![]() |
Ja np. mam na 20lvlu skile po 73/73 i 5 mlvl.Ale w dalszym ciągu trenuje bo chce sie dobrze przgotować do expienia. W styczniu kupuje pacca (przez tibia.pl oczywiście) a pózniej lece na scraby. Mam nadzieje dobić do tego czasu do 80/80. Kiedy już to zrobie zaczne se odbijać te długotrwale skilowanie. Skaliami zaczne się martwić dopiero przy 60lvlu:P
|
Moje Skile :p
A ja pierwszy raz se knighta zrobilem(wcześniej tylko sorc i drut).I jako że pirwszy raz mialem knighta nie spodziewalem sie dobrych skili.Na 10 levelu mam 40 na 32 i proszę powiedzcie czy one są dobre. :kon:
|
@up
Wystarczające skile jak na ten lvl. |
ja osobiście mam 17 lvl i skile 53/51 to tak na 20 moze dobre by były 60/55
|
Cytuj:
Paradoks...ale się zgadzam :D. Oczywiście przyjemnością nie jest ganianie na 30 lvlu po dwarfach ze skillami po 60 ale przyjemnością nie jest też skillowanie na 20 lvlu do 80,i tu sami musimiy zdecydować, które jest mniejsze zło ;] |
Ja mam knighta lev. 12 :cup: i skille 38/32 :cup: . I moim zdaniem jest ok i przed 13 na pewno będę miał skille 42/36 lub 46/40.
A co do skilli - mam walczyć broadswordem czy scimitarem i dark shieldem. I za ile mogę sprzedać broad sworda? I za ile moge kupić spike sworda? |
To ja mam sam początek 11 i skille 41/38 :P I mam zamiar mieć 50/45 tak przed 13, raczej na 12. 8o Powodzenia! Ja skilluje ;)
|
Ja na 5 lvlu :D: :D: :D mam 15/17 :)
|
????
Ej a jaki knight ma najwyzsze skille ?? :P
|
najwyzsze skile ma Eternal Oblivion 113/109 ( chyba ) ja mam
lvl : 16 :D skile : 59\58 ( rosną ) :miecz: magic lvl : 4 :mag: |
Moje skille.
ja mam 14 lvl i skille po 52, chciałbym dotrenowac do 60 (wtedy lvl juz 15 pewnie bedzie), potem jak juz bedzie po 60 to expic ide do 20 lvlu i pozniej znow skilowac. Mi sie wydaje ze tak najlepiej bo nudno jest calyczas skilowac trzeba tez poznac Tibie i spotkac sie z potworkami 8o, a z reszta i tak jak ktos zrobi skile po 60 na 11 lvlu to i tak pojdzie na roty lub dwarfy. Skille powinny isc z lvlem, zeby bylo ciekawiej :D (przynajmniej tak mi sie wydaje :] )
|
knight mi sie niepodoba
Ja mialem knighta i wcale mi sie niepodoba
mam teraz druta i jest spox drut moze zarabiac na uhah itd..... a knight tylko na blok :( POLECAM DRUTY |
Co wy gadacie...:P
Ja mam 35lv i skile 80/80:P Zamierzam doskilować do 85/85 i dopiero wtedy zaczyna sie prawdziwa gra knightem. Wogóle to śmieszą mnie wypowiedzi ludzi, którzy mają skile po 50/50 i gadają że ciężko doskilować do 60/60.Od 70/70 do 80/80 spędzilem przed kompem ponad 150h!!!:P Więc jak wam się nie podoba skilowanie knightem to zmieńcie profesję lub pograjcie w shit typu MU- tam nie musisz skilowac tylko bijesz potworki cały czas.
PS. Już prawie 81 w shieldzie nabijam:) |
Oszalał :)
Cytuj:
|
Jak wszyscy to wszyscy . Posiadam knighta na mainie ma teraz na 19 levelu 59/58 dla mnie spoko :) . Do 20 na stówke mam 60/60 . Przedstawie liste moją jakie skille na lev :p
10 35/35 12 40/40 15 50/50 17 55/55 20 60/60 Nie musicie na to zaważać rubcie co chcecie. |
|
E tam! Ja widzialem kolesia:
8lvl skille 80/75 axe 6 mlvl eq : SCA MPA G-legs Helmet of the Ancient i SB MMS itp kolo poszedl i zabil 34 lvl royala Czy to nie jest dziwne?? |
A w tej bajce byl smok ?
|
Cytuj:
|
Hmm,jak to było ze mną...IMHO najpierw najlepiej nastawic sie na exp. Gdy osiagniemy lvl na ktorym nieco trudniej juz pasc,powiedzmy 30,mozemy zabrac sie za skilowanie. Oczywiscie z umiarem ;) Na 40 lvlu standard to skile w granicach 70-75,na 50-80 i więcej. Trenowanie powyżej 85 polecam tylko pragnacym zaspokoic wlasne ego,bo roznica w dmg jest niezauważalna,a czas na kolejny advance staje się niedorzeczny...
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 03:38. |