![]() |
|
knight 11 lvl skille 50/50 eq: plate set, soldier helmet, dwarven shield
gdzie najlepiej expic? |
32MS (pacc)
36 mlvl P-amulet Hat Of The Mad spirit cloak b-legs boh spellbook of enlightement WoCE Propozycje? :D |
Cytuj:
|
Yalahari
tomb pod MS, cyclopy, OF Mool roty fibula, amazon camp |
Knight 25 lvl FACC skille 61/60 EQ:naginata,k set,wh,p ammy
Gdzie expić żeby był exp w miarę i dużo kasy? Ewentualnie mogę dosillować 70/70 ale rzaczej takiowej ochoty nie mam :p.Polećcie cóś Proszę. P.S.Nie lubie robić lootbagów :p |
Gdzie móglbym poexpić
25pall 60/40 Pall armor BoH blue legs dragon shield crusader helmet Royalki nie mam ani kasy ani potionów (Tylko nie na MS bo miałem juz 28 lvl (PK Teams)) |
ja mam 9 lvl druida, 2 mlvl eq brass armor, brass legs, leatcher bootsy i dark helmet i dwarven shield i nie wiem gdzie expic:baby:
|
Cytuj:
na pierwszym z lootbagami można zarobić, na drugim też ale trza potów |
Cytuj:
ćwicz mlvl też :p |
Cytuj:
|
45 lvl elite knight (PACC). Skille 71/71, eq: Golden arm, knight legs, warrior helmet, platinum amulet, titan axe, leather boots. Gdzie mógłbym expić?
|
16 Pall, mam 5h od teraz do wbicia 20 lvl'u :)
EQ dobre, skile wystarczające :P. |
No to strzałki i na soldy ;) Chyba, że PACC wtedy tomby bym polecił.
|
Cytuj:
|
Cytuj:
Dla zysku:Tomb pod mt sternum (staraj się nie walczyć z cryptami, bo byś miał na nich waste ;)). 45 lvl elite knight (PACC). Skille 71/71, eq: Golden arm, knight legs, warrior helmet, platinum amulet, titan axe, leather boots. Gdzie mógłbym expić? |
http://tibia.pl/earth.php?x=32352&y=32094&z=10&q=60.67
w tym miejscu jest 5 dragow 1 DL Moje pyatnie: czy ten DL jest daleko tych dragów, i może stanowic dla mnie zagrozenie? Mam 42 palla. Czy moge pasc na combo? |
Cytuj:
Taki combos może zdarzyć się raz na 100 tylko ;). |
a czy on jest daleko tych dragow?
edit" czy dragi moga chodzic po poison fieldach? |
Cytuj:
|
Cytuj:
1. Czy nie mam za mały lvl i skille na ef? 25 kiina i 61/10 naginata 2.Gdzie jest dokładnie ten FACC tomb? Mógłby ktoś wysłać na PM miejsce i jak tam dojść byłbym wdzięczny ;). |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 08:18. |
|