Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   O wszystkim i o niczym (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=20)
-   -   Manga&Anime (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=139860)

Ghernie 18-11-2009 20:30

Macie zły gust!

Grycan 18-11-2009 22:33

Po 3 odcinkach S&W stwierdzam, że jest całkiem znośne. B) Zobaczymy co będzie dalej. :P

Argen 19-11-2009 15:41

@Naruto 472

Ukryty tekst:
Haha, samehada zakochał się w ośmiogoniastym? : d No jestem ciekawy co dalej.

@down spoil naruto

Ukryty tekst:
Nie wiem czy posiada uczucia, ale chce zostawić Habichiego bo "bardzo polubił" jego czakrę. I oddał mu część czakry Kisamego.

Pacz_knight 19-11-2009 19:03

Naruto
Ukryty tekst:
Omg... Ten miecz Kisame ma uczucia!? Niezly bajer, ale tego sie nie spodziewalem po panie Kishimoto.

@topic
Zaczynam ogladac Kuroshitsuji. Mam nadzieje ze seria warta obejzenia, tym bardziej ze dawno nie widzialem dobrego horroru.

Ofc dalej na biezaco ogladam 11eyes, ktore moim zdaniem jest jedna z lepszych jesiennych nowosci, jak rowniez Fairy Tails. ;)

Koszyk 19-11-2009 21:41

Naruto Shi~ 135-136

Ukryty tekst:
Ojojoj, chyba ktoś stracił oko, o ile to nie ściema. Ciekawe co będzie dalej :D

Yuri_Hyuga 20-11-2009 15:39

Seitokai~ 7 ep po prostu boski jest. Prawie z krzesła spadłem xD
Teraz jeszcze DTB 7 ep i czekać na Nyan Koi i ~Railgun.

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Pacz_knight (Post 2690701)
Ofc dalej na biezaco ogladam 11eyes, ktore moim zdaniem jest jedna z lepszych jesiennych nowosci, jak rowniez Fairy Tails. ;)

Z opisu 11eyes wydaje się być całkowitym zerżnięciem fabuły Persona 3, ale jak obejrzę, to będę mógł się dokładniej wypowiedzieć.

@down

No tak, ale to...Red Night, was it? To jest cholernie podobne do Dark Hour w P3. I tu i tu są mobki, i to i to występuje nocą (nie wiem jak jest z tym zjawiskiem w 11eyes, ale Dark Hour występuje w P3 o północy). Well, first I'll finish Persona Trinity Soul ; p

Pacz_knight 20-11-2009 17:55

@up
A wiesz co? Tu sie z toba zgodze, lecz nie do konca. Bardziej mi to przypomina P4 niz trojke, ale cos w tym jest.
Takie mialem uczucie na poczatku, naszczescie pozniej fabula posza w innym kierunku i moja poczatkowa opinia okazala sie bledna. ;)

Ghernie 20-11-2009 18:00

Po 2 dniach bez internetu, wracam na forum. Zaczynam Toradora!, potem Blood+

Gangrel 20-11-2009 20:44

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Koszyk (Post 2690839)
Naruto Shi~ 135-136

Ukryty tekst:
Ojojoj, chyba ktoś stracił oko, o ile to nie ściema. Ciekawe co będzie dalej :D

Widac ze nie czytales mangi. :P

Nari 20-11-2009 21:19

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Gangrel (Post 2691301)
Widac ze nie czytales mangi. :P

Kiedy oglądałem speciala, pożałowałem, że ją czytałem. Naprawdę nieźle zrobili tą walkę.

iShine 21-11-2009 03:46

Green Green Erolutions

Ukryty tekst:
Takie sobie, ładnie zakańcza całą fabułę, tylko akcja Yuusuke vs Futaba, to raczej to nie było w stylu juske kuna. I tak Tenjin najlepszy był :D

Fenel 21-11-2009 10:27

@up ^^

Green Green Erolutions
Ukryty tekst:
Chodzi o "pojedynek" na pozycje czy o inny moment? Akurat ta scena mnie rozniosła hehe.:p

Koszyk 21-11-2009 18:41

@up

Ukryty tekst:
mnie roznioslo "juz? tak szybko?"

Fenel 21-11-2009 20:11

@up

Ukryty tekst:
-Czy już skończyłeś?
Szybko się skończyło!

Btw. Zna ktoś nazwe piosenki w momencie jazdy samochodem? http://w290.wrzuta.pl/audio/7ccfRt1E...3_sub-pl_asg-a

Rayza 21-11-2009 22:00

"-Rosja a ty co byś chciał?
=ja chciałbym zobaczyć płakającego błagającego mnie o litość Litwe"
Hetalia ownuje,zwłaszcza polska papierowa mangowa wersja~
XDD

Grycan 21-11-2009 23:02

@up
Mówisz?? Muszę poszukać u siebie w mieście. :P

o.0 To Rayza pisał?? Ban się skończył (że się tak wyrażę) "Świętej Trójcy" tego tematu. :P

Rayza 21-11-2009 23:11

A pisał! czekamy jeszcze jak Frizz otrzezwieje po picu denaturatu,Yuri napisze,Gro przestanie sie w Loli wgapiać i wracamy pełną parą! zwłaszcza teraz kiedy stary rayza zaczął odzyskiwać swoją moc! XD
@Hetalia
Format to większy od A4 na gazetowym papierze 180str swietnego czytania i 1ch jest kolorowy ^^ cena 30zł : /

Ghernie 22-11-2009 01:41

Też muszę poszukać, a jak nie będzie, to sobie ściągnę. Nie wyobrażam sobie ludzi-państw.

Yuri_Hyuga 22-11-2009 20:17

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Rayza (Post 2692002)
Yuri napisze

Pamiętałeś o mnie :****

Tak czy inaczej - obejrzałem całe Persona Trinity Soul. Dużo ludu mówi, że badziewne anime (głównie przez te walki Person chyba, ale cholera ich wie). Co jak co, ale jestem zadowolony z tego tytułu. Może walki Person były lekkim let-downem (zagrajcie sobie w gry, to zobaczycie dlaczego), ale reszta była cud miód. Fabuła mi się podobała, muzyka mi się podobała (idealna wręcz była), postacie mi się podobały (no, może oprócz Shina (na początku) i Morimoto, gdy była przesadnie "słodziutka" i w ogóle). 1op - ładny początek, ale reszta fuuu; 1ed - nie podoba mi się, ale jak już nie mieli co dać, to może być; 2op - super, nowa piosenka do słuchania <3; 2ed - nawet ujdzie, chociaż nie zamierzam tego nałogowo słuchać, może jeden czy dwa razy full wersję.

No, to teraz zabieram się za Black Lagoon, a dalej VNka Umineko (stęskniłem się za When they cry ^^) : O

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Corgar Frizz (Post 2692679)
Rayzusiu, czemu w jednym zdaniu ze mną i Grocią ląduje Yuri? Normalnie obraziłeś nas tym.

Nipah~!
Corgar Frizz

Tak traktujesz newfaga? : (

Corgar Frizz 22-11-2009 21:16

Rayzusiu, czemu w jednym zdaniu ze mną i Grocią ląduje Yuri? Normalnie obraziłeś nas tym.

I jak Hetalia, dobrze się czyta? Jak kiedyś będę miał nadmiar kasy to może kupię. Problem tylko czy kiedyś taka sytuacja się zdarzy.

Nipah~!
Corgar Frizz

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 13:44.