![]() |
Cytuj:
|
Witam
Chce znowu zacząć znowu przygodę z wowem, niestety moja stara ekipa się lekko wykruszyła.Pytanie ile osób z tego forum, gra w wowa, jest skora na jakis boost, levelowanie itd. |
Apropo triala i tej wymaganej karty kredytowej...mozna podac nieprawdziwe dane o ile beda sie zgadzaly z ogolna forma 'numerow' karty kredytowej. Ja tak zrobilem i bylo wporzadku. Jakby ktos chcial z tym jakiejs pomocy to zglaszac sie na pw albo gg.
|
Witam,
Jako, że od października będę mieszkał w krk i nareszcie będę miał porządne łącze i sprzęt chciałem pograć sobie w wowa. Ktoś mówił mi, że można grać bez wotlk (nie chcę go na początku kupować, gra może się znudzić, a lepiej mieć kase w kieszeni). Mam takie pytanie, czy można grać w wowa bez dodatku wotlk na oryginalnych serwerach? |
Tak, ale osiagniesz co najwyzej 60/70 lvl (w zaleznosci od tego czy kupisz tylko podstawke, czy podstawke z tbc), co oznacza ze nie doswiadczysz endgame'u, czyli esencji gry.
|
Dobrze ci radzę: nawet nie zaczynaj. Po pierwsze ta gra uzależnia bardziej niż narkotyk, po drugie schodzi na psy.
|
zalezy od servera =P
|
Cytuj:
Żeby była jasność: klienta i tak będziesz musiał najnowszego. |
Jestem już przekonany więc argument uzależnienia nie podziałą na mnie. Nowego klienta, czyli będę musiał iść do empiku i kupić gre tak? Kim polecacie grać zwolennikowi hordy? Odrzuca mnie szaman i nie chciałbym biegać blood elfami...
|
Patch ściąga Ci się automatycznie tylko bez woltka.
Rogal ;P każdy kto gra w WoWa był lub jest uzależniony B) |
To moze graj ta klasa ktora ci sie najbardziej podoba? Zwroc uwage na to, ze jako paladyn mozesz grac dpsem, healerem i tankiem, podobnie jako druid. Grajac magiem/rogalem/hunterem/lockiem jestes skazany na jedna funkcje - dps.
|
ktora jest zajebista bo np pala dps robi tylko w retri a warlock i w demono i affi i destro i wszelakimi domieszkami etc xD w koncu kazdy wie ze lepiej jest przypierdolic komus niz leczycz kumpla =*
|
Cytuj:
Rada dla ciebie: graj jakąś pure dps. Najlepiej ranged. Z doświadczenia wiem, że jak coś nie wychodzi, to najpierw zwala się na healerów, potem na tanków. A ranged dlatego, bo dotychczasowe raidy nie były za bardzo melee-friendly. Więc Hunter / Mage / Warlock. Chcesz mieć łatwy i dobry dps? Hunter. Chcesz mieć ogromną różnorodność gry? Warlock. Chcesz być kelnerem serwującym bułeczki? Mage :f... A od WoWa i tak się uzależnisz, na to nie ma antidotum. Choć nie gram w WoWa od maja (JAKOŚ), wciąż tęsknię za raidowaniem i kilkadziesiąt razy dziennie wchodzę na mmo-champion. Oczywiście WoW zaczyna uzależniać wraz z raidowaniem, czego ci nie życzę. Ale pamiętaj! FOR THE HORDE! Cytuj:
|
Konkludujac - niech gra klasa ktora najbardziej mu sie podoba.
|
cytrynowy ja tesknie od lutego za raidowaniem i nie ma bata teraz wyjezdzam na miech do anglii ale jak wroce to odrazu transfer postaci na magtheridona i prep na 2 miechy i 5 kumpli z rl juz tam gra =)
|
Mi się zawsze podobał Rogal ;*
w PvE 1 mobek nawet kilka lvl większy pada. no jak już są 3-4 to baj baj :cup: w PvP magi ,warlocki ,pristy w grin secie nie mają szans. Wchodzimy z ambusza ze slow poison + stun i nawet nie skuma się ocb :evul::evul::evul: miejsce niżej ma druid B) chuj gram kim chcesz tylko żeby w Hordzie!!! |
Cytuj:
|
Cytuj:
Na magtheridonie jak horda przegra to jest wielkie zaskoczenie xD A co do częstego wygrywania przez aluchów - jak byłem na moonglade i większość AB to było 15 ally na 7-10 hordzistów to sorka bardzo. A co do debili - wszędzie się zdarzają. Niestety w ally jest ich więcej i masa znajomych to potwierdza :P Cytuj:
taaaa... bądź octopus face. |
Cytuj:
Co do bg, to nie zależy od frakcji, tylko od battlegrupy. Ogólnie tam gdzie grałem (BL) to ally to była jakaś kpina. Już nie będę wymieniał oznak tchórzostwa, ale zdarzali się idioci gankujący w okolicach Warsong Hold, robiący specjalnie raid 2 osobowy przed Ulduarem żeby mieć gdzie uciec (mage, wywalał afk ludzi z flying mountów i spier***lał do Ulduaru) i wiele wiele innych. Ally = fail :) Btw. Horda ma rpgową historię. A Ally? Wrynn (wtf is he?) pojawił się nie wiadomo po co i skąd. Już nie wspomnę o Drenejach priestach (te 1h mace muszą być tak ciężkie..........). A gnomy? Dwarfy? DWARFKI I GNOMKI? PLZZZZZZZZZZ :D Ale chciałbym zobaczyć taki raid group gdzie jest pełno gnomów rogue i dwarfów priestów... kiedyś oglądałem filmik jak gnom dk tankował Sapphirona. Fail nad failami. |
Zastanowiłem się i nie chciałbym biegać warlockiem i rougem(rouge jakos tak mnie odrzuca, warlock musi te pupilki stawiać swoje), jeżeli moglibyście jakieś dobre i złe strony wypisać takich postaci jak druid, hunter(musi mieć zwierzaka?) i mag?
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 22:14. |