![]() |
Cytuj:
Mała docinka z L2. PVP Paladin vs TH żaden prv serwer nie stał tak długo. |
A ja nareszcie nowy outfit ^.^"
A w sprawie update, to jak dla mnie calkiem niezle sie zapowiada. |
Cytuj:
|
Wg mnie Tibia upodabnia się trochę do innych gier MMORPG. Limity lvla na itemki. Coraz bardziej wyrównane klasy. Ja zawsze byłem za sorkami, więc mi ten update nie leży zbyt bardzo ^^
|
Cytuj:
Ale lepszy wątpie. Cytuj:
|
Gram knightem i niewątpliwie jest to w tej chwili klasa najbardziej ubezwłasnowolniona. Knight istnieje tylko żeby przeżyć ;p
Jestem za zwiększeniem skuteczności rycerzy w walce, tak, aby mogli stanowić jakieś zagrożenie, ale to co zapowiadają na następny update mi się nie podoba. Wydaje mi się, że przekombinują i zrobi się lipa. Tibia cieszy się niesłabnącą popularnością głównie dzięki prostocie, jak ją straci to nie zostanie jej już nic... No i jeszcze zmniejszenie "mocy" magów na wyzszych lvlach - żenada, nie powinni tego ruszać wogóle. Mam nadzieję, że z tym przekombinowaniem się mylę i Tibia nie straci swego uroku, bo podejrzewam, że w takiej sytuacji nie tylko ja bym się z nią pożegnał :confused: |
Myśle tak samo jak Piąty~ ten update dla Sorca coś sie nie zapowiada za dobrze...:o
|
Cytuj:
140 ms może zabic spokojnie 100 Palka/Knighta. Te 40 lvl'i nie powinno robic aż tak dużej róznicy. Co do tych broni na dany lvl, jest to przekombinowanie.Palek dobrze że bedzie miał czary bardzo podobne do visów sorca, jest pokazane na jednym screenie jak palek wpisuje Exori con i wtedy leci cos w rodzaju lodowej strzały obrażenie zapewne będą zdecydowanie niższe w porówananiu do visów. Palek i Knight będa lepiej walili z bolta/broni ale już z sd/explo tak mocno nie uderzy.Wąpie że po update walne 100+ z sdk'a ;) Moim zdaniem update poprawi tibie. |
Typujemy najlepsza profesje po update !
1.Ek 2.RP 3.MS 4.ED Wyobrazacie sobie expienie knightem na zolwiach lub cycach ? Wszystko pada na hita. Expienie sorkiem i drutem to bedzie jedno wielkie waste PS Kubica mial wypadek na GP ......... |
Cytuj:
|
Cytuj:
Racja..;] A z tym exori con to nie byl czasem EK? |
Cytuj:
|
Cytuj:
Masz racje |
Teraz moze tak ale po update ?
|
Cytuj:
|
Sorc teraz dostaje 1 jednostke do damage za lvl i 1 za mlvl po update bedzie dostawal 1 za mlvl i 0.5 za lvl tak wiec moc sorca zostanie zmniejszona o 1/4 -.- Im wiekszy lvl tym bardziej sorc bedzie tracil bo to jest procentowo wszystko zrobione -.-
Co do solowania 100 knighta 140 magiem to nie jest takie latwe pzoatym 140 sorc ma ponad 2x wiecej expa niz 100 knight wiec jest to troche nie fair. |
No zobaczymy co dam nam update.
Mi jak narazie sie podoba.Wkoncu cos dla palka i knighta. Bo ostatnie update to tylko update dla maga. |
bla bla bla
Nie chce, żeby Tibia stała się jakimś pieprzonym kalkulatorem zamiast grą z klimatem. Mag - mi to jednak przemawia do wyobraźni - mag to ktoś potężny i tak powinno być.Raczej w żadnej książce, filmie itp. mag również występuje jako jednostka kluczowa, a rycerz jako jednostka znaczy cokolwiek tylko gdy wyróżnia się obyciem (tu doświadczeniem) wśród innych a tak to do rycerzy zawsze przypisywano zasadę "w kupie siła" - i niech tak zostanie! To klimat tych mistycznych potyczek świata fantasy trzyma przy grze, a tak drastyczne "wyrównywanie" klas będzie psuć urok. I te "wyrównywanie" sprawia, że właściwie podział na klasy nie ma większego sensu... a już napewno zmniejszanie komus mocy jego ataków jest bezsensowne i najzwyczajniej nie fair ;p co do exori con to mi sie kojarzy że to raczej na tym screenie jest knight a czar ten powoduje rzucenie broni w przeciwnika, broń miałaby zachowywać się jak bumerang (według mnie to bezsens i kolejny minus dla klimatu) A tak, żeby kompletnego offtopa tu nie uprawiać to pytanko: Która ze stron wojny zyska więcej na updacie ? :> |
Cytuj:
|
Wyglada na to ze nam sie bardziej przyda update ale narazie z tego co pisza cipy na forum i w newsach o zbalansowaniu to knight bedzie mial porostu wiekszy dmage i tak mu to nie pozwoli zadymac uciekajacego sorca czy cos wiec to bardziej na pvm a nie pvp -.-
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 06:10. |