![]() |
Chyba za 4 lata :d
|
odbiora polsce euro 2012, a co za tym idzie polska bedzie musiala grac w kwalifikacjach, ktorych zapewne nie przejdzie :/
takze zapewne dluzej niz 4 lata, no chyba ze miszczostfa swiata |
gdzie? w RPA? będą płakać że za gorąco, no chyba że sie nie dostaniemy
btw jakiś ziomek wczoraj naśmiewał się z naszej reprezentacji... Type: Account Banishment - Banishment of the complete account. For the duration of the banishment no character of the account may log into the game. Character: *** Reason: offensive statement Statement: "fuck u, pl rocks" (Jun 09 2008, 20:08:53 CEST in Main Trade Channel) Comment: Offensive statements are a violation of Tibia Rule 2a Date: Jun 10 2008, 10:40:36 CEST Until: Jun 17 2008, 10:40:36 CEST Duration: 7 days co za czasy xd |
eeee ziomy kiedy macie ten zajebiaszczy zlot w gdyni :> ?
|
Wyczuwam ironie, jadą chyba jakoś na pierwszy weekend po zakonczeniu roku.
'Jadą' bo ja nie mogę. |
omg dlaczego tak wczesnie...
|
Gdy się uda - w historii euro zapisani
Obojętnie co się stanie: Najważniejsze - zaangażowanie! Akcja, podanie, pada strzał - cały nasz kraj wpada w szał! Odzyskać chcemy dawny blask to magia futbolu łączy nas! Żyjemy i to żyje w nas Bo to coś więcej niż gra! http://www.wrzuta.pl/film/5gaWPnkk8x...h_na_euro_2008 :cup::cup::cup::cup::cup::cup: |
Dziś mecz :cup: Polska vs Austria :cup:
Jak tym razem obstawiacie ? 1:0 dla Polski!!! ;) |
Poland 2:1 Austria
Tutaj chyba nie trzeba zadnego optymizmu, mam nadzieje. |
1:0 albo 2:1
|
tego sie nie da przegrać :>
|
PL 1:0 Aus
PL 1:1 Aus |
3:1 dla nas
|
0:0 ;/ albo 1:0 dla nas i Roger strzeli lub bedzie mial asyste
|
mhm, austria niezle sobie poczynala w 2 polowie z chorwacja, takze bedzieciezko troche
0;0 lub 1;1 |
Eneris jesteś jasnowidzem? Jak tak sie skończy mecz, i obstawiłbyś tak wygrałbyś chyba ze 100tys. zł. ;oo
|
ej ale to ja wytypowalem 1;1 ;(
|
http://img209.imageshack.us/my.php?image=wantedws7.jpg
23:00 You see dead human (Vol:8). You recognize Howard Webb. He was killed by Leo Beenhakker. |
Znowu dokladnie trafilem
I polowa 1:0, II polowa 1:1 Dostane ciasteczko? |
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 14:33. |