![]() |
|
Cytuj:
2. Jak jesteś na cycach w mt sternum to idziesz do górnego lewego rogu mapy. Schodzisz na dół, idziesz trochę w lewo i trochę do góry wchodzisz do dziury i jesteś na tombie tam możesz se latać gdzie chcesz od szkieletów i ghouli po beholdery. |
Gdzie expić knightem 21 lvl, skille 61/60?
|
gdzie expic
gdzie expic sorcem
33 lvl 35 mlvl WOI, dark helmet, dark armor, dwarfen shield, plate legs, leather boots MOGE EXPIC Z GFB nie lubie robic lootbagow |
gdzie expic 60 ek 75/72 w swordzie
rh, dsm, mms, g legs, mystic blade, bohy odpadają: dragi//dl , piraty, barby kasa musi byc dobra (tak jak na barbach ;] ) i gdzie expic z 70 rp |
@killsen
"Gdzie expić knightem 21 lvl, skille 61/60?" lootbagi to mino mount w podziemiach, zapoznaj sie najpierw z respem, uważaj na archery,a jak bez lootbagów to kopalnie może na poziomie z soldierami, ew. cyce MS @2up Wyverny, wchodzisz, na utamce wybijasz 1 z hmm lub 3 z GFB i stawiasz monka, potem wybijasz pojedynczo z hmm, bo atakuja one monka :) Zarobek nie jest pewny bo po 1h możesz mieć tak samo dobrze 10k jak i 100 gp. |
45 lvl elite knight (PACC). Skille 71/71, eq: Golden arm, knight legs, warrior helmet, platinum amulet, titan axe, leather boots. Gdzie mógłbym expić?
Ponawiam pytanie, bo nie otrzymałem odpowiedzi. |
Cytuj:
|
44 Knight FACC
Skille 74/74 Mlv 5 EQ: dsm , crus helmet , crown legs , demon shield , noble axe , boh , platinum amulet Swiat Unitera [non-pvp] Na czym expic zeby wychodzic na 0 lub + i zeby byl dobry exp ? |
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
Oczywiście z mfami. |
Cytuj:
|
czy do efektywnego bicia dragów musze mieć pacc i exori frigo???
czy wystarcza wand of cosmic energy + hmm + energry field?? |
51 Master Sorcerer
49mlvl Focus Cape, HotM, Spellbook of mind Control, BoH, Woi/Wand of Starstorm, P ammy, Blue legs Pacc Gdzie mogę dobrze poexpić z waste i bez, gdzie z blokerem? |
Cytuj:
Cytuj:
Bez waste: wszystko, od czego mozesz uciec i nie bije z dystansu. Z waste: waste bedziesz prawdopodobnie mial z blokerem. |
Cytuj:
Bez waste - Pirates, swietny zarobek Z blokerem - nie wiem Gdzie expic 71 RP,kiedy mam zajete Necros/Heros na Yalahar ( a zajete sa bardzo czesto ) skile 85/68, paladin armor, blue legs, crown helmet, vampire shield, pirate boots lub boh Odpadaja Piraty, popularne miejsca Dragow. B) |
Pall pacc 39 62/43 (wiem ze cienkie) eq dobre jak na moj level gdzie expic???
Gdzie moge nim dobrze zarabaic? |
Cytuj:
|
Gdzie mogę expić Sorcem 28 lvl, 31 mlvl
Eq Dobre m. in B Set i BOHY Chodzi mi o takie miejsce gdzie szybko będe bił lvl, kasa i loot nie ważna tylko żeby waste jakiegoś mega nie było |
18 palek
skille: 60/50 zebym wyszedl na + |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 02:16. |
|