![]() |
|
Cytuj:
@Edit Sprawdzę jeszcze po 24. :> |
Nooooo, bycie hikikomori ma pewne obowiązki. Swoją drogą, to co ty tutaj robisz :> Jest PIĄTEK, WIECZÓR :)
Nipah~! Corgar Frizz |
Pacz, ja ci coś wiszę bo 11eyes jest tym czymś czego potrzebowałem ;D
Ukryty tekst:
A tutaj jeszcze pytanie: Dlaczego w Anime w którym mian char jest dziewczyną, muszą być Hentaie? To się robi już denne. |
@Up
Nie musi. :) Obejrzyj chociażby Blue Drop. |
Mogę się wypowiedziec? Dziękuje.
Nie oglądam anime.Anime jest zue.Czytam Mange. A mianowicie FMA... Tak więc koniec mojej jakże zacofanej odpowiedzi na jakże zacofany temat. Och! Uch! |
@Ragnav
Cieszę się razem z tobą. So what? ;> Ach! |
Drogi Ragnavie.
Twoją daleko wysuniętą ignorancję wobec naszego sacrum jakim jest anime serdecznie ci wybaczamy. Nie mamy także wobec ciebie żadnego żalu z tego powodu i nie nosimy się zamiarem chowania urazy. Przecież każdy kto się mylił ma prawo do następnej szansy. Nie można przekreślać kogoś za te kilka błędów popełnionych w przeszłości. Ponadto każdy ma prawo do własnego zdania, nawet jeśli ogół się z nim nie zgadza. Ale czego kurw* piszesz kursywą? :) Nipah~! Corgar Frizz |
Cytuj:
Cytuj:
@Chesterkaa o kur... mać! ty żyjesz? XD A Dokuro-chan to ty widziałaś? : p welcome to land of mindfuck. |
Cytuj:
|
Cytuj:
|
@Corgar
Tja, masz coś do kursywy!? ^^ Hejo Rayza :) |
@Chesterkaa
Ze 2 latka minęły odkąd ostatni raz tu pisałaś ^^ Aż mi się stare dobre czasy przypomniały gdy byłem młody, piękny i mądry. Dalej kochasz FMA? :3 Głupie pytanie, tego nie da się przestać kochać ;p Gdzie tam, ja miałbym kursywy nie lubić? On też pisał kursywą na forach, potem go dorwałem gdy słodko spał. http://i621.photobucket.com/albums/t.../Zdjcie011.jpg ^^ Nipah~! Corgar Frizz |
@up
Piękny "ludź", ale nie lepszy niż mój Edward w avku...Mwahaha xd |
|
@Gro
widać ze twój humor dorównuje twojej inteligencji ; ] Cytuj:
|
Cytuj:
|
|
Boje się was.
|
Czego tu się bać.
Jak ja dawno tu nie zaglądałem i pisałem. Mały maratonik Elment Hunters i już taka godzina się zrobiła. Znowu tyle nowych serii powychodziło. Czasu nadal brak na oglądanie tego wszystkiego. Oyasumi nasai. |
@Corgar
Ehhhh, kolejne kony!? xd No nie wiem... Kase zbieram na PSP i niewiem, czy sie ze tak powiem wykalkuluje z konwentami. Ale oczywiscie wszystko jeszcze przemysle. ;p A na pytanie czemu mnie nie bylo, odpowiem ze uczylem sie dosc masywnie Japonskiego w tygodniu. ^^ @topic Zostawcie Rayze w spokoju! Co on wam takiego zrobil!? LEAVE HIM ALONE!!!111 ;(;(;( |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 06:56. |
|