![]() |
@gorti
mmm pycha kakao... co chcialem to ci napisalem na gg a ze teraz mnie zablokowales to twoj problem... juz wiecej tu nie pisze na ten temat... papa moj masterze |
Cytuj:
2. Hmmm... No może, ale zależy jak się na to spojrzy, bo my walczymy za wolną silverę :D 3. Bo często pkujemy razem, ale czasem się zdarza, że nie wszyscy się znają i siebie nawzajem atakujemy (głównie przed ss kiedy i tak każdy ze skullem biega ). No i żeby nas inni rozpoznawali i patrz Twój pkt.1: Cytuj:
|
@Sardas
Będziemy coś organizowac, napisze się na guild channel, bo nie sposób jest pisac do każdego pojedynczo i tłumaczyc co i jak. |
Ja pierdyle... Mam tego buga, że można zalogować się tylko na 1 chara... Tym charem jest rookstayer (Eragog Rook) Teraz do ss trzeba czekać...
@EDIT A jednak teraz mogę się zalogować. Może to nie był ten bug :P |
Cytuj:
@ragog czy jakos tak To wy bedziecie walić ftp members czy pkować normalnie, bo jak to 1 to nazwa jest dobra ale jak to 2 to w ogóle żal tego co to wymyślił ^^, bo niszczycie komuś gre a nie walczycie o ''lepsza'' silvere. lol @Darkkz Bo mam do tego prawo i sprawia mi to frajde? o.o @edit: Z tego co widać z postu boromira wyglada na to że walicie też neutral... To do tego co wymyslil ta nazwe: GZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZ |
@Up
Czemu Ty musisz sie zawsze do wszystkiego do*******ac?:p |
Cytuj:
|
@Guild
Mar 21 2008, 16:19:08 CET Killed Hylia Thin at Level 44 unjustified teraz Mar 21 2008, 10:57:03 CET Killed Inverted Paradiddle at Level 29 unjustified przed ssem Mar 20 2008, 17:43:55 CET Killed Witch Shadow at Level 45 unjustified wczoraj ;p ten 29 z demonic horde academy ;d |
@sardas
boromir bil boterow a nie neutral ppl wiec to rowniez o lepsza silvere |
Może na bocie, ale nie na AFK...
Witch Shadow Mar 20 2008, 17:43:55 CET Killed at Level 45 by Silver'Boromir and by Shilien Warrior Last login: Mar 20 2008, 17:43:59 CET Odrazu po deadzie sie zalogował, jakby był afk to na bank tak szybko po deadzie by sie nie zalogował... Ten drugi tak samo, tylko że wylogował sie pózniej niż tamten... Wiem niby bot, ale nawet gm nie banuje za to, musi typ być afk... Więc to nie jest powód ^^ btw, nawet nie mam pewności czy byli oni na bocie... |
@up
On nie padl za free, wczesniej podpadl... Pozatym i tak wbije troche lva i dojdzie do jakiegos DH A ten 44ed to byl na 100% bot ;p @down w TA to sie nazywa autologin |
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
Mówie o botach typu NG czy BlackD. |
co ty gadasz, tibia auto dobry bot, wedlug mnie lepszy niz NG... ;P
|
Cytuj:
|
Cytuj:
A BlackD ze skryptami jest jak Pamela Anderson.. |
Przecież do TA też można skrypty z neta brać.. :o I BlackD do NG nie porównujecie, bo NG nie ma szans. NG co najwyżej może Ci botować jak Ty sam, a BlackD to coś więcej niż człowiek ;)
@EDIT TA można porównać do NG, tak do botowania na 50 lvlu, ale dalej to już niestety TA tak dużo nie robi co NG, a BlackD to wymiata, mój kuzyn na 50+ robi po kilka lvli dziennie.. @EDIT2 Przed chwilą znów pk... Mogliśmy szybciej tak zrobić, summonów tak dużo i na jednego się rzucić :/ Jakbyśmy go trapneli to by padł. Może będziemy częściej PKować, a nie tylko przed ss..? Trzeba tylko znaleźć jakiegos dh/ftp który solo expi i trap! BUM! Full summonów, exori~ i big combo!.. @EDIT3 A jaki miał nick ten RS, którego ubiliśmy 20 minut przed ss? @EDIT4 I czy ktoś miał TibiCam czy coś w tym stajlu? :P Jakbyśmy tak często kręcili, to fajny film, by można skleić. |
Koniec pekowania przed ss, to jest tylko waste i ryzyko padnięcia. Trzeba zorganizowac coś w godz. popołudniowych, a potem ucieczka do trap place, a tak to wiele się bało zaatakowac 81 rp. To musi byc zaskoczenie. Tyle, że ten team, który pekuje wchodzi aby przed ss.
|
Cytuj:
Więc trzeba ustalić kiedy jakieś PK i żeby każdy z guild wchodził na forum, ew. możemy założyc forum gildii. |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 18:50. |