Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   Wydarzenia ze światów (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=117)
-   -   News (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=54243)

Anum 08-05-2006 17:22

16:29 Bentero: im new
16:29 Bentero: dont have cash

16:30 Anumrati: hello
16:30 Anumrati: new owner or some joke?
16:30 Bentero: hi
16:31 Bentero: a znalismy sie??
16:31 Anumrati: new owner?
16:31 Bentero: tak a co?
16:31 Anumrati: a nic tak pytam ;)

Ale psikus mnie spoktał :P.

berger 08-05-2006 19:17

@Anum - wynika cos z tego?? bo to juz wszyscy wiedza... Btw. pewnie bedziecie go ubijac, ale pamietajcie ze mnie juz nie ubijecie :d Ja juz kaske mam i all mnie wali.

Lovah 08-05-2006 20:31

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Massior
do czego to powiedziałeś? jeśli masz coś przeciwko Carlin to nie chodź tam... PROSTE nieprawdaż? ;)

BTW. ja bym pzta nie campowal... amazonki nie są takie harde :p chociaż zalezy dla kogo 8o

E tam :||

Carlin miasto noobów, ale mam do niego uczucie ;)

Jurand~ 09-05-2006 22:18

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez ripper
Fake? No nie powiedziałbym. Ludzie na poziomie Danthorra i wyższym mają lepsze sposoby na rozprawianie się z takimi kretynami jak ty. Z resztą, sam pamiętam tą sytuację.

" Ludzie na poziomie Danthorra" - HAUHAUHAUHAUHAUHAUHAUHAUAHUAHAUHUHUAHAUHAUHAUAHAUH AUHAUAHAUHAUHAUHAUAHUAHAUHAU o jakim Ty mowisz poziomie? "to"(Danthorr) przeciez nie ma poziomu

Danthorr= AAAAAAAAAAAAASSSSSSSSSSSSSSSLICKER

Lovah 09-05-2006 22:41

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Jurand~
" Ludzie na poziomie Danthorra" - HAUHAUHAUHAUHAUHAUHAUHAUAHUAHAUHUHUAHAUHAUHAUAHAUH AUHAUAHAUHAUHAUHAUAHUAHAUHAU o jakim Ty mowisz poziomie? "to"(Danthorr) przeciez nie ma poziomu

Danthorr= AAAAAAAAAAAAASSSSSSSSSSSSSSSLICKER

Też byłeś w Arc~ so plx stfu!

zwirek 10-05-2006 08:02

co sie co sie co sie stauo ?! :o

Jinikao 10-05-2006 12:14

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez zwirek
co sie co sie co sie stauo ?! :o

Maciek, Maćku

Daj śrubokręt

Jurand~ 10-05-2006 14:57

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Lovah
Też byłeś w Arc~ so plx stfu!

No i co z tego ze bylem w Arc? no bylem i zobaczycie tak samo jak wy****ali mnie to tak samo wy****aja Danthorra, a pozatym ja nielizalem dupy membersom arc zeby do nich dolaczyc i tu miedzy nami jest spora roznica, bo wiem co nieco:)

Danthor = AAAASSSSSSSSSSLICKER

Danthorr 10-05-2006 15:49

Zamknij ryj jurand bo gówno wiesz.
Niby kiedy lizałem dupe?

W tym ze zaproponowalem pomoc w zabiciu idiotów z ao/klimy/dd?

Szelma De'Master 10-05-2006 15:52

ehhhhhh

Heh Moze I Cisnolem po Danthorze ale moim zdaniem Niemasz Prawa Wypowiadac Sie na Jego Temat Jurandzie =] Pamiętam Dobrze Jak Byles Nieleprzy Od Niego =] Tak Samo Jak On Polozyl Na Zielpa(Mlona Nr 1)
Tak Samo Ty polozyles Na Swoich Znajomych Taaak Samo Byles Zaslepiony Wladzą =] Przypomniec =] Np ;] Pamietasz Akcje W Venore Przed Tą Akcją Jakos Dobrze Bylo Ci kumac Sie Z Danythem ;]
Cuz ale Wiesz No Jak Arc Go bije To i Ty A potem Co bylo?? ;] "Hahaha Fajnie Padles" <---Twoje Slowa =] Panie jurandzie wielki Trzymam kciuki Za Ao =]Ale ty Tamn Niepasujesz =] Jedynymi Goscicmi Tolerancyjnymi Ktorzy Byli W Arc Są Asilles =] Ktory Kiedys byl Moim Super kumpelm I Aure Z ktorym Nawet podczas wojny dalo sie normalnie pogadac =] Wiec Stul Dziup Dzieciole I Sie Niewtrancaj Bo Sam Jestes Nieleprzy =]

