![]() |
Jak mnie "zpekował" 100+ lvl to wypadl ze mnie DSM :( Kur** jak sie wnerwiłe :p ale juz dawno odrobione :p
|
ja wracałem se gdzieś z okolic venore i patrze jakiś trup i pare mino archerów
(trupy) i mino mag z red hp zarlądam w ciało i patrze a tu golden armor więc szybko go biore pędzę do dp a tu jakiś pk z 50 + lev i mnie zabił straciłem mój noble armor golden armor 17k i pare runek a tak sie cieszyłem...;( |
ja na Rookgardzie otoczyło mnie 5 orców i straciłem 390gp;(
|
Mi wypadł Fire Axe ale to jeszcze jak grałem knightem :( Miałem laga na behu ;( A teraz gram druidem i jeszcze ani razu nie padłem :p
|
O LoL
MI wypadły Bohy, C Legi, B Robe, C shield, Skull Staff, a to wszystko przy jednym dedzie ----- NIE MIALEM RS-A !!! A to Peszek ;D
|
Dla mnie najcenniejsze itemki na swój poziom,które mi wypadły to :Szmicar :( Zdenrwowałem się,bo teraz siekam katanom.
|
Ja stracilem Noble Armor:baby: i plate setaX(
|
swoim dawnym knightem stracilem : Dsm , Demon shield , Gs , Bs , bp of uh , 1k :(
|
Ta...
Ja deadłem może z 5 razy w całej tibi? B) I niezbyt dużo straciłem.. |
Ja stracilem max Crown Legi (nie licze AOL'ow :D)
|
A mi przez PK knight legsy ;(
|
Crown Armor :(
Najcenniejsze co mi wypadło to jak pamiętam Crown Armor w DC :(
Trapneli mnie i cóż... 2 dark monki, 3 assainy i kilka wildów i bandytów dokończyło sprawe... Ehhh gdybym miał GFB ;) |
Niedawno na Tiquandzie koło skał z krokodylami złapał mnie brak netu. Po 5-ciu minutach jak się wreszcie zalogowałem zauważyłem brak golden arma i gsa. Na szczęście zdążyłem dobiec tam drugą postacią...
|
boh , wtedy kiedy zginelem to kosztowaly 60k~ :)
|
MI to wypadl kiedys k arm moim pallem. Mialem 18 lvl wiec wielka strata a to bylo takie skopane ze zabilem Lidera a mnie zerek ubil:P. Poszly jeszcze 2 bp of hmm i bp of uh;/.
|
Ja straciłem dużo...
Jak dedłem na 19lvl to stracilem c-shield, k-arm, p-legs... To bylo dosyć bolesne...
|
eq
mi wypad p set i meduza shield <placz>
|
Mi dosyć nie dawno wypadł przez pk c-helmet ;( ;( Wydałem na niego ostatnie pieniądze X(
|
Ja ostatnio stracilem apple!!! X( X( X( X( X( X(
|
Jak jeszcze mialem sorca na 20 lvlu(shin naber teraz jest na rooku hehe)to mnie zabily elfy scouty wypadl mi bp hmmów kilka uhów mana fluidy dragon hammer(wtedy nie bylo wandów)i dwarven shield.Ale bylem z kumplem wiec wszystko odzyskalem. :)
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 06:02. |