![]() |
Cytuj:
Volbeat - Always |
Cytuj:
Daft Punk - Da Funk |
Teraz taka mala skladanka sum41 i u2 czyli:
Sum41 Pieces Sum41 Some Say U2 With or Without You U2 All because of You U2, Dylan & Bob Marley Knocking on Heavens Door U2 Hold Me, thrill Me, Kiss Me U2 Angel of Harlem Gdzie przy With or Without You wymiekam i mogl bym tego sluchac godzinami. Ma ktos mzoe podobne kawalki bo chetnie poslucham czegos tak spokojnego(trzeba troche odpoczac od Linkin Parku i Metallici) |
Stephen Marley feat. Damian Marley & Buju Banton- "The Traffic Jam"
|
WWO - I tak to osiągnę
|
Junior Stress i DeeR - [Plyta Nie Nagrana #04] Pamiętamy
|
Sabaton - Attero Dominatus
|
Cytuj:
http://szebron.wrzuta.pl/audio/cOrxx...y_to_the_brave http://sejbr.wrzuta.pl/audio/b3rlHB7...er_a_new_world Trzy spokojne kawałki, które kocham :) Mam jeszcze inne, pisz PW jak się spodobają. @czego słucham DragonForce - My spirit will go on |
Cytuj:
@Topic Fatboy Slim - Jin Go Lo Ba (reklama Lecha ; p) |
Mesajah & Grubson- Prości ludzie
Mesajah- boom na babilon |
A zna ktoś jakieś fajne rockowe, nie polskie ani takie coś ja Avril Lav~ zespoły? Nie chce zakładać nowego topica :)
|
Cytuj:
|
Cytuj:
Płomień 81 - Kiedy powiem na osiedlu |
System of a Down - Chop Suey
Slipknot - Before I Forget System of a Down - Innervision Dezerter - Nielegalny zabójca czasu Jr. Stress - Legalize it! Taka tam lista odtwarzania. Klaasyk. ; ) |
Dzięki ludziska. Ale skopali mecz dziś z Austrią.... Sędzia RoX
|
@up
Nie tutaj ^^ @topic dragonforce-through the fire and flames |
|
Wczesniej:
Napalm Death - When All Is Said And Done Death Angel - Thicker Than Blood Unleashed - Destruction Unleashed - To Asgaard We Fly Orom -Csondben Teraz: Guano Apes - Kumba Yo |
MxPx - I'm a Barbie Girl (Punk cover)
ROXX! Spadłem z krzesła ; ) |
Venom - Hell
Słucham tego albumu 4 raz i nadal uważam, że jest po prostu arcydziełem. No, na pewno lepszy jest od Metal Black XD |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 01:40. |