
|
chyba ze tak
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cóż to się dzieje? Istna vs Boil? : o
|
o jak mi przykro z powodu sevy ;( wreszcie sie doigral z uzywniem botow itp ;P ale jak to zawsze bywa na kazdego przyjdzie czas . jeszcze banik przez togowno automatyczne od cipow i bye seva ;(
|
istna mial hacka, zabilismy 1 raz przy odrazu zblokowanym temple, seva prawdopodobnie straci 3 chary chyba ze go ominie za botowanie;p ale spokojnie odrobi
|
felix gdzie moje 1k?
|
Cytuj:
@ate dobrze wiem ze miales ostrzejszy noz po wpisaniu w konsoli noz_mode_100 i ring +5 do refleksu, ponadto zabiles mnie dlatego zmuszony jestem dac ci mniej pieniazkow stawiam, ze to konto kamsza btw @edit bawilem sie w te konta juz b dawno temu i co wszyscy beda mi to kurwa wypominac do konca zycia? ani te scyzory promile cokolwiek innego to nie ja |
jak z siebie idiote robiles tutaj i na vt to sie nie dziw, ze ludzie maja taki stosunek do ciebie jakbys byl conajmniej niedowartosciowany
keep going, moze kiedys wyrosniesz z trollowania, bo to ci tylko szkodzi zamiast przynosic ci 'fejm' jak oczekiwales |
amesa view : 779581683.html
wiadomo po update do dupy tak czy siak warto obadac combo na thourim |
09:39 Clapek [210]: codz na polnocny gate
09:39 Clapek [210]: niech mysla ze mamy kupe 09:39 Clapek [210]: :d M±dry Clapek powiedział, a wła¶nie od wtedy stracił skulla xD 09:41 Clapek [210]: niech oni skula wbija 09:41 Clapek [210]: my im w pizde sie jwbeiemy 09:41 Clapek [210]: ;d Jaki¶ ty Clapek m±dry xD A co do filmiku dash i to na tyle co pokazuje Ames, którym każdy się podnieca |
a kto sie nim podnieca?
bo jeszce nie slyszalem od nikogo |
Ja jestem fanem Amesa, a co?
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 04:39. |