![]() |
http://www.***********.com/484837696.html
Bounty czy kij wie jak tam mu jest ^(Juz naprawilem linka) Na poczatku mielismy ubic Arcy Volltia pk chara (tego z rs) ale nie mial eq ani nic na sobie to zwatpilismy bo Bounty byl online i po niego skoczylismy ;) Co do tego kto was prowadzi.Dla mnie to moze was prowadzic nawet Seromontis .Wasza sprawa co robicie i jak zeby wygrac te wojna. Nie napisalem ,ze to koniec wojny tylko ,ze to poczatek konca ,a to roznica :) Moim zdaniem jedyne co was moze teraz uratowac to wygranie OB i to nie kilkoma fragami tylko musielibyscie nas zniszczyc doszczetnie :) Wtedy wy znowu uwiezylibyscie w siebie i pojarali sie troche na forum :D Tylko trudno wygrac OB jak sie nie chce na niego wyjsc 8o Moglibyscie ustalic jakas date kiedy nie macie imprezy (balangowicze <3) ,nie jestescie w pracy,nie sa to np. Walentynki. @Edit. Shejq nie peniaj Xd Nikt narazie nie mowi o tym ,ze wygralismy wojne ;) A wiadomo ,ze wiekszosc tego gadania jest tylko po to zeby sprowokowac rywala i dla przestrogi frajerom ktorzy liza dupe Eteriansa ;) Wiec nie psuj naszego groznego wizerunku XDddddddddd |
Chociaż nie gram na tym serverze od jakiegoś czasu, to moje obawy są tylko takie, żebyście po wygraniu wojny nie stali się bandą hipokrytów i zaczęli robić PA gorsze od tego, które robiło Oath. Na Berylii tak było.
|
@Kafar
Mojego pk chara? Wyślij mi nick na priv bo nie wiem o kim mówisz ;P |
Na filmiku jest zaraz na samym poczatku :) W sumie nie wazne czy to twoj czy nie :D
|
Ah, to już nie wiecie kogo bijecie? ^^
|
Lookeyy moglbys sie ze mna skontaktowac albo na Cria Andan albo priv Tibia.pl
Chce pogadac z toba. :) |
Cytuj:
|
Cytuj:
Happy Valetines everybody (czy jakos tak sie pisze) B) |
Cytuj:
Cieszysz? Prowadzi to ciebie mama na siódmom do szkoły. :baby: A co do tego ze zdziwili byśmy się jak byśmy wiedzieli kto was prowadzi to nie miej obawy że nie wiemy easy. A może ty sam nie wiesz? :( NIE POWIEDZIELI CI KOLEDZY? :( Ale jest czym sie podniecać nie? Dlaczego? Bo commander ma jeden z mniejszych lev:confused:? Naprawdę? NIE MOŻLIWE ;( Ale chyba nie wierzysz w to, że Commander sam wam wygra wojnę :D |
Fakt nie bylem za tym żeby rządzić serverm ale to Russel wypowiedzial mi wojnę nie ja mu. Napewno nie będzie czegość takiego jak do tej pory PA od Eternitas czy jak to Sliccery zrobil zebral kase na poi i jak do tej pory POI nie bylo i napewno nie bedzie... .
@ Imperek jak masz pytania pisz do mnie a nie tu. |
Cytuj:
No to Jak Tak zrobisz To Ja Znów Pogram Na MoRganie ;P Bo Jak Oath Zadzilo To Bylo Przejebane ...... |
Najs boat trap XDD w 8 osob Xdddddddd jeszcze nie byli na tyle Ynteligetni zeby zrobic pz ^^
Ale fakt troszke mi serce skoczylo :D |
Cytuj:
|
18:12 Victeron [201]:will units play on your chars today
18:13 Loke Mcspirit [144]: yea Nie komentuje tego lol :D |
kazdy orze jak moze :D
|
Czyli dziś zapowiada się Open, tak ?
|
co byscie zrobili jakbysmie mieli dodatkowe 1000 zl do wydania od tak sobie??
jak nie macie pomyslu to zapytajcie Victerona ;))) tylko pamietajcie nie wyrzucajcie kasy w bloto !! HAHAHAHAHA |
@Eter
Zablowałbym za tą kasę lub odłożył na jakieś większy zakup.. a z resztą nie mam pomysłu.... więc Vicek.. na co byś wydał kasę? :) |
Cytuj:
|
@Garax
I tu się mylisz.. bo zacznijmy od tego, że bym nie wydał kasy na tibie i rzeczy z nią związane... bo ktoś mógłby mnie zrobić w wałek (8o8o). Z resztą kupiłem tylko jednego pacca za rl kasę, a reszte już kupowałem za tibijską. ;) |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 23:13. |