![]() |
|
@up. Polecam kopalnie (soldy + pojedyncze guardy) i Mount sternum (ale ostroznie i z dwarven ringiem) a jak nie to moze... fibula?
|
gdzie mam expic knightem kiedy wbije 50/50 ??
|
Up
Fibula lub Kazzo(roty i dwarfy)
|
Gdzie mógłbym expic na 60 lvlu FACC-Non-PvP skille 76/75 (wiem, że słabe). Eq dsm, k legi, vamp shield, rh, boh, p amulet, mystic blade. Ewentualnie mogę jeszcze trochę poskilować ale nie za dużo :D może być małe waste
|
Cytuj:
mysle ze powoli mozesz zabierac sie za dragi a jesli nie to guardy |
31 lvl eq:leather boots, crown helmet, crown armor, naginata, knight legs skille 70/70, gdzie mógłbym expić, bo na elf fortrest jest za dużo ludzi.
|
Witam.. Mam 37 Druida z 32 mlvl(+ 1).. Moje Eq: HotM, Glacier Shoes, Plate Legs, Dragon Shield i Hailstorm Rod... Moje pytania są takie:
1. Gdzie expic 4fun? 2. Gdzie expic teraz żeby wbijać szybko lvl nie mając przy tym waste (moge wychodzić na 0) 3. Gdzie expic dla kasy? Z góry dzięki za odpowiedź:) Pozdrawiam ;) |
18 sorcerer (FACC) EQ:focus cape,dark helmet,guardian shield,k legs
chodzi mi o szybki exp nie wazne czy wyjde na + |
Cytuj:
|
66 knight (FACC) 81/80 skille... Eq: DH, DSM, G legi, BoH, MMS, Mystic blade... gdzie expić? (przy okazji przydałoby się, żeby wpadło sporo kasy, bo u mnie obecnie z tym cienko - zaznaczam, że na of na cały lvl mam 5k~na czysto).
|
41rp 74/60 pacc
paladin armor, boh, dragonka, c helmet. Szukam miejscówki powyżej 50k/h. |
@up
Orc Fortess ale cały. ok. 45-55k/h Cytuj:
Pozdrawiam |
Ponawiam
Witam.. Mam 37 Druida z 32 mlvl(+ 1).. Moje Eq: HotM, Glacier Shoes, Plate Legs, Dragon Shield i Hailstorm Rod... Moje pytania są takie:
1. Gdzie expic 4fun? 2. Gdzie expic teraz żeby wbijać szybko lvl nie mając przy tym waste (moge wychodzić na 0) 3. Gdzie expic dla kasy? Z góry dzięki za odpowiedź Pozdrawiam Ponawiam bo ważne ;P |
@2up
omijam ten pokoik.. ganiam praktycznie po całym of (oprócz tego pokoiku z warlordami i wieży) i jakoś nie mam takich zysków... może poprostu nie mam szczęścia do loota.... (ofc staram się, żeby naraz jak najmniej potworków mnie atakowało) @up 1. myślę, że dragi mass hunt... na gs'a jeszcze za niski lvl.. a nie kojarzę nic szczególnego na faccu na twój lvl... 2. Guardy? 3. Tomby pod Mount Sternum, guardy |
Cytuj:
No i Halberd - 400 gp P armo - 400 gp 2 Hand sword - chyba 450gp Zbieraj cały złom, nawet morning stary z Beho. |
:)))))))))))))))))))))))))))))))))))
|
Gdzie moge expić ?
Knight 17 lvl 2 mlvl eq- steel helmet, serpent sword, dvarwen shield, plate set ? |
Gdzie expic knightem :X
Siema, wiem ze napewno znajdzie sie jakis frajer ktory odesle mnie do przyklejonego tematu, ale nie mam zapiaru przeszukiwac 500 + stron -.-. Wiec tak... Mam 52 knighta, 77 skilla, dobre eq, relic sword. Wiec na ogół expie na DC-2. mam mniej wiecej ~40k exp/h. Tyle mi wystarcza :P. Ale jesli ktos tam juz expi, zazwyczaj pytam sie czy moze mi ustapic, jesli nie to odchodze. I teraz jest problem. Gdzie expic jesli nie na dc -2 :/ ? Na Mintwallin miałem 16k exp/h -.-. Na Elf Fortess dzisiaj 5 ludzi biegało, ale mniej wiecej 20k bym tam miał... Ale to jednak nie jest to :/. Gdzie moge isc expic? Jesli nie tam? interesuja mnie miejsca conajmniej gdzie wyciagne 30k expa/h +. Dobrze by bylo zeby bez waste... moze byc zero lub maly profit. Z gory dzieki
|
Cytuj:
Gdzie mogę poexpić : Druidem 15 lvl. Pacc Mlvl : 11 Eq : Guardian Shield , Spirit Cloak , Dark Helmet , P legs Chodzi Mi o przyjemny i szybki exp. Roty na Darashii , Mnie strasznie nudzą .. Larvy w Ank też. 28 Knight Pacc Mlvl : 3 Skille : 53/51 Eq : Bright Sword , P Set , Dwarven Shield , Steel Helmet. Gdzie szybko expić , powyżej 15k/h ..? |
Może spróbuj na OF albo na Dragon Lair Venore, a jeżeli na dc dobrze Ci się expi, wyciągasz tyle expa ile Cie zadowala, to po prostu exp tam kiedy jest mało ludzi, zawsze się znajdzie taka pora ...
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 09:39. |
|