![]() |
re: UP
W Hellgate dasz sobię rade. Ale Elder Beholdera raczej nie pokonasz. A i nie koniecznie musisz go zabijać aby wyjść z HG, możesz przy odrobinie szczęścia go nie spotkać albo poprostu spróbować mu uciec (polecane przy tym utani hur albo time ring). |
Orc Shaman
:orc:Orc Shaman:orc:
Knightem można je jużubijać jak sie ma skill 35\30 i coś podobnego do Knight Axe, Dragon Hammer, lub Serpent Sword. A level 12+, żeby mieć sporo hp. Ja już ubijałem na 13 levelu. Ale tżeba na nie uwarzać bo czasami dają popalić, a po za tym leczą sie, na 12-14 levelah walą z hmm około 20-30. Także niskim levelom mogą sprawiać problemy. |
No to powiedzta mnie, gdzie ma expic master sorc na 30 levelu z 44 mlvlem.
|
Na co moge isc :
Na co moge isc expic zeby dobrze zarobic ze skilami 55/55 moj eq to knight set , crown helmet , fire sword , guardian shield hmm mam 3 mlvl i bp ihow
|
Gdzie moge dosyc szybko expic moim pallem statsy sa w podpisie chodzi mi o mala starte uh albo wogule dosyc dobry exp i zeby sie zwracalo prosze oszybka odpowiedz xD
|
mam pytanko
gdzie moge expic ze skillami 65/65 4 m lvl good eq 4 m lvl
|
Witam.
Gdzie mogę expić palem na 29lvlu, 67/xx. Mam PACC'a. Z góry dziękuję za odpowiedzi :) |
Cytuj:
|
1. Na czym expić bym miał duuuuużooooo kasy?
2. Na co mam iśćpo expa? Bo rotwormy już nie przynoszą pożądanego efektu (za malo exp). Moje skille: 33 dystans/31 shielding paladin Miasto Thais 5 MLVL (hmms rulez!) |
1. Na czym expić żeby zdobyć dużo kasy (oprócz rotów).
2. Na czym expićbym szybciej miał 15 level? skille: paladin 33(dystans)/31(obrona) MLVL 5 LVL 13 Thais |
na czy najlepiej expić na 14 lvl sorcem nie wiem na co iść ;(
|
Cytuj:
Kasy w****u ,loot bardzo dobry (kusze,dwarven shield,battle axe,kilka boltów) |
Cytuj:
@Bokoszek z Mythery-W twoim wypadku polecam roty, trolle, dwarfy i ewentualnie od czasu do czasu mniejsze ilości amazonek. |
Cytuj:
|
na co isc knightem 23lvl 60/59?
|
Może Cyklopy, ale potrenuj skille.
A gdzie iśc masterem na 30 levelu z 43 mlvlem? |
@UP
Roty... możesz sróbować też z smokami (bloker) Na co iść z lvl 60/62 knight? 25 lvl? |
@up
Też cyklopy. A na co mogę iść oprócz smoków i rotów. Do jakich tombów mam chodzić i z jakim wyposażeniem. |
:))))
Fajniy poradnik tera już wiem na jakie skille się pod ciągnąc żeby bić silniejsze potwory ;)
|
Gdzie mam expić???50+
PROSZE!!!
Gdze mam expic na 50+lvl bez pacc narazie radze sobie na katedrze ale co bedzie za 10lvl Gdzie ja pójde?? hehe :( Pacc bede mógł kupić dopiero po Świętach Bożegonarodzenia gdzie do tego czasu expic????? P.S Mam bardzo słabe skile!!!! :p |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 23:38. |