Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   O wszystkim i o niczym (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=20)
-   -   Wydarzenia sportowe (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=121450)

Yoh Asakura 06-04-2010 22:58

Mogę jedynie ze smutkiem spojrzeć na zdjęcie Vieiry, Petita, Tony'ego, Dixona, Winterburna i spytać, co się stało z tą żelazną defensywą i linią pomocy, która kosami i kopniakami znaczyła teren?

A na razie to gz wszystkim fanom Barcy na 4um, możecie sobie potryumfować - gwoli ścisłości: ja nie miałbym dla was litości ;)

Arka_Sath_Wielki 06-04-2010 23:14

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Yoh Asakura (Post 2749497)
Mogę jedynie ze smutkiem spojrzeć na zdjęcie Vieiry, Petita, Tony'ego, Dixona, Winterburna i spytać, co się stało z tą żelazną defensywą i linią pomocy, która kosami i kopniakami znaczyła teren?

A na razie to gz wszystkim fanom Barcy na 4um, możecie sobie potryumfować - gwoli ścisłości: ja nie miałbym dla was litości ;)

Barcelona > Arsenal i na tym proponuje skończyć flejma, jeśli sam Yoh to przyznaje z honorem, to ja już nic na ten temat nie mówie.

Yoh Asakura 06-04-2010 23:24

Ej, ty to powiedziałeś, nie ja.

Ufocznik 06-04-2010 23:31

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Lotress (Post 2749482)
Ufocznik, props za Bisza i Kosę w avatarze :p

No tak, minęło już trochę czasu od wydania 'Idąc na żywioł' i jeszcze więcej od 'Zim', a ja ciągle się jaram tymi epkami. Tę pierwszą mam nawet w wersji fizycznej :P

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez hoomik (Post 2749486)
no dobra, ale wcale nie jest powiedziane ze to Ruch zdobedzie ten PP. Na dzien dzisiejszy dalbym rowne szanse i Ruchowi i Jagielloni, bo z calym szacunkiem dla Pogoni, ale nie wydaje mi sie zeby Ruch sie w rewanzu nie spial i ich nie pocisnal, a Jaga u siebie z Lechia na stowe nie przegra. W sumie to bedzie pierwszy final PP od kilku lat, ktory obejrze nawet z zainteresowaniem (ofc o ile bedzie wolne w worq, a nawet nie wiem dokladnie kiedy ten final ma byc rozgrywany).

Jasne, że nie jest powiedziane, że to Ruch wygra PP. Z twojego posta wynikało jakoby Jagielloni wystarczyło awansować do finału (przy jednoczesnym awansie Ruchu i zajęciu przez niego minimum trzeciego miejsca w Ekstraklasie), żeby zakwalifikować się do LE. Dlatego sprostowałem - Jaga musi wygrać puchar (chyba, że Ruch zostanie mistrzem).

Lotress 06-04-2010 23:43

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Ufocznik (Post 2749513)
No tak, minęło już trochę czasu od wydania 'Idąc na żywioł' i jeszcze więcej od 'Zim', a ja ciągle się jaram tymi epkami. Tę pierwszą mam nawet w wersji fizycznej :P

Zimy chyba jednak lepsze, przynajmniej takie jest moje odczucie. W tym roku też projekt BiszOerKay, więc będzie całkiem ciekawie :p

Żeby nie robić offtopu, wspomnę, że szkoda mi dziś było Arsenalu. Naprawdę liczyłem na ich zwycięstwo.

K.Jay 07-04-2010 20:59

Czy ja śnię?! :cup::cup::cup:

K.Jay

Davido16 07-04-2010 21:01

Chyba już posprzątane w meczu M Utd vs Bayern.

Articuno 07-04-2010 21:54

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Davido16 (Post 2749691)
Chyba już posprzątane w meczu M Utd vs Bayern.

No chyba nie.

Faytah 07-04-2010 22:15

Pokaz catenaccio ze strony Man Utd. (co prawda z przymusu ale jak wlosi kiedys bronia wynik to tez jest placz wiec co mi tam) oby Bayern sieknal ta druga to emocje beda jakies.

ALE BRAMA 0.0 a juz bluzgalem na to ze zbyt indywidualnie :) no czyzby Czerwone Diably byly za burta?

Davido16 07-04-2010 22:24

Obrót o 180 stopni, teraz Bayern wyżej.

Straznik Monopolowego 07-04-2010 22:44

Zemsta niemca boli =d

A Angielska pilka na zakrecie ;/

Gagerr 07-04-2010 22:45

Co jak co, ale należało się to Niemcom. W dwumeczu byli po prostu lepsi.

Pan i Wladca 07-04-2010 22:45

To już nie ma komu kibicować w LM :/

Gagerr 07-04-2010 22:47

Został Inter i Bayern.

Monte 07-04-2010 22:48

Teraz to Liga Mistrzów śmierdzi kupom. I koniec.

Maggic 07-04-2010 22:51

kurwa, mimo że po odpadnięciu Chelsea, przyglądam się LM z przymrużeniem oka, to jednak po bramce Robbena, krzyknąłem z radości. MU za burtą w LM, w pucharze, w lidze krucho. I oto chodzi :)

I generalnie można powoli gratulować Barcelonie, wątpie że Inter czy Lyon coś zwojują, ewentualnie ten Bayern który naprawde mnie zaskoczyl ;]

Gagerr 07-04-2010 22:53

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Maggic (Post 2749736)
I generalnie można powoli gratulować Barcelonie, wątpie że Inter czy Lyon coś zwojują, ewentualnie ten Bayern który naprawde mnie zaskoczyl ;]

No jeżeli ktoś ma wygrać z Barceloną, to tylko Inter. Mourinho to taktyczny mistrz, skoro poradził sobie z Chelsea, to Barcelona jest jak najbardziej osiągalna.

hoomik 07-04-2010 22:58

hehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehe hheehehe ;]]]]]]]]

jak mi Robben dzialal na nerwy, tak dzisiaj bramka = epic win. W sumie nawet niespecjalnie widzialem pierwsza polowe bo bylem tak po worq zmeczony, ze przysnalem zaraz po 2-0 i oprzytomnialem dopiero jak komentsy krzyknely ze czerwo dla Rafaela. Niemniej jednak druga polowa to jednak byla dominacja bayernu, moze nie taka epicka jak wczorajsza barcelony, ale na pewno byli lepsi od mu (w sensie ze w drugiej polowie). Za utrate pierwszej bramki obwiniam Butta, bo ten strzal w 100% byl do wyjecia, bramkarz ewidentnie sie zagapil. Druga calkiem fajna, podobaja mi sie takie strzaly, gdzie to ja cos takiego ostatni widzialem? Chyba nawet tez MU, o ile mnie pamiec nie myli vs Chelsea. Ostatni kwadrans Bayern gral dokladnie to samo, co przeciwko Schalke w sobotq - ewidentna gra na czas, nawet nie udawali ze jest inaczej. Styl w*****ajacy dla widza bezstronnego, ale coz... wazne, ze skuteczny. Lyon juz czeka.

Mazur199 07-04-2010 23:07

bramka zycia tego goscia

Articuno 07-04-2010 23:11

Anglicy bez drużyny w półfinale LM + Juventus przegrał z półfinalistą LM:cup:

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 17:43.