![]() |
Cytuj:
|
A gdzie są dawni fani Hurricane ? :( Nie ma? , przeciez było was wielu... :( Nie bronicie swoich faworytow :/ B) B) B)
btw. Torpeseq - to chyba ty Torpedo ?:)) |
Niewiem i nieobchodzi mnie to, ale fakt bylo kilka osob, ktore wspieraly Hurricane.
Chyba im glupio teraz :p W sumie open battle, gdyby hurricane chcialo walczyc, wygladalo by fajnie B) |
Open battle zawsze fajnie wygląda byłem na jednym z pierwszych na początku wojny niedaleko Carlin. Powiem ,że było zaj****ście. Wtedy jeszcze Ahazin, Jofowag itp. byli z Hurricane. A własnie Shopithia i Rogstah Fearless są z wami Hurricane? No i co z Tengu , chyba ma w pupce wojna na Morganie.
|
Cytuj:
Jofawag odszedl. Ale nawet z nimi Hurr nie mialo szans. P.S Czy mi sie wydaje, czy Hurricane to nazwa samolotu bojowego? ^.^ @EDIT Fureyka, jestes dziewczyna czy nie? Bo na photobucket wklelilas zdjecie, a tu mowia ze Ty chlopak ;o @EDIT2 Tak ten Torpediq to Torpedo ;] @DOWN Nazwa samolotu tesh ;] |
Hurricane - huragan :balwanek:
|
Shopithia jest z Hurricane, tak samo jak Rogstah tylko nim grają różne osoby...
Fureyka to jest dziewczyna w RL, i niesłuchac tych co mówią że nie, bo to bzdura. Z tego co wiem, to pare osób z Hurricane chce sie wypłacic, ale niema kasy lol ^^ |
Cytuj:
Tak Torpeseq to Ja. |
Cytuj:
|
Najgorszy jest paladyn.
Wbije 100lvl drutem to zrobie wreszcie sorca bo tą profesja nie gralem nigdy. |
Cytuj:
Ja bym na twoim miejscu odrazy grał Sorcem na Titani a nie Drutem :) Pozdro.:) |
Cytuj:
Ci co mnie nie znaja badz nie lubia mowia ze jestem chlopakiem, przyzywczailam sie do tego i jakos nie zalezy mi na tym zeby udowadniac im ze sie mylą. Mozecie skonczyc w koncu ten temat? Czy kwestia płci ma jakies znaczenie? ;s |
Cytuj:
Ale pamiętam kłótnie na forum o tym ^.^ Cytuj:
|
Cytuj:
kthxbye ^^X( |
Cytuj:
|
Cytuj:
A Uhy to co? Latwiej wbic 23lvl, niz 45lvl. Kto lepiej expi na dragach: sork z woi, czy drut z tr? -.- |
Dragi to waste. ;] a z tr czy z woi pojdziesz na guardy? lol...
24 na uhy ... jak chesz wbić tylko taki lvl graj drutem =) Myślę ,że czas zakończyc ten bezsensowny temat. ;] P.S. Sorc ma cosmica ktory nie jest zly na Dragi. =oo Więc sork moze isc i na drags i na guards. |
Spai prosze-.-
Dragi to waste? Chyba dla 14 lvl z sd :D Drut ma tańsze koszty leczenia to tesh sie liczy, Drut może robić 'Healing Service' przecież to druid pozatym na guardy z tempestem tesh mozna isc tylko trzeba umiec grac -.- |
Cytuj:
Musisz mi uwierzyć, że drutem możesz odjebać lepsze pg niż sorkiem ;-) |
Według mnie lepszy jest sorc od druida. Wasze zdanie jest inne .:evul: :evul:
Zakończmy ten temat. =):evul: :evul: :evul: I tak narazie nie gram w tibię , bo się nudna stała. :o Pzdr. |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 17:56. |