![]() |
Cytuj:
|
jak mozna miec honor do wroga? kiko ty polaczku xDDDDDDDDDDDD
vilum to palant!111 |
Kutury do wroga/przyjaciela i honoru osobistego ,powinno być w sumie "Honoru i kultury co do ....itd"
Ale co tam nie mam nawet 3 z polaka a wy sie czepiacie @ Vilum Nie ale wystarczyło że powiedział ze "nareście zabił pedałka z kolczykiem" na zakończenie kariery. Sory za wyzwiska ale to nie moja wina :P ja tylko Cytuje |
Cytuj:
co do kultury, to posiadam bardzo wysoką ;)) p.s. zastanów się nad definicją słowa HONOR |
Tylko że ja nie sedze na tibi godzinami ani nie pierdole na rl godzinami o tibi... Siedze moze 3 minuty dziennie jak wogóle wejde... a na rl nic nie mówie o tibi bo dla mnie to od poczatku było chore... Nie chce się kłócić ale mam racje ;)
|
Cytuj:
Btw...Dagott deleted ^.- who is next ^.- |
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Trzymaj sie Marcin =) jakos zawsze nasze drogi sie krzyzowaly. Najpierw teammates w gildii, pozniej wrogowie, pozniej wspolny hydra hunt, pozniej zalowalem, ze Ci tych bohow nie podpieprzylem jak mialem okazje ^_^, pozniej znowu przeciwko sobie. Mimo wszystko zawsze Cie szanowalem i mam nadzieje, ze tez bedziesz mnie milo pamietal, bo umielismy ze soba rozmawiac nawet bedac wrogami :) Powodzenia z dziewczyna! =) Trzymaj sie imienniku!
|
Vilum nieierdol juz bo nie moge tego czytac btw maja zaco za twojego Ngbota :D idz pobotuj jakiegos Druida na uhy i zapytaj sie Latimerida na kogo Ng a on mi potem powie ng sie zjebalo i nie od all walilo hahaha
Skrzy ja sie niebede Kłucił teraz jzu tego nierobisz ale robiłeś :D I nawalałeś najwiecej ze wszystkich heh ale SIe wyciągnełeś JUtro BALETUDOOOOOOOO :D |
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
a noz ci ktos na targówku za__czyc da tata i mama beda dumni |
Balety w ten czwartek, dosyc inteligentnie ;]
|
Niby Kto next ?
U was hmm Rostein ? Btw Latimerid nie pierdol glupot bo mnei w*****asz załuje że nie kręciłem bo bym cie miał w tym momencie Balety w Czwartek? Kurwa lamuchu mamy Środe do huja pana. |
@ Fraten
zauwaz ze czas na forum jest o godzine przyspieszony ;] |
No ja tez zaraz ide na jakiegos browarka;PP
|
No i po Balecie niebyl udany bo muzabyla do kitu po jaksi 2 h znudzilo m isie a po 6 wyszedlem :P niema to tamto jak lipa to lipa
Dajcie Filmi kz waszej perspektywy na Venore Battle plx |
Cytuj:
|
Latimerid ish majn !!
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 02:16. |