Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   Zdjęcia (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=24)
-   -   [Serwer] Refugia thread (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=43465)

Mazzub 13-09-2008 11:17

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Awesome69 (Post 2266076)
Umiesz czytać? To jeszcze zrozum to co przeczytałeś. Czy on komentuje bota zombka ?

Krytykujesz go, że nie użył polskich znaków, a sam zapominasz w co drugim wyrazie o nich hipokryto.
Skill z ang. umiejętność. Widzę, że jesteś zbyt tępy, żeby zrozumieć o co mu chodziło, więc ci wytłumaczę. Otóż jak wyżej napisałem skill to nic innego jak umiejętności, a jemu chodziło o umiejętność gry bez bota, która u ciebie jest zerowa...

No i dobra ja tak pisze i będę pisał. On chciał choc 1 bład to mu pokazałem.
Jakbyś chciał wiedziec pojecie "skill" uzywa sie najczesciej np. Jakie masz skile (sword/shield) , a ze skill po ang. to umiejętnosc to wiem i nie musisz tu kozaczyc ze wszystko wiesz , lepiej bys pochwalil sie swoim nickiem, chętnie bym cie odwiedzil. A i z pewnoscia gram lepiej niz ty , "hipokryto".

Mazzub 13-09-2008 11:24

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Uaitpradnik (Post 2266097)
Mowiac ze nie masz skilla, mialem na mysli skilla w graniu, nie postaci :) Skilla w postaci prawdopodobnie wybociles i tak :) albo allegro.pl

"Po drugie mogłem uciec ale kwadrat mnie siochał i walił. "
TAk, siotal Cie przez mwalle, tego jeszcze nie slyszalem, dzieki wielkie YOU MADE MY DAY FOOL! HAAAAAAAAH XDDDDDDDDDDDDDD
Powiedz ze w carlin byl i cie siotal, predzej w to uwierze

"Oto on: np. "uwaznie" Gdybys nie wiedział pisze sie UWAżNIE."
Prawie nikt nie uzywa polskich znakow :) w Tibii nie masz ą ę ć itp :)

"Aa i nie wracalismy razem z tamtad, bo ja dalej poszedlem bocic "
Mialem na mysli ze wyszlismy z behe razem

"Ty myslisz ze jak bym miał nawet 100 skila to by behe po 10 bił?
To ty chyba nigdy nie lałeś behemotów i nie wiesz jak walą jak jest ich 4-5."
Nie nie mysle tak, jak wspomnialem wyzej mialem na mysli skilla w graniu.
I mylisz sie, bilem behe od 1 do 7 maksymalnie :) nie zdazylo mi sie 8, moze kiedys.
w kazdym razie, prawdopodobnie bralem udzial w huntach wiekszej ilosci potworow juz od 50 lvla, niz wogole sobie zdajesz sprawe z ich istnienia

Edited:
@Up, racja, o to wlasnie mi chodzilo :)

"TAk, siotal Cie przez mwalle, tego jeszcze nie slyszalem, dzieki wielkie YOU MADE MY DAY FOOL! HAAAAAAAAH XDDDDDDDDDDDDDD" HUSHUAUHAHUA LEZE
Ty naprawde byles slepy?? nie bylo all zmwallowane bo ty stales na schodach a Kwadratus za schodami a ja 2 sqm~ przed schodami wiec kwadrat mnie siochal przez ta luke. HUAUHAHUAHUA YOU FAIL!!!!

"Prawie nikt nie uzywa polskich znakow :) w Tibii nie masz ą ę ć itp :)"
No ok wiem, ale chciałes choc 1 bład to ci pokazałem. Wiec w czym masz problem dziecko?

"Mialem na mysli ze wyszlismy z behe razem"
Nie wyszlismy razem, bo ja jeszcze z misticem troche se pobilem a wy uciekliscie =/

"Nie nie mysle tak, jak wspomnialem wyzej mialem na mysli skilla w graniu."
To mów, ze chodzi ci o doswiadczenie gry a nie ja mam sie domyslac??
A z pewnoscia mam wieksze doswiadczenie od ciebie wiec co tu sie klucic.

A jezeli chodzi ci o bota to uzywam go od 107 lvla i jestem z niego bardzo dumny.

Awesome69 13-09-2008 11:29

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Mazzub (Post 2266108)
No i dobra ja tak pisze i będę pisał. On chciał choc 1 bład to mu pokazałem.
Jakbyś chciał wiedziec pojecie "skill" uzywa sie najczesciej np. Jakie masz skile (sword/shield) , a ze skill po ang. to umiejętnosc to wiem i nie musisz tu kozaczyc ze wszystko wiesz , lepiej bys pochwalil sie swoim nickiem, chętnie bym cie odwiedzil. A i z pewnoscia gram lepiej niz ty , "hipokryto".

Szkoda, że nie masz zielonego pojęcia o znaczeniu tego słowa a go używasz :/
Twoja wypowiedz wystarczająco pokazuje twoja głupotę, więc nie mamy o czym gadać :<

Elite-Faru 13-09-2008 11:30

Mazzub widać że sweet ~boracik~.

