![]() |
|
bramka Robbena miodzio. ;d
|
imo najbardziej prawdopodobny finał (tak, jestem kibicem Barcelony i tak - wierzę, że przejdą Inter) to mecz Barcelona-Bayern. ciekawi mnie, czy jeśli właśnie tak ułożą się losy, to van gaal dalej będzie trzymał Lahma na prawej stronie, czy jednak przesunie go na lewą
|
Cytuj:
PS. Dodam jeszcze, że Barcelona rewanż znowu gra u siebie. |
a ja dodam do tego, że od tego czasu Inter stracił dość sporą przewagę w lidze, a w ostatnich meczach gra zdecydowanie poniżej oczekiwań
|
No to teraz pozostało tylko przegonić Chelsea w lidze. ;)
K.Jay |
Już jutro (w sumie to dzisiaj) wielkie siatkarskie święto w Łodzi ; o Final Four Ligi Mistrzów mężczyzn. Ee pierwszy półfinał szykuje się pikny. Skra - Dynamo. Faworyta nie ma, ale przecież gramy w Polsce, przed polską publicznością.. Drugi półfinał Trento - Bled raczej bez emocji, chociaż kto wie. Mega sensacja?
Oczywiście mi się marzy finał Skra - Trento.. no, ale.. najpierw trzeba przejść Dynamo. Podsumowując - wracam w poniedziałek, mam nadzieje, że na wielkim kacu : D |
Teraz to nie wiadomo czy Final Four się odbędzie.
|
Piszą, że nie. Na szczęście GD nie zagrożone.
@down przegrana Realu tylko mnie dobije |
Mimo tego, GD będę oglądał z jakimś dziwnym uczuciem i po ewentualnej wygranej Barcy radość będzie dużo mniejsza.
|
Piłkarze Realu Madryt i Barcelony oraz kibice zgromadzeni na Santiago Bernabéu uczczą minuty ciszy pamięć tragicznie zmarłych osób w katastrofie lotniczej pod Smoleńskiem, pośród których był Prezydent Polski, Lech Kaczyński.
Przed pierwszym gwizdkiem arbitra w dzisiejszym meczu Realu Madryt i Barcelony na Santiago Bernabéu, publiczność i piłkarze uczczą minutą ciszy pamięć ofiar katastrofy lotniczej w Smoleńsku, w której śmierć poniosło 96 osób, pośród których był polski Prezydent Lech Kaczyński wraz z małżonką, pracownicy kancelarii, biskupi oraz dowódcy wojskowi. Piłkarze zagrają również w czarnych opaskach, upamiętniających pamięć tragicznie zmarłych, które będą także wyrazem solidarności z Jerzym Dudkiem. @down pewnie tak, Podolski też dzisiaj z czarną opaską biegał |
Śmiem twierdzić, że gdyby nie Jurek to nic by z tego nie było.
|
Cytuj:
K.Jay |
Cytuj:
|
Szok.
Byłem pod halą.. wróciłem. Czekamy na następny termin (prawdopodobnie połowa maja ;x) |
Ta barca jest tak żałosna, że to głowa mała. Na miejscu piłkarzy Realu to bym tam po prostu bójkę urządził, bo granie z takimi ciotami jest bez sensu.
|
Obawiałem się tego meczu po tym jak zobaczyłem wyjściowe jedenastki, ale było dobrze. Barca liderem i oby tak do końca:)
|
No nic, kolejne derby będą nasze! Boli mnie tylko to, że Raul wchodzi na boisko i klops... nie ma go... Real gra w 10, jeszcze przytula się z przeciwnikiem i mało brakuje by zaczął im obciągać po meczu.
|
Cytuj:
|
Mnie takze bardziej irytowalo symulowanie fauli niz gra porywala. Przed meczem obiecywalem sobie ze nie bede nikomu kibicowal i licze na dobre widowisko no i sie zawiodlem.
|
mecz bardzo nudnawy, wynik dobry, gra średnia. Xavi<3
|
| Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 16:05. |
|