Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   O wszystkim i o niczym (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=20)
-   -   Wydarzenia sportowe (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=121450)

Smuggy 08-04-2010 00:19

bramka Robbena miodzio. ;d

Xevez 08-04-2010 00:29

imo najbardziej prawdopodobny finał (tak, jestem kibicem Barcelony i tak - wierzę, że przejdą Inter) to mecz Barcelona-Bayern. ciekawi mnie, czy jeśli właśnie tak ułożą się losy, to van gaal dalej będzie trzymał Lahma na prawej stronie, czy jednak przesunie go na lewą

Xendriel 08-04-2010 09:05

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Gagerr (Post 2749737)
No jeżeli ktoś ma wygrać z Barceloną, to tylko Inter. Mourinho to taktyczny mistrz, skoro poradził sobie z Chelsea, to Barcelona jest jak najbardziej osiągalna.

Mourinho już pokazał swoje możliwości taktyczne w meczu z Barceloną. Miał szanse by wyeliminować Barcę z LM, bo jaka była ta grupa wszyscy wiemy. Na Camp Nou zabrakło wtedy Messiego i Ibrahimovica. Jak zagrał Inter?...Jeżeli nie pamiętasz to proszę http://www.youtube.com/watch?v=Fxo7Fz3-KYs

PS. Dodam jeszcze, że Barcelona rewanż znowu gra u siebie.

Xevez 08-04-2010 19:34

a ja dodam do tego, że od tego czasu Inter stracił dość sporą przewagę w lidze, a w ostatnich meczach gra zdecydowanie poniżej oczekiwań

K.Jay 08-04-2010 19:40

No to teraz pozostało tylko przegonić Chelsea w lidze. ;)

K.Jay

Arfyd 10-04-2010 03:23

Już jutro (w sumie to dzisiaj) wielkie siatkarskie święto w Łodzi ; o Final Four Ligi Mistrzów mężczyzn. Ee pierwszy półfinał szykuje się pikny. Skra - Dynamo. Faworyta nie ma, ale przecież gramy w Polsce, przed polską publicznością.. Drugi półfinał Trento - Bled raczej bez emocji, chociaż kto wie. Mega sensacja?
Oczywiście mi się marzy finał Skra - Trento.. no, ale.. najpierw trzeba przejść Dynamo. Podsumowując - wracam w poniedziałek, mam nadzieje, że na wielkim kacu : D

Smuggy 10-04-2010 14:10

Teraz to nie wiadomo czy Final Four się odbędzie.

Pan i Wladca 10-04-2010 16:07

Piszą, że nie. Na szczęście GD nie zagrożone.

@down
przegrana Realu tylko mnie dobije

Arka_Sath_Wielki 10-04-2010 16:12

Mimo tego, GD będę oglądał z jakimś dziwnym uczuciem i po ewentualnej wygranej Barcy radość będzie dużo mniejsza.

Pan i Wladca 10-04-2010 18:42

Piłkarze Realu Madryt i Barcelony oraz kibice zgromadzeni na Santiago Bernabéu uczczą minuty ciszy pamięć tragicznie zmarłych osób w katastrofie lotniczej pod Smoleńskiem, pośród których był Prezydent Polski, Lech Kaczyński.

Przed pierwszym gwizdkiem arbitra w dzisiejszym meczu Realu Madryt i Barcelony na Santiago Bernabéu, publiczność i piłkarze uczczą minutą ciszy pamięć ofiar katastrofy lotniczej w Smoleńsku, w której śmierć poniosło 96 osób, pośród których był polski Prezydent Lech Kaczyński wraz z małżonką, pracownicy kancelarii, biskupi oraz dowódcy wojskowi. Piłkarze zagrają również w czarnych opaskach, upamiętniających pamięć tragicznie zmarłych, które będą także wyrazem solidarności z Jerzym Dudkiem.

@down
pewnie tak, Podolski też dzisiaj z czarną opaską biegał

Arka_Sath_Wielki 10-04-2010 19:52

Śmiem twierdzić, że gdyby nie Jurek to nic by z tego nie było.

K.Jay 10-04-2010 22:06

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Arka_Sath_Wielki (Post 2750685)
Śmiem twierdzić, że gdyby nie Jurek to nic by z tego nie było.

Może i tak, ale zauważ że ta tragedia jest na skale światową, więc nawet jakby Dudka nie było w Realu to i tak zagraliby w opaskach.

K.Jay

Monte 10-04-2010 22:59

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez K.Jay (Post 2750732)
Może i tak, ale zauważ że ta tragedia jest na skale światową, więc nawet jakby Dudka nie było w Realu to i tak zagraliby w opaskach.

K.Jay

Ta. Tak jak cała Premiership, Bundesliga i League 1.

Arfyd 11-04-2010 00:41

Szok.

Byłem pod halą.. wróciłem.
Czekamy na następny termin (prawdopodobnie połowa maja ;x)

Yoh Asakura 11-04-2010 01:02

Ta barca jest tak żałosna, że to głowa mała. Na miejscu piłkarzy Realu to bym tam po prostu bójkę urządził, bo granie z takimi ciotami jest bez sensu.

Xendriel 11-04-2010 01:05

Obawiałem się tego meczu po tym jak zobaczyłem wyjściowe jedenastki, ale było dobrze. Barca liderem i oby tak do końca:)

Pan i Wladca 11-04-2010 01:08

No nic, kolejne derby będą nasze! Boli mnie tylko to, że Raul wchodzi na boisko i klops... nie ma go... Real gra w 10, jeszcze przytula się z przeciwnikiem i mało brakuje by zaczął im obciągać po meczu.

Lotress 11-04-2010 01:10

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Yoh Asakura (Post 2750798)
Ta barca jest tak żałosna, że to głowa mała. Na miejscu piłkarzy Realu to bym tam po prostu bójkę urządził, bo granie z takimi ciotami jest bez sensu.

Jak wyżej.

Faytah 11-04-2010 01:45

Mnie takze bardziej irytowalo symulowanie fauli niz gra porywala. Przed meczem obiecywalem sobie ze nie bede nikomu kibicowal i licze na dobre widowisko no i sie zawiodlem.

Xevez 11-04-2010 02:10

mecz bardzo nudnawy, wynik dobry, gra średnia. Xavi<3

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 16:05.