Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   Obsidia (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=190)
-   -   Obsidia .... (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=80574)

Darotaa 26-01-2007 13:32

Pepsi you wanna peace o.O?

Kiroy 26-01-2007 13:41

Panowie : nie laczmy rl tibia :) kto chce niech idzie na www.koolejorz.pl albo na jestemzajebistywrlu.pl albo alezemnieziomalwrlu.dzieciaki.pl !! to ejst tibia i tyle tego nie zmienimy i mnie etz wiele razy obrazali ze jestem w rlu nikim itd itp ....dajcie spokoj rozmawiajmy o wojnie albo otematach pobocznych kto a kim jest itd ...

mieszkam w bydgoszczy osobiscie za nikim nie jestem bo mnie to nie bawi choc moj szwagier to stary fan kooolejarza :D ale nvm :p

^Awolver^ 26-01-2007 14:44

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Tibijczyk1984 (Post 1223424)
1 Zdajecie sobie sprawę, że tylko potwierdzacie moje słowa?

2. Poniekąd sam sobie jestem winny, bo w pośpiechu źle się wyraziłem.. Do kibiców (PRAWDZIWYCH) zupełnie nic nie mam, ale do panów, którym najwyraźniej wszystko jedno, na jaki mecz idą, byleby komuś napier**** już jak najbardziej. Kogoś uraziłem, przepraszam.. Tak Avatar to osobista sprawa, ale łącząc to ze sposobem wypowiedzi można wysunąc konstruktywne wnioski.

I owszem, należy skończyć wreszcie te badziewne kłótnie w tym temacie.

Peace

taki cwany jestes dzieciaku bo net pozostawia anonimowosc i mozesz obrazac kogo chcesz i jak chcesz ale w rl swiecie juz taki cwany nie jestes pewnie kolejny cwaniaczek co siedzi przed kompem i tylko ma swiat wirtualny OMG litosci bo mi sie rzygac chce na widok takich ludzi jak ty X(

Po twoich wypowiedziach głupi idiocie wnioskuje że jeżeli masz 23 lata to conajmniej 10 lat byles zamkniety i odizolowany od świata >.< twoje wypoiwediz są przerazajace . . nie umiesz nawet porzadnie czegos napisac .. jak cos kopiujesz to wystarcyz dac to w cudzysłow albo clicnac jako cytat . . nie mowie juz o takiej taktyce jak "cytowanie kogoś" ciekawe jaki ty jestes cwany ... załóżmy ze nie klamiesz i masz te 23 lata . . . zdajesz sobie sprawe ze chude chuchro które ma 23 lata sklada sie z bolu po jednym strzale ? od takiego chociazby 15-latka . .. a goudek ma 17-18 ( nie wiem keidy dokladnie sie urodziles) wiec sie odpierdol pierdolcu raka powieki . . nic nie wnosisz do rozmowy tylko krytykujesz i mowisz jaki to ktos jest zjebany w rl a sam pewnie masz na ten tamet komplex >.<

Wind 26-01-2007 14:44

No więc jeśli chodzi o wojne to Mannow powoli ale expi...

24 Jan 2007 +263,509
25 Jan 2007 +196,994
26 Jan 2007 +99,391

Tibijczyk1984 26-01-2007 14:54

kiroy ja nie do ciebie pije tylko do tych cwaniaków co mnie od bezmuzgich wyzywaja X( ciebie szanuje jako jedynego z et bo wydajesz sie rozsadnym gosciem ja nigdy nie staralem sie laczyc rl z tibia (sry raz mi sie zdarzylo jak haka mialem) :confused: ja sie nie staram ublizac nikomu bez znaczenia jaki jest i kim jest ale poprostu niemoge czytac i przejsc obojetnie kolo tego jak ktos mnie obraza bo siedzi przed kompem i sie madrzy .

wyjasnie ci to w tibi bo niebede sie rozpisywal tu bo znowu napisza ze ortografia ze to ze tamto

pozdrawiam :evul:

