![]() |
Cytuj:
Domo-kun ftw. |
Cytuj:
Domokun rzadzi \m/ musahuhsuahusa xd |
Cytuj:
|
@Fiszbin
http://img340.imageshack.us/img340/1951/fisz8bg.jpg Masz brode jak poślady ps: wiem ze stara fotka ; p |
Cytuj:
|
Cytuj:
btw. Olorion, ten twój kumpel tak spoglada na Ciebie, jakby cie mial ochote zerznac :P |
Cytuj:
|
Cytuj:
|
A dlaczego wszyscy stoicie tak, jakbyscie mieli wrzody pod pachami? ; o
|
P0nury: Kupiłem ten dezodorant, on sam w sobie śmierdzi potem. Dziwny jest ;p
@Down: Tak, teraz też używam granatowego. O niebo lepszy. |
@NervGal - tym się u mnie wyrywa lachony ;) Zresztą sam zapach podoba się tak mnie, jak i mojej siostrze. Czasami używam też granatowego adidasa - kojarzysz może? Zapach już diametralnie inny, ale dość ciekawy.
EDIT: "Team Force" się zwie ten "zapach". |
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
@P0nury:
Jesli chodzilo ci o antyreklame to bardzo skuteczna. Mozesz byc pewien ze nigdy juz tege dezodorantu nie kupie. |
@Edier Master,
Jestem przeciwny ocenianiu przez wygląd ale... To wygląda jak fotomontaż. Wiesz, głowa 10'cio latka z ciałem 17'to latka, co wygląda wręcz paskudnie. PS. Ostatnio miałeś w linijce "wiek" 15, teraz 14. Nie wiem jak to możliwe, że jesteś coraz młodszy, ale to chyba nie Twoje zdjęcie. PS2. Skąd Ty w XXIw. wytrzasnąłeś boazerię? |
Dla mnie wszystkie męskie dezodoranty pachną tak samo.
@Arrivald Wszyscy wiemy, że jesteś trv i śmierdzisz. Feromony ftw. |
Cytuj:
Co to Edier'a... faktycznie, trochę dziwnie wygląda. ;) |
@Luppy:
Górnik _/ <3.. ;p |
@DR.Unk
Dyzodoranty Adidaska pachna niezle ^^. @Titaniax_RookGaarD Ja znam kolesia, ktory ma 14 lat i podnosi 110 ;o. (mastah) Ja osobiscie sam mam 14 i podnosze 80 max do pasa. @Edier Master Tak wlasnie powinno wygladac cialo kazdego 14'latka. I przestancie z tym pedalstwem bo zaraz owned zalicze na podlodze. XD (omg jakby powiedzial moj kumpel "Za duzo koksow") @down Bycmoze. Ale ja dopiero jestem zielony wiec nie mieszac mnie z blotem ;p. |
| Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 18:42. |