![]() |
ja widziałem: he, he ale smieszne
oddaj chara majka dupodajka |
Zanera Nick
Najlepszy nick na Zanerze
Mamo Kocham Cie :p |
Ja mam:
Andu Ja Cie Kocham na Balerze:D |
A ja mam nick......
Mam nick Oranie Pola i chce być Ruukslejerkoł :PP
|
heh ¶wiat saphira
Zasysacz pasztetu! i jeszcze jak szukałem se ników polewkowych to znalazłem co¶ w stylu Masz deda |
Rolnicza Twarz <------- mój 8o
Ohjeah [itp. np Ohjeah samo zlo] <-------moja seria zwana ohjeah... :D :D :D Dednij tego z prawej (Galana) :ban: Nick Rox:baby: |
HIT nr.1<Mozesz wlorzyc mi w dupe>(jak pisze hi do NPC to dopiero jaja sie robi±!!) *przetłumaczone- Witam, w czym moge ci pomuc Mozesz wlorzyc mi w dupe?[/quote]
Ja mialem kiedys <Mogę Waln±ć Ci Parola> Witam, w czym moge ci pomuc Mogę Waln±ć Ci Parola:evul: |
ja widzialem nick Ja Czy Ty nie pamietam na jakim swiecie oraz Smierdzacy Jelonek Bambi na mytherze
|
-Prosze daj nick przyjacielu (morgana)
niedawno go zalozylem bo chce uhmakera zrobic dla mojego knighta |
Cytuj:
|
Władca kocich kup
Pogromca wiejskich krów Solak rusza gałką Sprzedam opla zona gratis Najlepsze nicki jakie widzialem ;) |
Ja widziałam takie:
- Grzesiu Pogromca Ratow (zasłynie na mainie jako pogromca szczurow, nie? Przecież raty to taaakie silne potwory...) z Dan00bi -Nasienie Smierci na Antice |
Cytuj:
@topic Kozo***ca - nie pamiętam jaki świat :P |
Kamil kolega krystiana(Fortera)
:D :] :p :) |
Radek Smieciarz obecnie chyba już na mainie - Vinera
|
Ok, daje kilkanaście swoich nicków ; >
Babanaga Dolera Jaki masz level Danubia Jezdze Ogorkiem Do Mej Laski Dolera Kalboj Wladca Sedesu Dolera Lafi-Rynda Danubia Mam duzy lewel co nie Dolera Mariusz Trolejbus Dolera Ruumcajs Ty Mlocie Danubia Strzez sie mnie ****u Dolera Umc Umc Umc Umcia Dolera Wiem kim jestes Dolera Wytwornia Papieru Toaletowego Danubia Zgwalcony Tranzwestyta Idzie Dolera Zmoczony Przychlast Dolera ^^ |
Ja widzialem takie nicki:
Lubie banany Anal Sex a miałem kiedys: G'M Zuper on Galana ale bana dostalem :( |
ja widzialam takiego co mial: misio-pysio
|
Mój kumpel miał: Trolle maja deda
|
A oto nick jaki ja spotkalem :D
14:14 You see Swierzy poranny stolec (Level 1). She has no vocation.
hehehehe :D :D :D |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 15:33. |