Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   O wszystkim i o niczym (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=20)
-   -   Wydarzenia sportowe (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=121450)

Lotress 31-03-2010 00:04

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Xevez (Post 2747085)
Mimo wszystko jestem pewien awansu ManU (Bayern w starciu z ciężkim rywalem na wyjeździe radzi sobie dość słabo).

A ja wręcz przeciwnie. Po tym meczu, obstawiam wynik 3:1 dla Bayernu na OT.

Straznik Monopolowego 31-03-2010 00:10

Mam nadzieje ze Bayern zagra tak samo na wyjezdzie jak dzisiaj. Slaby srodek obrony to bedzie najwiekszy problem monachijczyków w rewanzu. Olic zagral fenomenalnie i zdecydowanie przycmil Rooneya ktory biegal kopal wszystkich i mial wielkie pretensje do sedziego ze ten faul odgwyzdal. Chyba nikt sie takiego widowiska nie spodziewal i dzisiaj plkarze zawiesili wysoko poprzeczke przed jutrzejszym meczem

Ciekawe jak MU poradzi sobie bez Rooneya z Chelsea

Xevez 31-03-2010 00:10

@hoomik
dobra, zbyt mocno zasugerowałem się chyba poprzednim sezonem i dwumeczem Barca-Bayern. zwracam honor;)
mimo wszystko jestem niemalże w stu procentach pewien, że Bayern nie przejdzie ManU (albo po prostu mam taką nadzieję: D)

Straznik Monopolowego 31-03-2010 00:28

Swoja droga to nie ma to jak wierzyc w swoja druzyne co nie Hoom? lol ty nawet sare na tym przerżnoles =D

Ksabi 31-03-2010 00:46

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez hoomik (Post 2747090)
No misqi, przyznawac sie teraz tu ladnie, ile kasiorki wtopiliscie na ManUtd? ;]

Sam pisałeś, że chciałeś/postawiłeś na MU, więc teraz nie cwaniakuj. B)

1:1 większe szanse dawało MU, a tak to Czerwone Diabły będą musiały atakować.

Jutro wg mnie ciekawsze mecze - CSKA tanio skóry nie sprzeda to pewne, ale bardziej ciekawi mnie jak (o ile w ogóle) Kanonierzy rozstrzelają Barcelonę. :D

Yoh Asakura 31-03-2010 01:16

20 godzin i 5 minut, a mnie już uj strzela.

hoomik 31-03-2010 07:11

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Ksabi (Post 2747107)
Sam pisałeś, że chciałeś/postawiłeś na MU, więc teraz nie cwaniakuj. B)

yup, ale zgodnie z zasada ze przeciwko swoim nie stawiam - nie postawilem. Zreszta, od miesiaca mam bukmacherski detox, nawet nie przechodze w poblizu stsa, i jest mi z tym dobrze. "Hi, my name is hoom and I''m an addict" ;)

76ers po chwilowym zrywie powrot do normy... w sumie to na Wschodzie wiadomo juz ze pierwsze bedzie Cleveland, drugie Orlando, i trzecie zapewne Boston, bo nie wierze ze na sam koniec dadza sie przegonic pipom z Atlanty. Walka bedzie sie toczyc jedynie o ostatnie, osme miejsce, pomiedzy Toronto a Chicago. Nie chce mi sie patrzec na terminarz, ale mysle ze w po zagra jednak Toronto. Na Zachodzie coz... 1 - wiadomo, Lakers. 2 - i tu jest ciekawie. Denver, Dallas, Utah, Pheonix. Te druzyny rozstrzygna to miedzy soba. Kto zagra w po jest juz jasne, bedzie to jeszcze Portland, Oklahoma i San Antonio. Generalnie final przewiduje Cavs - Lakers, nie wierze w Orlando drugi rok z rzedu, a Cavs z przewaga parkietu powinno sobie w finale konfy poradzic z Celtics.

Faytah 31-03-2010 13:44

Bez Rooneya jak na moje Man Utd. possie zarowno Chelsea jak i Bayernowi (o ile sie nie wykuruje a za jego chamska gre we wczorajszym meczu mu tego zycze)

Dzisiaj chcialbym zobaczyc wygrana Interu i Arsenalu bo brat sie wczoraj napinal na final Man Utd - Barca,a smiesznie by bylo jakby oba te zespoly odpadly w tej fazie.

AnonimowyPowrot 31-03-2010 14:21

A ja wam wszystkim chciałbym przypomnieć dwumecz z Romą B) Jestem spokojny, bo stawiałem taki wynik, tyle, że w drugą stronę (ale poprzeczka i gol "z wolnego" wszystko tłumaczą, prawda?). Zresztą, wystarczy skromne 1:0...

Pan i Wladca 31-03-2010 14:33

Ribery tak się cieszył z tej bramki jakby jakby planował ten rykoszet...
Btw. widzę, że też nowe butki dostał :> nie pasują mu :>

Arka_Sath_Wielki 31-03-2010 15:57

5 godzin 48 minut, go go go

Yoh Asakura 31-03-2010 16:28

Arka, tak ci śpieszno do wpie*dolu? :P

Faytah 31-03-2010 17:11

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Yoh Asakura (Post 2747259)

Na grill sie umowiliscie?

Xendriel 31-03-2010 17:29

Ciekawe czy kibice Arsenalu szykują coś specjalnego dla Henry;)

Pan i Wladca 31-03-2010 17:39

Wole żeby Arsenal wygrał ale coś czuje, że baty dostaną.

Arka_Sath_Wielki 31-03-2010 17:44

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Yoh Asakura (Post 2747259)

To będzie wielki mecz, w którym padnie dużo bramek, a wygra drużyna, która będzie grała skuteczniej, bo Barca ani Arsenal nie mają w zwyczaju się bronić. 4h 1min, gogogo

Xendriel 31-03-2010 18:10

To będzie pierwszy mecz finału LM, drugi odbędzie się za tydzień w Katalonii. Ze wszystkich ćwierćfinalistów Barcelona jest personalnie najsilniejsza, a Arsenal obecnie gra najładniej i chyba najskuteczniej. Nawet dobrze, że te drużyny spotkały się teraz. Ta ekipa która odpadnie będzie mogła całkowicie skupić się na lidze. Jeśli chodzi o przebieg spotkania to kompletnie nie wiem jak będzie wyglądać. Na Camp Nou obstawiałbym, że Barca nie straci bramki, ale tutaj każdy wynik jest możliwy 0-0, 3-0, 0-3, 3-3.

Arka_Sath_Wielki 31-03-2010 18:49

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Xendriel (Post 2747281)
To będzie pierwszy mecz finału LM, drugi odbędzie się za tydzień w Katalonii. Ze wszystkich ćwierćfinalistów Barcelona jest personalnie najsilniejsza, a Arsenal obecnie gra najładniej i chyba najskuteczniej. Nawet dobrze, że te drużyny spotkały się teraz. Ta ekipa która odpadnie będzie mogła całkowicie skupić się na lidze. Jeśli chodzi o przebieg spotkania to kompletnie nie wiem jak będzie wyglądać. Na Camp Nou obstawiałbym, że Barca nie straci bramki, ale tutaj każdy wynik jest możliwy 0-0, 3-0, 0-3, 3-3.

Nie, na pewno nie bedzie bezbramkowego remisu.

Lotress 31-03-2010 19:42

Pierwszy raz czekam tak na jakiś mecz w tym sezonie chyba i mam nadzieję, że Arsenal wygra :p

Yoh Asakura 31-03-2010 20:02

Arsenal obali mit "wielkiej" Barcelony.

4:1 dla Kanonierów.

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 22:22.