![]() |
a może chociaż z 50x, Upierz napisz mi swoje gadu to na czymś pogramy, bo jestem naprawdę zainteresowany a nie mogę nic znaleźć..
Pozdrawiam! Czekam Upierz: p |
A chodźmy wszyscy na euro i już : <
|
Ja już gram jakis czas na EuropeMapleStory ;) W grze MagicGongel .
Aktualnie idzie strasznie ciezko, poniewaz jestem po haksie ;/ i zadluzylem sie u paru przyjaciol, jutro powinienem wszystko splacic. Posiadam Clerica na 40 lvl 52% moze dziisaj wbije reszte choc watpie ze wzgledu na kase na poty ( nie mam :] ) Ale jakos tam idzie :p @up ma racje wszyscy na Europe :D A nie sie szwendacie po serwerach priv. . Z doswiadczenia wiem, ze potem ciezko jest wrocic na normalnego rate'a... Btw. Jest ktos kto wspomoze np 250k lub cos w ten desen? Pozdrwiam... |
No ja jutro stworzę sobie postać na europe - będzie spearman xP
|
Również gram na Europe MS 49lvl Spearman =)
Na początku miał być pure ale w końcu zdecydowałem się na hybrydę =p<w porę xD> |
A hybrid czy pure? xP
|
Ofcoz hybrid!
Czlowieku! To jest potega na 3 jobie! Masz atk o 1/3 wiekszy od pura! ahh ja moze sie przeniose na gloobca dzisiaj, tylko hot-spot mi przestal dzialac... Wlasnie sciagam globala i pokombinuje z hot-spotem... Moze jakis poradnik dla idiotow? :D A na europie koles dal mi 3 sety illbisow i kupilem sobie scrollowane pro eq dla mnie i mi jeszcze zostalo 12 mln wiec jest zajebiscie :D |
Sorx za double posta, ale jak wlaczam host spotka to mi nie chce wejsc do mapla - pisze, ze jest servr check. A jak wlacze go dopiero jak wbije mi juz do mapla to zacina sie na login screenie :P
Any ideas ? ;) |
Siema pomorze ktoś, bo dopiero wczoraj zaczełem grać Maple Sotory (gg: 10265971). Wbiłem 10 lvl i jestem warriorem i gram na europe. Mam nadzieję, że ktoś napisze na gg :D
|
Po co na GG jak mozna tutaj :P
WYMIENIE 41LVL 57% CLERIC ZA WARRIORA, INNEGO MAGA , DITA LUBI SINA Z EQ 40+. nO SCAMMERs, SZYBKA I CZYSTA TRANSAKCJA MILE WIDZIANA. :) |
Kiedy się awansuje na inny stopień. Co jest po warriorze ?
|
na 30lvl'u wybierasz sobie 2nd job'a czyli tak jakby podprofesje/specjalizacje i warriorem masz 3 do wyboru:
-Fighter -Page -Spearman Jak chcesz o nich poczytać to polecam te linki: http://www.maple-story.yoyo.pl/index...wpage&pageid=9 http://www.maple-story.yoyo.pl/index...age&pageid=212 http://www.maple-story.yoyo.pl/index...age&pageid=214 http://www.maple-story.yoyo.pl/index...age&pageid=216 |
Dość, wracam do maple. Dobrze się gra na euro?
|
mnie szlak trafia bo nie mogę ponownie EMS :D zainstalować :/ mam 3,6 giga wolnego na c instaluje na d bo mam 11giga a tu dupa bo potrzebne wolne 2,2giga na c po jaka cholerę tak zrobili jak na d instaluje , włączam instalację i po wybieraniu dysku już mam jakieś 1,7 wolnego na c i brakuje tych 500 mb a nie mam co wywalić no KASzANA !! :(
|
Może by mi ktoś pomógł z MS ? Miałem już dużo problemów ze wszystkimi dawałem rady. Wyskakiwało mi, że mam haksy i udało mi się z tym. Wyłączało mi się itd dałem radę, ale znowu mi się wyłącza, ale to zupełnie inny błąd, a mianowicie wyskakuję błąd "Unable to connect to the game server. Please try again later". Umiał by mi ktoś pomóc ?:confused:
|
Najprawdopodobniej jest update / server check... To normalne...
