![]() |
|
grilll znowu komora gazowa 7 typa dopiecowanych ! wypisz ktos fragi yo
7:0 ? |
łał jaki ty fajny jestes , jak dr przegrywa to czemu nie piszesz o grillu , ani czemu w ogóle się nie wypowiadasz ??
|
Cytuj:
|
huehuehueheuhue...
|
Bledem bylo wbijac do nich tam. No ale wiecej takiego czegos od nas nie bedzie.
|
@ktośtam
Po co ma pisać jak dostaje w dupę ? wy też się tak jaracie padnięciem jak i "grillem" bo nie zauważyłem tego na Forum ;] a ty dopalacz.Vis skoro nie jesteś z "nimi" to po chuj się udzielasz i jedziesz po innych ? |
nie ma co diablord jak widać jesteś tylko mięsem armatnim ahahahha pozdro zwidu
|
ale tu oro robicie hopy.
|
Cytuj:
Taaaaaaa panie no name. Jestem zwykła wieprzowina/baranina/dziczyzna (niepotrzebne skreslic)-.- |
no byl grill z rana nie da sie ukryc ;]
zwidek w panice spam utamo vita hahahaha pro ogarniacz niech tak nie sra ^^ |
noo zwidek pro , ciekawe jak ty bys sie zachowal jak bys wiedzial ze moze Ci sie w kazdym momencie utama skonczyc ;)) pro , a to ze zespamowal pare utam to juz nie placz z tego powodu plx
Moje pismo rox :) |
@Up
energy ring plxn albo 1 utama ? |
pare razY?
zobacz cam. on myslal moze ze manasy pije muhahahahaha |
Moze laga zlapal ?? Ja pie**ole ludzie...
Dobra koniec tematu , szkoda z wami sie klucic :** |
Ciekawi mnie kiedy ostatnio właściciele postaci z DR etc. ostatnio widzieli swoje postacie, a może przeszli szybki kurs szwedzkiego? No i która gildia expi? Kto zastanawia się nad "oddaniem" serwera? Kto zaczął grać na innym serwerze, jeżeli zamierza wygrać na furorze? Czemu Gildie mające 100+ osób po swojej stronie, z duużą ilością magów i druidów nie mogą wygrać na ubitej ziemi z "noobami" z Duskiness i Vision? Kto tak naprawdę zginął najwięcej razy w tej wojnie?
Na te i inne pytania nie otrzymacie normalnych odpowiedzi od no-nameow z tego forum. @edit Dopiszcie swoje pytania;p |
Cytuj:
ale nie ma się co dziwić propaganda podtrzymuje morale |
LOL to Wy nie wiecie ,że jak pare razy wpiszecie utamo to ilość czasu sie sumuje? TYLKO ZWIDEK O TYM WIEDZIAŁ =/
|
Cytuj:
|
diablord piec
|
exortes piec
|
| Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 15:51. |
|