Tibijczyk1984 26-01-2007 14:59

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez ^Awolver^ (Post 1223658)
Po twoich wypowiedziach głupi idiocie wnioskuje że jeżeli masz 23 lata to conajmniej 10 lat byles zamkniety i odizolowany od świata >.< twoje wypoiwediz są przerazajace . . nie umiesz nawet porzadnie czegos napisac .. jak cos kopiujesz to wystarcyz dac to w cudzysłow albo clicnac jako cytat . . nie mowie juz o takiej taktyce jak "cytowanie kogoś" ciekawe jaki ty jestes cwany ... załóżmy ze nie klamiesz i masz te 23 lata . . . zdajesz sobie sprawe ze chude chuchro które ma 23 lata sklada sie z bolu po jednym strzale ? od takiego chociazby 15-latka . .. a goudek ma 17-18 ( nie wiem keidy dokladnie sie urodziles) wiec sie odpierdol pierdolcu raka powieki . . nic nie wnosisz do rozmowy tylko krytykujesz i mowisz jaki to ktos jest zjebany w rl a sam pewnie masz na ten tamet komplex >.<

:baby:

Zdziwil bys sie hehe jestem chude huhro wazace 90kg i radzace sobie w zyciu hehe ale gra tu na tym serwie takie chuhro jak opisales ale zaloze sie ze nie najeb..ie go nawet 10ciu 17 latków hehe :baby:

ale co tam Ty wiesz lepiej i niech tak zostanie ;(

Xivozek 26-01-2007 15:00

Wporzo ziomki to Kiroy, Peero, Evo'Hawk i co do tych wiem ze bez reasonu nie pojdo kogos nawalac od tak =]

Capy 26-01-2007 15:07

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Kiroy (Post 1223550)
Panowie : nie laczmy rl tibia :) kto chce niech idzie na www.koolejorz.pl albo na jestemzajebistywrlu.pl albo alezemnieziomalwrlu.dzieciaki.pl !! to ejst tibia i tyle tego nie zmienimy i mnie etz wiele razy obrazali ze jestem w rlu nikim itd itp ....dajcie spokoj rozmawiajmy o wojnie albo otematach pobocznych kto a kim jest itd ...

mieszkam w bydgoszczy osobiscie za nikim nie jestem bo mnie to nie bawi choc moj szwagier to stary fan kooolejarza :D ale nvm :p

Wujek Kiroy jak zawsze ma racje. Jestem Fanem Kolejorza ale to nic nie zmienia. Poprostu Avatar mam jaki chce itp itd. Zacznijmy gadac od rzeczy a nie pieprzymy bajki. Przestańmy się kłuci. To temat o Obsidii, dlatego tez przepraszam wszystkich za bezsensowne posty nie na temat.
P.S Zacznijmy pisac wreszcie o wojnie. Co nowego Slychac w Potyczkach NG vs. ET?:cup: B) :p

PEACE!

zielaq 26-01-2007 15:14

Evo to aniolek xD
a ja nie chcialem sie wyplacic tylko pogadac o globalnym pokoju

Ptak~ 26-01-2007 15:37

@ Xivozek

czytajac twojego posta spadlem z krzesla :D hyhyhy, moze i sa wporzo ziomki, ale to w takim razie dobrze o nich nie swiadczy :o

@ pepi

globalnym pokoju powiadasz ?

mOreg 26-01-2007 16:15

Alith Takilbya
Jan 26 2007, 09:15:11 CET Killed at Level 114 by Fozivo

;d

Fin'er 26-01-2007 16:16

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Guodek (Post 1223353)
Do kibiców (PRAWDZIWYCH) zupełnie nic nie mam, ale do panów, którym najwyraźniej wszystko jedno, na jaki mecz idą, byleby komuś napier**** już jak najbardziej. Kogoś uraziłem, przepraszam.. wnioski.

Agree. Ja również nie cierpie pseudokibiców .

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Xivozek (Post 1223692)
Wporzo ziomki to Kiroy, Peero, Evo'Hawk i co do tych wiem ze bez reasonu nie pojdo kogos nawalac od tak =]

Musze wam powiedzieć, że Kiroy cieszy się ogólnym szacunkiem. Nawet Milivojac który jest w NG w rozmowach kiedy to jeszcze stałem murem za ET wyrażał się o nim bardzo dobrze :).