Danthorr byl Bazantem I bedzie Ale Tyyy Jestes gorszyyy O Wiele =] Aaaaa I jeszce Jedno Zgadnij Kto Wtedy po tobie Pocisną Z postaci Danytha =] (Danyth Niejest Zbyt Dobry W Jechaniu po Ludziach ;/)Wiesz no Akuurat bylem W poblizu =] Jak Sie Nabijales Z Danytha Niemogem Na to Spokojnie Patrzec Wiec Ci Delikatnie Mowiąc troche Dokopalem =] Muahahaha

Danthorr 10-05-2006 16:34

Jesli wyzywanie kogos od 'bazantow' itd to wedlug ciebie dobre 'jechanie po kims' to musze cie zmartwic. Gówno ludzi obchodzą twoje puste wyzwiska.

Sylur 10-05-2006 18:05

Z tego co pamietam to "Jurand~" chyba nie jest Jurandem Wyrocznia .

Anas Kiro 10-05-2006 21:42

Danthorr idiotą to możesz nazwać siebie niechciałem sie z Tobą kłócić ale widze że jesteś kolejną osobą która od władzy odje*** do łba

Danthorr 10-05-2006 23:12

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Anas Kiro
Danthorr idiotą to możesz nazwać siebie niechciałem sie z Tobą kłócić ale widze że jesteś kolejną osobą która od władzy odje*** do łba

Nie znasz mnie =)

Massior 10-05-2006 23:41

Dziś w sumie miały miejsce niezbyt miłe wydarzenia... Laubau prawdopodobnie chcąc skończyć z iridią/tibią walnął ue pod dp w carlin. Skończyło się to banem =\ Krol Arturek również nie będzie mile tego dnia wspominał ale to już jego sprawa. Jeśli będzie chciał powiedzieć więcej na ten temat to się wypowie. Czekamy na koniec Test Serva :p

Adolphus Elbragol 11-05-2006 00:37

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Anas Kiro

Danthorr i wladza? Rotfl!! xDDD

<3 ya anyway, Danthie

Szelma De'Master 11-05-2006 15:37

hahahaha

:)
Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Danthorr
Jesli wyzywanie kogos od 'bazantow' itd to wedlug ciebie dobre 'jechanie po kims' to musze cie zmartwic. Gówno ludzi obchodzą twoje puste wyzwiska.

Hahahah A co nie Wzrusza cie to niby ???? A kto Wpytwal Sie o muj Nowy nick I Na JAkim Swiecie Gram ??????hahahahaha =] Bo mogles G......o Mi Zrobic =] Wiec Zamieszczales Fake Na tibia pl I Zekomo Zalatwiales mi Przechlapane Na Furorze ;] Muhahahahahaha I nie..,,,,l Ze Cie to niewzrusza Dzieciole Idz Sie umyj =] Bo az tu wali ;]

berger 11-05-2006 16:03

srry double

berger 11-05-2006 16:05

Dla mnie Debile beda debilami... I tak hitem sezonu jest Danth~ ktory chce podobno od nowego ownera 240k, ciekawe skad on mu to wezmie? huehehue. Ale to juz nie moja sprawa... nie wnikam :)) U cant catch me xD

Soul of Pothi 11-05-2006 16:18

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Danthorr
Nie znasz mnie =)

Danthorr myslisz ze ktoś o zdrowych zmysłach chciał by Cie znać?? Bo moim zdaniem NIE

Przyznaj sie Danthorr jesteś "lizodupcem" i tyle.

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 05:14.