@Waka
Głupi ma szczęście./gz
w8

@ALL
Widze że pier********cie Wydarzenia ze świata ?

Mazzub 13-09-2008 11:37

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Awesome69 (Post 2266132)
Szkoda, że nie masz zielonego pojęcia o znaczeniu tego słowa a go używasz :/
Twoja wypowiedz wystarczająco pokazuje twoja głupotę, więc nie mamy o czym gadać :<

Hmm
"a ze skill po ang. to umiejętnosc to wiem " Moze lepiej bys okulary zalozyl jezeli nie dowidzisz hmm???
Jak narazie to twoje wypowiedzi sa zenujace...
Podałbys chociaz swoj nick , a nie..
Dobra uznam ze masz 20lvl~ i jestes noobkiem udajacego kozaczka.

Wak$on 13-09-2008 11:48

http://img45.imageshack.us/img45/56/modrr0.png
http://img520.imageshack.us/img520/2...1poraz2aa1.png

Uaitpradnik 13-09-2008 12:02

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Mazzub (Post 2266121)
"TAk, siotal Cie przez mwalle, tego jeszcze nie slyszalem, dzieki wielkie YOU MADE MY DAY FOOL! HAAAAAAAAH XDDDDDDDDDDDDDD" HUSHUAUHAHUA LEZE
Ty naprawde byles slepy?? nie bylo all zmwallowane bo ty stales na schodach a Kwadratus za schodami a ja 2 sqm~ przed schodami wiec kwadrat mnie siochal przez ta luke. HUAUHAHUAHUA YOU FAIL!!!!

"Prawie nikt nie uzywa polskich znakow :) w Tibii nie masz ą ę ć itp :)"
No ok wiem, ale chciałes choc 1 bład to ci pokazałem. Wiec w czym masz problem dziecko?

"Mialem na mysli ze wyszlismy z behe razem"
Nie wyszlismy razem, bo ja jeszcze z misticem troche se pobilem a wy uciekliscie =/

"Nie nie mysle tak, jak wspomnialem wyzej mialem na mysli skilla w graniu."
To mów, ze chodzi ci o doswiadczenie gry a nie ja mam sie domyslac??
A z pewnoscia mam wieksze doswiadczenie od ciebie wiec co tu sie klucic.

A jezeli chodzi ci o bota to uzywam go od 107 lvla i jestem z niego bardzo dumny.

"To mów, ze chodzi ci o doswiadczenie gry a nie ja mam sie domyslac??
A z pewnoscia mam wieksze doswiadczenie od ciebie wiec co tu sie klucic."
1) kłócić HAHAHAHAHAHHAHA
2) JEsteś tępy i tyle, awesome sie domyślił
3)załoze sie ze na oczy nie widziales Juggernauta albo undead draga :)
"Nie wyszlismy razem, bo ja jeszcze z misticem troche se pobilem a wy uciekliscie =/"
Hmm oczerniamy sie nawzajem, okey, ale mow prawde chociaz.
wyszlismy razem :)

"Ty naprawde byles slepy?? nie bylo all zmwallowane bo ty stales na schodach a Kwadratus za schodami a ja 2 sqm~ przed schodami wiec kwadrat mnie siochal przez ta luke. HUAUHAHUAHUA YOU FAIL!!!!"
TAk:) nie bylo mwalla tam gdzie ja stalem i przez ta luke cie siotal :)
Do chwili, az Cie nie popchnalem, zgadza sie?

"No ok wiem, ale chciałes choc 1 bład to ci pokazałem. Wiec w czym masz problem dziecko?"
Wiec, w "normalnym" spoleczenstwie takie cos nie jest uznawane za blad,
tak samo jak literowki typu "chozd" zamiast chodz, co innego jak ktos pisze hoc :)
jakbys napisal kłoicc, zamiast klucic to bym tego nie zacytowal.

"lepiej bys pochwalil sie swoim nickiem, chętnie bym cie odwiedzil"
I co, odpalil bys bota na jego respie? bochyba bys go nie ubil? toz to nielegalne ;(

Awesome69 13-09-2008 12:12

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Mazzub (Post 2266146)
Hmm
"a ze skill po ang. to umiejętnosc to wiem " Moze lepiej bys okulary zalozyl jezeli nie dowidzisz hmm???
Jak narazie to twoje wypowiedzi sa zenujace...
Podałbys chociaz swoj nick , a nie..
Dobra uznam ze masz 20lvl~ i jestes noobkiem udajacego kozaczka.

Mówiłem o "hipokrycie". Po raz kolejny obnażasz swoją głupotę. Keep going! Od kiedy to lvl wyznacza to, że ktoś jest nóbkiem bądź nie? Ty masz 145 wybocony lvl i jesteś większym noobem niż ta cała gromada z carlin razem wzięta: < :baby:

Uaitpradnik 13-09-2008 12:25

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Awesome69 (Post 2266217)
Mówiłem o "hipokrycie". Po raz kolejny obnażasz swoją głupotę. Keep going! Od kiedy to lvl wyznacza to, że ktoś jest nóbkiem bądź nie? Ty masz 145 wybocony lvl i jesteś większym noobem niż ta cała gromada z carlin razem wzięta: < :baby:

HAAAAAH OWN3D

Mody_Paladyneq 13-09-2008 12:48

O co kaman??

