![]() |
Cytuj:
|
i znowu stagnacja nikt nie expi może jakieś battle żeby było jak to w niedzielę :>
|
Cytuj:
Trafiłem, trafiłem , nie kumaty koteczku ;* |
No ladnie sie zaczyna robic.
Gohan Oblivion i Vivi Vandes opuscili Vision. Natomiast Tebelus zaplacil :) Powoli sie nam wykruszaja chlopaki |
Cytuj:
Ale jest jeszcze ekipa Gdańsk (duża) Pozbądź się trio Zwidka , Imy, Katrili , pozbędziesz się wojny, i Vision. Pozdro kotku :* |
Cytuj:
Vision zachwuję się od dawien, dawna, jakoś jak Paris Hilton, wszystko pod publikę?, |
Może było, a może nie:
Thallaz Jun 09 2007, 16:07:22 CEST Killed at Level 93 by Volumex Karste and by Maycka Soul Breaker & Tebelus Jun 10 2007, 22:17:39 CEST Killed at Level 108 by Neanon and by Blood Eddy Tebelus zapłacił... |
Thallaz zostal sprzedany i padl nim jeden z ownerow Czipsa ktory niemoze grac bo benek ma chara na wojnie to pomyslal ze kupi sorca
|
no nikt nie zaprzeczy, ze to juz powoli koniec vision ;)
ciekawi mnie natomiast, czy kiedy ow koniec nastapi duski i wizja dadza sie wyplacic slynnemu trio? czy trio w ogole bedzie chcialo placic? |
Nie będzie koniec..
Jak narazie to [GUILD]Vision[/GUILD] wbiło więcej lvl, ma lepsze taktyki, to nie oni idą na battle open a potem uciekaja Pozatym [GUILD]Carnage[/GUILD] jest bardzo dobrą gildia =] i jutro chyba mamy battle open z in flamsamiB) |
Cytuj:
|
hahaah koniec Vision dobre xD pół roku walczą i nagle koniec Vision, bo dwie nic nei znaczace osoby odeszły hahxd a tak btw katrila wbił wczoraj 600k expa yeetro tez kilkaset k ; >
|
Idz kolegom w szkole sie pochwal ze Katrila wbil 600k expa O.o
|
up
ty sie go tak nie czepiaj bo jak ktos z duskow chwalil sie bitym expem/lvlem to nikt nic nie pisal :P |
Cytuj:
|
nie no spoko moze jeszcze powiesz ze przez tebelusa jest "koniec" vision ; >>
|
Cytuj:
spoko visiony znow zaczely pekowac noob charami i wyludzac pieniadze od niewinnych ludzi wiec chyba ich dotknela przegrana battla gdzie musieli wydac 650k no i dzien wczesniej 300k na bless o aolach nie wspomne, |
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
Last login: May 07 2007, 14:59:59 CEST A ja ciągle twardy :P |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 19:51. |