![]() |
|
Cytuj:
|
Cytuj:
Widze Cie w tym temacie 1 raz, wiec wydupiaj, za przeproszeniem. |
Cytuj:
ble ble ble popierdol dalej i tak kazdy cie jedzie na tym forum idz dalej lizac dupe brazola bo tylko na to sie nadajesz Cytuj:
4 w prawym uchu w jezyku jeden w wardze 2 jak mi sie zagoja to dam foto:p jeszcze 3 przebicia i bedzie 10:P Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
|
Marilyn Manson - The all those fucking bitches
I wszystko jasne. @btw XXX (17:18:17) ale shadow ma w glowie XXX (17:18:19) ja pierdol XXX (17:18:20) e Yen ® (17:18:23) grozi mi xD XXX (17:18:25) brak mi slow juz XXX (17:18:33) Shadow legenda dziwki zazdrosne _/ Yen ® (17:18:37) XD ! XXX (17:18:38) fail nad failami XXX (17:18:40) kurwa lol XXX (17:18:41) XD 17:24 XnXss XXXfXX [1x3]: PAMIETAJ 17:24 XnXss XXXfXX [1x3]: Shadow legenda dziwki zazdrosne _/ I znowu wszystko jasne. @zolnierz Jeszcze chce przebić druga brew, ale sie boje bardziej niż przy pierwszej, i język, ale znów strach, że stracę smak xd |
Cytuj:
@down Wrzucalbys raz na 5 postow fotki pajacu to bym slowem nie napisal , a moj ostatni raport ostatnio wyslalem w grudniu poprostu widac ze jestes noobem napinaczem to cie zwalcze , siamano. |
Ale nie bij mocno, oki? :confused:
@edit Uwaga, uwaga ! Grupa "Zwalczamy Konfidentów" organizuje konkurs ! Jeżeli chcesz wziąć w nim udział, zapraszamy na www . jebiemykonfidentow . org . pl . br /ZapodajMuze/666. Ciekawe nagrody do zgarnięcia, jak dwuosobowa wycieczka do Auschwitz czy czterodniowy pobyt w piecu dla trzech osób! Wystarczy jeden sms o treści "konfident" pod numer "69". Enjoy ! @edit2 \/ :D |
Cytuj:
|
@Zyd 3x up
A gdzie twoje ss w postach? :D |
Cytuj:
"ktostam@ oki " To sie dopiero nazywa debilizm . @down Ok ale jak dostanie bana to kolega raportujacy jednak bedzie ok , a idzcie wszyscy w ch**. @up spoko , niech dadza mi 8 pkt a tobie bana bede zadowolony bo raz w miesiacu na taka akcje bede mogl sobie pozwolic . |
Cytuj:
|
Uwaga, Drath na forum, szykujcie sie na słowa mądrości 8o
|
@yen
czemu ten ktoś cyka się pokazać ksywki? xd cykorek :>? |
|
|
Cytuj:
w brwi jest przesrane bo mozesz niewidziec dobrze na jedno oko lub nawet cala brew ci opadnie i dupa w jezyku nie tylko smak mozesz stracic koljenym minusem jest ot ze jak ci zle przebije znajomy/a to nawet mozesz zostac niemowa. Yen niechce cie straszyc ale polecam idz do salony wydaj z 100+ zl i bedziesz mial bezpiecznie oraz w sterylnych warunkach to zrobione a przeklucie jezyka nie boli:P mialem 2 to wiem co mowie tylko ze wyciagnolem jeden bo mi troche przeszkadzal;p |
fuj jebane żydy robią se kolczyki bleee Żołnierz słyszałem że masz zamiar sie ogolić xd?
|
Cytuj:
Cytuj:
|
@yen
jakbym expił jak kiedyś dawno bym miał już 200+ misiek, ale expienie mi się znudziło ;< teraz musze Demon Oak Questa zrobić!! |
Jakbyś .
|
no właśnie pedale w różowej koszulce jakbym ale nie chce mi się
|
| Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 18:53. |
|