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez zielaq (Post 1223738)
a ja nie chcialem sie wyplacic tylko pogadac o globalnym pokoju

Ciekawe... ;)

Kiroy 26-01-2007 16:53

Fin'erku zrozum : ze my walczymy o owlnosc !! nie my to wojne rozpoczelismy my jej ie chcielismy i tej calej sytuacji :/ ng nas zmusilo do tego swoimi posunieciami :/ sam ubolewam and tym ze jestes w Pink akurat .... i nam wolnosc wystarczy wtedy raz dwa nasze sorce expia niewiarygodnie szybko i o wolnosc jestesmy spokojni :P ale my w przeciwienstwie od Ng nie chcemy byc najlepsi ... my chcemy moc poprostu grac :) nacieszyc sie gra itd :) nic wiecej !!

Alith : gosc padl od fozivo i raidriona .... HAHAHAHAHAHAHAH komedia :D

Guodek 26-01-2007 17:00

Kiroyku mój ty kochany, wolność dla jednych jest paymentem dla drugich :p

Fin'er 26-01-2007 17:04

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Kiroy (Post 1223980)
Fin'erku zrozum : ze my walczymy o owlnosc !! nie my to wojne rozpoczelismy my jej ie chcielismy i tej calej sytuacji :/ ng nas zmusilo do tego swoimi posunieciami :/ sam ubolewam and tym ze jestes w Pink akurat .... i nam wolnosc wystarczy wtedy raz dwa nasze sorce expia niewiarygodnie szybko i o wolnosc jestesmy spokojni :P ale my w przeciwienstwie od Ng nie chcemy byc najlepsi ... my chcemy moc poprostu grac :) nacieszyc sie gra itd :) nic wiecej !!

Alith : gosc padl od fozivo i raidriona .... HAHAHAHAHAHAHAH komedia :D

Ale ja to jak najbardziej rozumie :) - przecież mój powyższy post nie nawiązywał nawet do wojny :)

Mam nadzieje że osiągniecie cele o które walczycie :)

Misterio 26-01-2007 18:09

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Fin'er (Post 1223890)
Agree. Ja również nie cierpie pseudokibiców

Jakich kibiców masz na myśli pisząc pseudo?

Alith dał niezły popis xD.

mOreg 26-01-2007 18:25

Jest może filmik z deda Alitha;d?

Capy 26-01-2007 18:29

Nom Zapodajcie Jakims Filmem jak jesT:P

@more~
A ty bys sie na GG odezwał -.- :P

Fin'er 26-01-2007 19:53

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Misterio (Post 1224164)
Jakich kibiców masz na myśli pisząc pseudo?

Alith dał niezły popis xD.

Prawdziwy kibic idzie na mecz, żeby zobaczyć jak gra jego ulubiona drużyna.
Pseudokibic z kolei idzie by zobaczyć jak mocni są kibice drużyny przeciwnej ;) .

Voletin 26-01-2007 20:06

Slayer of the moon jest poje****. Kurwa pekuje i wymysla reasony. Dzsiaj jechal mnie ale ucieklem a potme jechal mojeog kumpla i musial zaplacic bohy i blue robe. Chłopcy z ET jak bedziecie sie nudzic zróbcie coś z tym ;)

mOreg 26-01-2007 21:12

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Voletin (Post 1224504)
Slayer of the moon jest poje****. Kurwa pekuje i wymysla reasony. Dzsiaj jechal mnie ale ucieklem a potme jechal mojeog kumpla i musial zaplacic bohy i blue robe. Chłopcy z ET jak bedziecie sie nudzic zróbcie coś z tym ;)

E.
ET to milicja, czy jak?
'Wybawcy dla Polski.'

Tjor masaker pro skater 26-01-2007 21:32

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Voletin (Post 1224504)

odezwal sie ostatni sprawiedliwy :baby: :D

signed: zóodziej i ewól pekej

.:Boixos:. 26-01-2007 21:45

jak myslisz ze et bedzie ubijalo kazdego pkera to chyba sie mylisz ;S

Ptak~ 26-01-2007 22:37

80 rp z reasonem ? z przyjemnoscia.

