![]() |
Cytuj:
FC Barcelona - Real Madryt > Inter Mediolan - AC Milan |
Cytuj:
Arsenal z Londynu - Tottenham Hotspur > FC Barcelona - Real Madryt i Inter Mediolan - AC Milan. ;) A najlepsze jest to, że mogę sobie to wszystko obejrzeć na C+. :) Cytuj:
|
@Champions League lub jak to woli LM.
Może pobawimy się kto na kogo trafi jutro w losowaniu 1/8 finału. Losowanie 12:00 Nyon. Transmisja - nSport, Eurosport Moje typy to : Lyon - Sevilla Real - Fenerbahce Inter - L'pool Porto - Olympiakos Roma - Barca Chelsea - Celtic Milan - Arsenal ManU - Schalke |
Cytuj:
|
Cytuj:
|
jeśli pisałeś to na poważnie to znaczy,że z twoją głową jest jeszcze gorzej niż ostatnio 8o
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
HAHAHA
Milan vs. Arsenal =D |
No, kibice Manchesteru, na San Siro dla was pokonamy Milan, a u siebie wygramy za Liverpool. ;)
Btw: już wiecie co TVP pokaże w TV ? ;> |
No to "Time to say goodbye" dla Arsenalu.
|
A LFC z Inter'em. Huhu.
|
Cytuj:
Btw: jesteś pewny, że Manchester wygra z Lyonem ? Bo wg. mnie Benzema pogrąży ManYoo. |
Cytuj:
|
Co byście tu nie pisali to i tak wszystko rozstrzygnie się na boisku.
|
Cytuj:
|
Pary są niesamowite!
FC Liverpool - Inter Mediolan AS Roma - Real Madryt Arsenal Londyn - AC Milan Olympique Lyon - Manchester United Na tej fazie rozgrywek są aż 4 hity, będzie się działo :] |
A ja sie niemoge doczekac walki 2 wirtouozow pilki Cesc - Pirlo
|
Taki Benzema i Ben Arfa są lepsi od manyoo i spólki
|
Cytuj:
Final Live- Real bylby dla mnie wymarzony... ze wskazaniem na Live. |
Cytuj:
|
Cytuj:
ps. Mam nadzieje ze Mediolan pokaze,jakie miasto jest pilkasrska stoilca Europy,chociaz nawet wynik nie zadawalajcy mnie nie zmieni mojego zdania o tym miescie. |
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Yoh, mam nadzieję. : P Chociaż w to szczerze wątpię.
Ten mecz może się zakończyć 1 bramkowym zwycięstwem jak np. 1-0 2-1 3-2 :]] I mam nadzieję, że -> Liga =/= LM |
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
@Down Poki co badz, co badz od kad sledze ten temat, czyli jak siegam pamiecia od poczatku jego istnienia, to odpowiadales i broniles! |
A ja nie mam zamiaru odpowiadać na te głupie teksty. Eduardo w CC pokazał, że jest dobrym napastnikiem i że można na nim polegać. Nie zdziwię się jak będzie błyszczał w LM.
|
Yoh, ale my nie potrzebujemy Twojego wychwalania piłkarzy. Jest dobry ? Dobrze, niech jest. Udowodni to w następnych meczach i nie będziemy mieli wątpliwości.
|
Cytuj:
|
@Up
No dobrze, ale jednym meczem niczego nie udowodni. Jeżeli będzie grał dobrze regularnie to może w końcu się do niego przekonamy, bez Twojego gadania. ;-) |
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Przestańcie się kłócić bo nam temat zamkną..
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 15:00. |