![]() |
|
Hmm, nadeszła piękna wiosna...
|
One Piece
Ukryty tekst:
|
HAHAAHHAHAAH OGLĄDAĆ I PODZIWIAĆ MNIE!
http://sendables.jibjab.com/view/RFA3lSWqOlrM3rgK A przy okazji, polecam się tym pobawić samemu. |
|
mama zabroniła mi otwierać linkuf od obcych :'(
frizz, wiesz co? Ukryty tekst:
|
Paranoia Agent ep 4-7
Whoa, niezle popaprana seria :D |
Cytuj:
|
Cytuj:
@Koszyk Z Paranoia Agent można wyciągnąć ciekawe wnioski, chętnie posłucham co o tej serii sądzisz po obejrzeniu całej. ;) |
NARUTO!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Ukryty tekst:
|
@Sayonara Zetsubou Sensei
Eee, pierwszy ep był cholernie nudny i nie zbyt fajowy... Póki co podziękuje i po stoję. Dalej nie oglądam. @Nyan Koi! Bauashuauehasuhaueha! OMG! Tak zajebistej komedii mi brakowało! Nie no, tego lepiej nie oglądać z pełną buzią :d Muahahaha, zaprawdę rzecz wielka jest. Nyamses : > @Kimi ni Todoke 300% Innocent :) Trochę naiwna seria ale przyjemnie się ogląda. |
@Darker than BLACK s2 ep 4
Ukryty tekst:
|
Zapodaj ktoś jakieś Anime do looknięcia, bo wszystko mi się już nudzi ;S
|
@up
Ja aktualnie ogladam 11eyes (swietne anime jak narazie) i Fairy Tails. Mozesz sprobowac, bo to calkiem niezle nowosci. ;) |
Cytuj:
Ukryty tekst:
|
@up
Dokladnie! Niewiedziec czemu sie zmienilo. xd No to Narucio, ciekawe z kim bedzie zwiazany w przyszlosci? ;p |
Pacz uke-chan! Gdzie ty się podziewałeś?! Jedziesz na b-con i mackon? Będzie świetnie jak uda się ponownie zebrać ekipę z balconu ^^
Naruto Ukryty tekst:
Nipah~! Corgar Frizz |
Ta zmiana to dlatego że SleepyFans dał lepszą jakość i coś się pozmieniało ;D
Naruto Ukryty tekst:
|
@Naruto
Ukryty tekst:
|
Naruto
Ukryty tekst:
Nipah~! Corgar Frizz |
Ja skonczylam Detroit metal city ; [ Glupawa, parodia roznych subkultur, ale mozna sie posmiac. Glupie zakonczenie, moim zdaniem i nie wiem czy to plus na minus ale 12 ep po ok. 10min. A jestem w ciagu Umineko ~ i FMA 2 <3
Naruto troszke ssie jak dla mnie. Ale co kto lubi. |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 20:56. |
|