Ja mam pytanie do Choch o co wam chodzi? Ja nie mam innego chara nie używam bota nie dostałem żadnego deleta chara, więc powiedzcie o co wam chodzi bo nie kumam was. Mynd napisz PM o co ci chodziło

http://i525.photobucket.com/albums/c...q/ocokaman.gif

Mazzub 13-09-2008 13:02

@Uaitpradnik i Awesome69

hasuhashusahuahushuauh
Ej jak czytam to co piszecie to mi sie smiac chce.
Nawet nie bede odpowiadal na te wasze zalosne posty bo szkoda mojego cennego czasu.
Ale naprawde zastanuwcie sie co piszecie na drugi raz.

I juz nie cytujcie nic i nie zgrywajcie cwaniakow, bo i tak nie bede odpowiadal na wasze posty bo szkoda mi słow na was dzieci.

A poza tym to nie jest temat do takich spraw. Jezeli macie jakies problemy piszcie w w tibii "cwaniaki"

Ulaire 13-09-2008 13:33

Stan postaci :)
http://i398.photobucket.com/albums/p...jda/UO0006.jpg

Uaitpradnik 13-09-2008 13:35

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Mazzub (Post 2266285)
@Uaitpradnik i Awesome69

hasuhashusahuahushuauh
Ej jak czytam to co piszecie to mi sie smiac chce.
Nawet nie bede odpowiadal na te wasze zalosne posty bo szkoda mojego cennego czasu.
Ale naprawde zastanuwcie sie co piszecie na drugi raz.

I juz nie cytujcie nic i nie zgrywajcie cwaniakow, bo i tak nie bede odpowiadal na wasze posty bo szkoda mi słow na was dzieci.

A poza tym to nie jest temat do takich spraw. Jezeli macie jakies problemy piszcie w w tibii "cwaniaki"

"Ale naprawde zastanuwcie sie co piszecie na drugi raz."
ZASTANUWCIE SIE xdddddddddd HAHAHAHAHAHAHAHAHAHA sam sobie wstyd robisz czlowieku.

"A poza tym to nie jest temat do takich spraw. Jezeli macie jakies problemy piszcie w w tibii "cwaniaki""
Do ciebie? i tak nie odpiszesz bo na bocie jedziesz ;(

"I juz nie cytujcie nic i nie zgrywajcie cwaniakow, bo i tak nie bede odpowiadal na wasze posty bo szkoda mi słow na was dzieci."
bede cytowal i zgrywal cwaniaka kiedy, gdzie, po co i jak chce, a szczegolnie jesli bedzie chodzilo o takie buractwo jak Ty, Tobie szkoda na nas czasu, jak Ty i tak sam nic nie umiesz zrobic, jedyne co to najwyzej posciemniac troche i bocic, toCi wychodzi wspaniale.

"Ej jak czytam to co piszecie to mi sie smiac chce. "
i vice versa, "zastanuw sie" co piszesz bo nam tez sie chce smiac

mago 13-09-2008 14:05

Błagam przenieście dyskusje na odpowiedni do tego temat. Ja już tak uczyniłem odpisuje teraz tylko tam, tu będę wam tylko przypominał o tamtym temacie.

Wiem ze dla Brokatów ten temat jest lepszy tu są zdjęcia bardziej medialny temat , można błysnąć , ale zapraszam tam , tamten temat też kiedyś stanie się popularny.

Uaitpradnik 13-09-2008 14:44

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez mago (Post 2266381)
Błagam przenieście dyskusje na odpowiedni do tego temat. Ja już tak uczyniłem odpisuje teraz tylko tam, tu będę wam tylko przypominał o tamtym temacie.

Wiem ze dla Brokatów ten temat jest lepszy tu są zdjęcia bardziej medialny temat , można błysnąć , ale zapraszam tam , tamten temat też kiedyś stanie się popularny.

No ok, chociaz nie jestem pewien co to za roznica :P
Ale lider kaze :D

Razuvious 13-09-2008 16:47

81
http://img143.imageshack.us/img143/1772/81mr1.jpg

Ko$aK 13-09-2008 17:58

Witam! xD
Jestem nowy na forum :).Ale Widze ze duzo sie tutaj dzieje xD

Ko$aK 13-09-2008 18:11

No to mój pierwszy SS. xDD Komentować :]

http://img131.imageshack.us/img131/7...postacira8.jpg

Dantez 13-09-2008 18:58

@up

Edytuj posty.

Ga'Gi 13-09-2008 19:10

2 Up
Jak uploadujesz zdjecie na imageshack to klikasz ten 1 link pod obrazkiem i wklejasz go tu.
Co do potaci eq zajebioza, skill marny xd bij 75/75 i all bedzie ok :)

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 16:01.