![]() |
|
Gdzie mogę poexpić moim 234RP bez waste i żeby kasa była skille 91/80
|
Elo elo a więc gdzie expic:
Druid lvl 45 m lvl 54 (+2) z Paccem (postman zrobiony) interesuje mnie expowisko z małym albo bez waste Eq: bohy b legi b robe spellbook of warding hat of the mad p ammy halistorm/springsprout/underworld rod |
co mi poradzicie bo ja juz na prawde nie wiem co zrobic probowalem expic na moim ojcu ale mialem waste,przezucilem sie na brata i ciocie ale loot slaby co myslicie o schowaniu sie na drzewie (invisible) i rzucanie dzida w maszyny tzn.samochody.
|
40 lvl knight skille 71/71 eq: golden arm, titan axe, warrior helm, knight legs. Aktualnie expie na facc tombie, gdzie mógłbym expić?
|
@lolnik1
- DC (-1 / -2) - EF - Mintwallin (dla zysku) - Orc Land @irondielionix - Nargor - Dragi Yalahar |
Cytuj:
|
Szukam miejscówki w której jest dużo beho i elder beho, ale szukam takiej miejscówki gdzie dałbym radę knightem 45 lvl skille 71/71. Mam pacca.
|
Cytuj:
|
50+ED(45mlvl) gdzie expic zeby bylo w miare małe waste i szybki exp
Dawać propozycje ^^ |
Gdzie ?
Siemka all....
Mam 44 palka na Celescie skille 73/56 (Pacc) Gdzie expic zeby nie bylo wastu a zeby kaska leciala dobrze (gp lub itemki) ? |
no, malpy, lizardy, ew. smoki :]
Cytuj:
|
Cytuj:
|
polecałbym cyklopy.idz na pólnocny wschód od thais
|
A ja mam takie inne pytanie, na czym skillowac w okolicach thais?
knight 20lvl skille 51/48 k set, guardian shield, crown helmet prosze o szybka odpowiedz |
Exp
Radze od 25 lvl druid / mag expic na guardach z monkiem. na pacc oczywiscie tomby różnych rodzajów
|
z takim eq mysle ze juz bys mogl na slimach skilowac , a jesli jeszcze nie jestes pewien to orcki / dwarfy / rotwormy - moze od 55/55 na slimach
|
A mógłby mi ktoś wytłumaczyć gdzie są w Thais Slimy? Zapewne gdzieś w Ancient Temple, ale pokażcie na mapie.
|
po dzisiejszym expie na ancientach juz tam nie zagladam wiecej ^^
|
ktoś jeszcze coś poleca dla palka lvl 70, skile 80/60 (pacc) ?
|
Palek 32lv
72/59 crown helmet,b robe,b legs, leather boots,speary,mmedus shield propozycje??? |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 04:59. |
|