![]() |
Witam. Mam Sorcerera 26 lvl 30mlvl. Posiadam 14k i brak tarczy.
EQ: B Robe , P Legi , Dark Helmet , Leather Boots , WOCE. Co zakupic? Medusa Shield + jakis helmet , czy Vamp Shield czy cos innego? |
Posiadam 39 Knighta ze słabym eq (przerzuciłem z druida, a on eq nie potrzebuje) mam b-robe, wyvern fang, dwarven shield i 27k w banku. Gram na luminerze. Co zakupić?
Nieaktualne już. Pozbierałem kase sprzedałem b-roba i kupiłem: g-armor, blackstell sword, knight legs i bohy :) |
Knight 19 lvl
eq: Dwarven shield, dark helmet, orcish axe, p-set, scarf. W banku 8k ale teraz czeka mnie vocation quest(czy jakoś tak). I nie wiem co kupić teraz...i czy wogóle B) pozdrawiam. |
Palladin, 18 lvl, skille 52/39 (podbije na 20 na 60/45albo 50) 4 mlvl (nie cwicze)... p- set, steel helmet, dwarv shield. 5 k w depo, bedzie 10... co kupić... przydał by sie upgrade całej postaci chyba, ale co na pierwszym miejscu stawiać?
|
Palladyn, FACC, skille 75/52, 40lvl, jakie eq radzilibyście mi kupić?
Mam 50k, ale nie chciałbym wszystkiego wydać :) EQ do 20-30k |
mam sorcera 14 lvl czy mam zmienic tarcze mam Dwarfen shield mam kupic jakas inna?? :]
|
Cytuj:
Cytuj:
|
Knight 36 lvl skille 66/66 (ale ciągle rosną)
Eq: -Dark helmet* -knight set -leather boots -vampire shield -leather boots -bright sword do wydania~30k czy coś powinienem dokupic?? *niedługo póje na crusader helmet quest także helmet sie zmieni. |
Jam mam 14 knighta i skille 50/50
Trenowałem ostro ale teraz mam zamiar trochę przyexpić, gdzieś tak do 30 lvl, a potem znowu train.... Gdzieś tak do 70/69 przynajmniej. To będzie długi train... Pozdrawiam:p |
Cytuj:
|
Knight-20 lvl
eq: Dwarven shield, dark helmet, orcish axe, p-set, scarf. Do wydania mam 19k. Doradźcie co zmienić ;] |
Cytuj:
Noble armor i beholder/griffin shield |
I tak wiem co chce kupić , ale chcę usłyszeć wasze porady . Mam 32k na świecie celesta , jestem knight 31 lvl eq: k arm , k legi , crus helm , vamp shield , bs i blacksteel sword . Co polecacie mi zmienić :) ?
ps. osobiście zamierzam sobie kupić g arm :) |
Mógłbyś zmienić sobie arma na crown. Jest co prawda droższy alwe za to oszczędzisz trochę capa..
:) |
Cytuj:
do 45 lvl |
Knight 9lvl 62/62 4mlvl na świecie Shivera eq: boh ,serpent sword ,crown arm ,crown legs ,corwn helmet ,p amulet ,vamp shield.
Mam też 190k w dp ale nie mam pojęcia co robić z pieniędzmi...;p help plz? |
Cytuj:
A jak niechcesz za dużo wydawać to bierz potiony i jazda expic :P |
22 Paladyn
Skille:55/40 Mlvl:4 :P Opis:Aktualnie expie na dworcach!..Kasy dość dużo leci i desterta jeszcze nie zrobiłem! Będę miał ok.23k...Uwzględniajać Royal speary 1.5=100 i czary 2k Jakies 20k będę miał...Także chcem dokupić itemki do addona! Wieć jakies 12-15k zostanie. EQ:Noble Armor/Plate legs/Leather Boots/Guardian Shield/RS-S/Mining Helmet :P Special:Obsidian Knife Co mam kupić!?Zastanawiałem się nad Blue robe! Pomocy !;d P.S Na czym mogłbym expić jeszcze próćz...dworków ;d? |
Kup Mommoth Fur Cape i Crown Helmet.
|
Więc tak:
25sorc 28mlvl (wiem musze trenowac) Menra Eq: (podaje ceny mojego eq bedzie latwiej sie domyslic jakie sa inne ceny na menerze) Blue robe 20k vamp. shield 20k crown helmet 2-2,5k plate legs 400-500gp fur boots 2k scarf n/c :p light shovel 100-500gp (:evul: :p ) mam 7k ;/ moge BARDZO szybko zebrac wiecej wiec prosze niech mi ktos kto zna sie na cenach menery doradzi co moge w sqoim eq zmienic/ dodac :baby: DZIEKI WAM BARDZO JUZ WIEM CO KUPIE ;) |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 14:56. |