.:Boixos:. 26-01-2007 22:45

widzisz,teraz to suv jest straznikiem texasu ^^ (chyab ze zle odebralem jego posta ^^)

Ketrop 26-01-2007 22:55

suv jescze niedawno marudziles ze masz lagi, a teraz chcesz ratowac swiat :p

.:Boixos:. 26-01-2007 22:58

huhu kolego ^^
suv za chwile pojedzie cie jego stalym numerem -wklejeniem linka do jakiegos przezabawnego obrazka ^^ (wypadalo ci sie bedzie smiac :))

co sadzicie o wyborze mannowa na gracza miesiaca NG?:S

strazak 26-01-2007 23:34

suva obraski sa tak samo przezabawne jak jego satyra i ironia hue hue hue 8o

.:Boixos:. 26-01-2007 23:40

oj tak ^^
strazak,kojarzysz ulice wspolna w tomaszowie ?:d

strazak 26-01-2007 23:43

Voletin
nie badz taki do przodu z pekowaniem
zapomnieles jak pekowales z van del sal i sabagaustem ?

zabraklo van del sala to help PK ?

Szafa 26-01-2007 23:47

apropo Slayer of the moon
http://www.allegro.pl/item161326280_...l_paladyn.html
to chyba wlasnie jest licytowana postac :D tylko ze dane na allegro stare bo to juz jest 81 rp :D

mOreg 26-01-2007 23:53

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Szafa (Post 1225294)
apropo Slayer of the moon
http://www.allegro.pl/item161326280_...l_paladyn.html
to chyba wlasnie jest licytowana postac :D tylko ze dane na allegro stare bo to juz jest 81 rp :D

369 zł chce.
Dużo ;d
Ceni się ;d

^LoLiK^ 27-01-2007 00:20

Czy ja wiem czy sie ceni ja za Yoxota dostalem razem 450 pln :P a sellnolem go na 72 lvl :O

Fin'er 27-01-2007 00:49

Poloneza czas zacząć. - Podkomorzy rusza
I z lekka zarzuciwszy wyloty kontusza,
I wąsa pokręcając, podał rękę Zosi
I skłoniwszy się grzecznie, w pierwszą parę prosi.
Za Podkomorzym szereg w pary się gromadzi,
Dano hasło, zaczęto taniec - on prowadzi.

Jutro studniówka :D. Więc ja się będe bawił a wy się tu dalej nawzajem przekrzykujcie :P

mOreg 27-01-2007 01:11

Miłej zabawy Fin'er. ;dd
Przydała by się jakaś impra u nas, co nie Boixos abstynencie;d?

A na Obsidi nic się nie dzieje.
Zastój.

Ptak~ 27-01-2007 01:44

strazak wiesz ze mam cie glebiej niz boixosa i reszte ;) bo oni sa gowniarzami to ich debilizm rozumiem - ale u studenta ?

strazak 27-01-2007 02:04

jasne suv jasne
wszyscy sa glupi, debilni, malo smieszni tylko ty jestes superowy
ty i ludzi dobrze piszacy o tobie :D

skoncz podstawowke to pogadamy B)

.:Boixos:. 27-01-2007 02:22

@moreg
po ostatnim wydarzeniu wiesz ze juz nei pije ;( ;P

@suv
u o.0 rzeczywiscie ;D nawet jesli dane sa zaklamane,z tego co wiem nie nie wyszedles z liceum ;>
a gowniarzem nie jestem :) napewno nie dla ciebie olek xd

@strazak
oczywiscie ze suv jest superowy !! i ma ciety dowcip i fajne obrazki !!

^Awolver^ 27-01-2007 02:51

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez ^LoLiK^ (Post 1225388)
Czy ja wiem czy sie ceni ja za Yoxota dostalem razem 450 pln :P a sellnolem go na 72 lvl :O

a ja 60 knighta , cienkie itemy i skille takie w miarę ;d za 350 zł x]

Guodek 27-01-2007 10:49

Widze, że tu sami przestrzegający tibia rules B) W sumie też mogłem sorca podlvlować bo za tanio poszedł...

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 04:36.