No chyba że masz to już od dłuższego czasu* ;/ * - ponad dwa dni |
Marchewki mam ten sam problem ;/ czyli sobie nie pogram. Co jak co ale instalke to ma maple do dupy ;x
|
Zawsze możecie przejść sie do kumpla zainstalowac tam gre potem zrzucic katalog z grą na pendrive'a i już po problemie =p
|
od paru dni mozna kupowac nx przez dao pay..
|
Gra ktos na eMS bo niewiem jak jest teraz i niewiem czy znow wracac na mojego hermita ;]
I najlepiej nicki dajcie ;d Slyszalem ze sporo nowych gaczetuf tam doszlo xd |
Poszedłem do kumpla, zainstalowałem gre i przez pen drajwa zgrałem do siebie. Działa, ale tylko 20 sekund. Postaci nawet nie zdążyłem stworzyć ;p poprostu po 20 sekundach gra się zamyka. Ktoś wie co robić? Żadnego errora, gra się wyłącza.
|
Ej jak tu konto założyć?
Zrobiłem sobie w tym asiasoft ale do gry to nie mogę może mi ktoś zrobić? Albo chociaż napisać jak zrobić? jak próbuję kliknąć create to coś takiego wyskakuje Please verify your Asiasoft Passport account before creating game account. http://img15.imageshack.us/img15/103...iegoyu6.th.png @down europe maple story? właśne sciągam |
|
Jeśli ktoś gra na eMS - mój nick to Kaszowaty.
Miło by było do kogoś zagadać, bo buddylista pusta ;) |
ej jak sie szybko zbiera itemy w Maple Story?
Innaczej niż Z A z jakiej profy sie awansuje na Bandita? |
thief
a co do zbierania to tylko "z" chyba ze chcesz uzywac hackow. Btw ja zaczelem grac na priv servie z expem 16 i powiem wam ze jest zajebiscie. Czasu mam malo i moge na luziku podexpic sobie postac |
Cytuj:
start>akcesoria>wiersz polecenia i wpisz "netsh winsock reset" potem odpal maple :P |
Cytuj:
|
http://www.xtremetop100.com/maplestory
do wyboru do kolory. Polecam final story |
Elo
Ej na czym mam expić na 15 lvlu bowmanem?
|
na siedzaco, bo pozycja stojaca za bardzo meczy a lezaca jest niewygodna jak monitor i klawiaturke masz na biorku.
|
powiem wam tak tyle zachodu z tą grą :D więc przeszedłem na złą stronę mocy :D czyli gram w flyff online i wydaje mi się lepsza i fajniejsza :D
|
masz racje wydaje ci sie...
|
ja tam pykam sobie na tym FinalStory teraz : pp zrobilem 38 warriora, ale przerzucilem sie na maga, jak narazie 38 lvl ^^
|
ja tam zrobilem 4th job w 1 dzien...
|
Cytuj:
|
uahsuasuhasuhsa nie ma to jak exp x 100 :D kretyństwo :D mówię wam Flyff online fajna gra :D
|
jak nie masz o czym pisac a tylko chodzie grac w flyffa bo fajniejszy to nie pisz nic. A moj post byl sarkazmem do goscia ktory sie chwalil tam lvl 38...
|
Cytuj:
Btw. może zbierze się jakaś chociaż mała ekipa na FinalStory i popykamy razem, ew. zrobimy gildię? |
Cytuj:
ogolnie, to mozna jakos inaczej dostac sie poza victoria island niz statkiem do orbis? bo tutaj taki exp juz sredni a jak plyne statkiem to jest pare potworkow ktore wala mnie po 2k i padam caly czas : X |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 15:05. |